Şimdi Ara

Yeni Volvo XC90 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akşam akşam iyi güldürdünüz,allahta sizi güldürsün.Birisine saçmalama demek hakaret değildir.Bakın hala siz diyerek nezaketimi ve görgümü koruyorum,belliki bunlar sizin anladığınız hususlar değil.”Boş boş konuşma” nın yorumunu,değerlendirmesini okuyacak olanlara bırakıyorum.

Volvo tecrübesine gelince;sizin daha yüzünü bile doğru dürüst görmediğiniz,neredeyse bütün Volvo modellerini kullandım ve 4 modeline de yaklaşık 12-13 yıl sahiplik yaptım.Başka markaları yazmıyorum,şu anda Bmw 540D sahibiyim,yani diğer premiumlarla aralarındaki farkıda çok iyi biliyorum.Size daha iyi,dikkate değer saçmalıklar diloyurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu fiyatlara o kalın çerçeveli ekran ve egeavari direksiyon verilmesi kelimenin tam anlamıyla rezilliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 14 Şubat 2025; 0:50:18 >
  • 8 milyon bizim maaşımız 15 bin nasıl alabileceğimizi bize soylermisiniz?

• 8 milyon TL büyük para Türkiye'de bunu kaç kişi alır bilmem ama bu rakamı isteyen kişi ya sayı saymasını bilmiyor ya hiç dayak yememiştir

• ilk başta orta konsoldaki tablet yokmuş aslında daha sonradan ucuza cin işi tablet almıslar oraya koymuşlar ????

• Aslan besleyen yemini düşünmez. Parasını hakeden bir araba parası olan zaten direkt alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarper Yasin Mutlubay

Farkinda olmadiginiz konu 7-8 milyonu Turkiyede veriyor insanlar ve o paranin zaten yarisindan fazlasi devlete gidiyor. Aslinda bakacak olursaniz XC90 yurtdisi fiyati 70k euro civarinda 2.65 milyon tl veriyorsunuz ve hizi asmak istiyorsaniz tabi ki ugrasmaniz gerekecek.

aynen öyle, çünkü en ucuz arabada vergi %100, en üstte ise %400dür. dolayısıyla lüx arabada vergi nedeniyle fiyatlar 3-4 katına çıkıyor. akp nin halka layık gördüğü egea, clio falandır, daha fazlası yok!!!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.