|
Yeni Volkswagen Transporter tanıtıldı: Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen
-
-
Olum transportera ne olmuş, zaten alamıyorum ama hiç beğenmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ford Custom olmuş ne olacak:)))
-
Eskisinden farkı ne de beğenmediniz bende orasını anlamadım düz Van işte
-
tourneo connect caddy ye, transporter da custom a benzedi. üzüm üzüme baka baka kararır.
-
Vw caddy ve transporteri oldurduler. Vw batıyor galiba. Bunlar ne uretiyor acaba ? Passat da uretimi durmuştu.
-
"ağğbi goç holdigg birşey üğretmiyor yeaa"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 1 Ağustos 2024; 17:52:22 >
Vw ve çöp tasarımları.
-
Sedan üretimi durdu. Variant yola devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 1 Ağustos 2024; 18:11:02 >
-
passat ı en cok tr ye satıyorlardı. tr dekiler bu modellere binmeyi sevmiyorlar. avrupa da tam tersi sedana binmeyi sevmiyorlar. ford da calışan akrabam var. vw icin olumlu şeyler söylemiyor. kücülmeye gidiyorlarmış. bazı modelleri ford da üretilcekmiş. mesala transporter. normalde almanyada üretilen transporter ve carevelle tr de ford fabrikasında ford un modelinin aynısı üretilcek. sadece ama sadece öndeki logo değişik. eee ben neden transporter alayım ki ford alırım hem yedek parcası daha ucuz hemde servis ağı daha geniş.
-
Benzedi değil aynı araç zaten, klasik logo mühendisliği
Yan panel komple Ford olmuş ama önden fena durmuyor, mavi renk de çok güzel. Beğendim, alınır.
-
Hani demokrasi olmayan ülkeye gelmezdi bu vw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VİP araç piyasası böylelikle sadece Mercedes'e bırakılmış oldu sanırım.
Bizim yan sanayimiz güçlüdür, iyi tasarlanmış bir tampon-ızgara ile tasarım belki toparlanabilir.
-
güzel olmuş türkiye fiyatı nekdarmış.sitesinde acıklanmamış.
-
Transporterit mi diyoruz
Transitporter mi ...
Neden böyle oldu leyla...
biss nerede hata yaptık ?
-
Eskisinin aynısı yine
Mehmet sağlam sen facebook grubuna geri dön bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 2 Ağustos 2024; 12:40:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mehmet sağlam shadowgeist forumdan
Benim o olduğumu iddia ediyorsan hemen üstte şikayet butonu var
Giriyorsun fake hesap diyorsun cevabını alıyorsun
Noldu hani demokrasi olmayan ülkeye yatırım gelmezdi,bak sabahına Instagram kapatılan ülkeye Almanlar gelmiş
İki laf etsene Hanslara da gelmesinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam o değilisin o zaman neden onun ağzıyla yazıyorsun burada? kendin ol, başkalarını kopyalama...
bu arada transporterın burada üretilecek olması iyi olmuş. sonunda das auto lütfetmiş ama üretilecek olan transporter ford transitin kopyası. yani öyle sıfırdan bir yatırım ya da yeni model vs değil byd'nin yapacağı gibi. ama yine de iyi olmuş, keşke başkaları da gelse..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 2 Ağustos 2024; 14:53:2 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ford Custom olmuş ne olacak:)))
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X