Şimdi Ara

YENi VOLVO V40 MI?MERCEDES A VEYA AUDI A3 MÜÜ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
10.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dizel araç alıcam. mercedes A serisi Yeni 180 CDI Style (ortalama yakıt tüketimi 4.0), veya volvo v 40 D2 veya D2 premium (ort yakıt 3.6)veya volvo v 40 cross country (yakıt tüketimi 3.8) almayı düşünüyorum inceleyip araştırmaya çook detaylı vaktim olmuyor. Ama kabaca bu iki araç arasında kaldım ha belki bir de audi a3 olabilir. Fiyatlar yakın birbirine.Bana seçim konusunda yardımcı olabilirseniz çok memnun olucam. FİKİRLERİNİZİ VE BAHSİ AÇIYORUM!:) (sonradan satarsam ikinci el piyasası koşullarını da hesaba katın lütfen)
    YARDIIIIIM!

• 2. el olayını katarsan volvo'ya elveda dersin. Mercedes A serisi ve A3 bana böyle direk karşılaştırmak saçma geliyor. Önceliğiniz aile tipi bir c sınıfı araç mı yoksa aşırı spor dar bir araç mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

2. el olayını katarsan volvo'ya elveda dersin. Mercedes A serisi ve A3 bana böyle direk karşılaştırmak saçma geliyor. Önceliğiniz aile tipi bir c sınıfı araç mı yoksa aşırı spor dar bir araç mı ?
    A3 Sportback.

2.elde en rahat elden çıkacak araç o olur bence.İnceleyen arkadaşlar da rakiplerinden daha kaliteli olduğunu söylüyorlar zaten.
  • Mercedes A Class olmasında, Volvo V40 CC ve Audi A3 her türlü alınır binilir. Kalite olarak ikiside A Class' dan iyi araçlar. Premium'un hakkını veriyorlar. Ama insan şunu da düşünmeden edemiyor. Sırf premium marka diye bu araçlara 80-90 bin TL vermek ne kadar mantıklı. Bu paralara 1.4 TSI 160 PS VW CC alınabilir, 2.el 2011 model civarında 3.20 D alınabilir, C180 AMG paket 2011 model civarlarında yine alınabilir. Hadi 2.ele içiniz ısınmadı bence CC çok mantıklı bir seçim olurdu. Ama illa ki dizel düşünüyorsanız yapabilecek birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

A3 Sportback.

2.elde en rahat elden çıkacak araç o olur bence.İnceleyen arkadaşlar da rakiplerinden daha kaliteli olduğunu söylüyorlar zaten.

Alıntıları Göster
    evet ama yakıt tüketimi ve diğer extra özellikleri katarsak (kompakt SUV arazi aracına benzemesi ve diğer özellikler) crosscountry'i katarsak volvo daha iyi bir opsiyon değilmi sizce?çok mu en fazla 75000 TL verecek olsanız hangisini alırdınız?bir de audi a3 mü, merceddes a 180 mi?(dizel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakaoof

evet ama yakıt tüketimi ve diğer extra özellikleri katarsak (kompakt SUV arazi aracına benzemesi ve diğer özellikler) crosscountry'i katarsak volvo daha iyi bir opsiyon değilmi sizce?çok mu en fazla 75000 TL verecek olsanız hangisini alırdınız?bir de audi a3 mü, merceddes a 180 mi?(dizel)
    Mercedes A serisinde, Renault*Nissan 1.5 dCi Euro 5 110HP 260Nm motor kullanılıyor. Megane, Qashqai, Latitude vs ile aynı motor.
    Volvo V40 ta PSA*Ford 1.6 HDI,TDCI 115HP 270Nm motor kullanılıyor. Focus, Mondeo, 308 vs ile aynı motor.
    A3 te bildiğim TDI. VW grubu.

Benim tercihim Mercedes yönünde olurdu. Sonuçta bir mercedes.
  • quote:

Sn.shadowgeist'in bir başka konudaki yazısını volvoya uyarlayalım

2. el?
    volvo bitti.
    2. el?
    volvo öldü
    2. el?
    volvo komada.
    Bak gayet basit söylüyorum,2. el önemli diyen adamın volvoya selam dahi vermesi komedidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

2. el?
    volvo bitti.
    2. el?
    volvo öldü
    2. el?
    volvo komada.
    Bak gayet basit söylüyorum,2. el önemli diyen adamın volvoya selam dahi vermesi komedidir.
    mercedes a serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

mercedes a serisi

Alıntıları Göster
    ilk tercih her zaman Mercedes fakat volvoyu yerden yere vuranlara gülüp geçiyorum volvolar gayet başarılı bir o kadar sağlam araçlar araçta hiç birsey eksik değil hersey düşünürmüş arabalar üretiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

2. el?
    volvo bitti.
    2. el?
    volvo öldü
    2. el?
    volvo komada.

Benim yerime sen yazmışsın eline sağlık.

• Vlvoyu ve a3u inceledim ikiside guzel araçlar fakat a3 daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

Vlvoyu ve a3u inceledim ikiside guzel araçlar fakat a3 daha mantıklı
    ikinci el kaygınız yoksa V40, tartışmaya bile gerek yok bence fazla.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar dizel araç alıcam. mercedes A serisi Yeni 180 CDI Style (ortalama yakıt tüketimi 4.0), veya volvo v 40 D2 veya D2 premium (ort yakıt 3.6)veya volvo v 40 cross country (yakıt tüketimi 3.8) almayı düşünüyorum inceleyip araştırmaya çook detaylı vaktim olmuyor. Ama kabaca bu iki araç arasında kaldım ha belki bir de audi a3 olabilir. Fiyatlar yakın birbirine.Bana seçim konusunda yardımcı olabilirseniz çok memnun olucam. FİKİRLERİNİZİ VE BAHSİ AÇIYORUM!:) (sonradan satarsam ikinci el piyasası koşullarını da hesaba katın lütfen)
    YARDIIIIIM!

Golf 1.6 tdi comfortline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 16 Mayıs 2013; 13:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Merhaba arkadaşlar dizel araç alıcam. mercedes A serisi Yeni 180 CDI Style (ortalama yakıt tüketimi 4.0), veya volvo v 40 D2 veya D2 premium (ort yakıt 3.6)veya volvo v 40 cross country (yakıt tüketimi 3.8) almayı düşünüyorum inceleyip araştırmaya çook detaylı vaktim olmuyor. Ama kabaca bu iki araç arasında kaldım ha belki bir de audi a3 olabilir. Fiyatlar yakın birbirine.Bana seçim konusunda yardımcı olabilirseniz çok memnun olucam. FİKİRLERİNİZİ VE BAHSİ AÇIYORUM!:) (sonradan satarsam ikinci el piyasası koşullarını da hesaba katın lütfen)
    YARDIIIIIM!

Golf 1.6 tdi comfortline
    Yni A3 en iyisidir bence. Arabadan anlayanlarda A3 alır gşdşp kıro gibi renault motorlu mercedes almazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Yni A3 en iyisidir bence. Arabadan anlayanlarda A3 alır gşdşp kıro gibi renault motorlu mercedes almazlar.

Audi'nin motorunu Pagani ürettiği için bir nebze haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

quote:

Alıntıları Göster
    Öncelikle hiçbirisi o fiyatları etmez.Türkiyede hem dizel hemde marka algısı adı altında milleti yoluyorlar.90 lira vereceğim 1.6 110 hp lik araç alacağım öyle mi?

Alın 70 binlik benzinli bir araç aradaki farkıda yakıta harcarsınız hiç değilse 150 ve üstü beygir gücüne sahip araçlara binersiniz.

Ekonomi yapacağım diye c segmenti bir araca 90 bin TL verilmez.Verende kusura bakmasın mantık yoksunudur.Tek açıklaması zevk olur onada biz birşey diyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 16 Mayıs 2013; 13:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Öncelikle hiçbirisi o fiyatları etmez.Türkiyede hem dizel hemde marka algısı adı altında milleti yoluyorlar.90 lira vereceğim 1.6 110 hp lik araç alacağım öyle mi?

Alın 70 binlik benzinli bir araç aradaki farkıda yakıta harcarsınız hiç değilse 150 ve üstü beygir gücüne sahip araçlara binersiniz.

Ekonomi yapacağım diye c segmenti bir araca 90 bin TL verilmez.Verende kusura bakmasın mantık yoksunudur.Tek açıklaması zevk olur onada biz birşey diyemeyiz.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Audinin motoru da pek matah değil 105 bg. Alternatifi yok işte. Bmw yeni 1.6 dizelini getirsin öttürecek oratalığı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Audinin motoru da pek matah değil 105 bg. Alternatifi yok işte. Bmw yeni 1.6 dizelini getirsin öttürecek oratalığı.

Alıntıları Göster

dizeli getirmesine gerek yok 3.20 ed ile 1,6 benzinli motorla öttürmeye başladı bile

• quote:

Orijinalden alıntı: elusave

dizeli getirmesine gerek yok 3.20 ed ile 1,6 benzinli motorla öttürmeye başladı bile

Alıntıları Göster
    Bahse konu araçların içinde V40 dizel'i kullanma şansım oldu. Şu an imkanım olsa düşünmeden alırım, 4-5 sene gözüm başka araba görmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.