|
Yeni Volvo XC90 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
235 ps 480 nm S90 7 sn 0-100 hızlanması.Tabi bu kağıtta yazan,gerçekte bunu başarması çok zor.Emsalleriine o zamanlar bakıyordum,ortalama 6.5 idi.Olabileceğinden hep daha aşağıdadı Volvolar.Arkadaş T8 örneği vermiş bakın emsallerine oda öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
245hp için Max 265km normal bir hız neticede hot hatch değil bu araç
Kadran 260 zaten monitör koymuşlardır
arkas araciydi, orjinal polestar yazilimliydi. sanirim 280hp civari olmasi lazim. makyajli kasalarda TR’deki iki aractan biriydi. benim s80 gibi uzun sure arkasta kalmisti.
Hocam dediğim gibi çok sade bir araç. Ön tasarıma lafım yok. Arkayı pek beğenmiyorum ve çok sade.
-
Volvolarin tasarımları zaten genelde öyle oluyor sadelik tamamen on plana çıkarılıyor
Bu araç bu tasarımla çok zorlu bir segmentte volvoya inanılmaz başarı getirdi.
Ucuz deseniz karşısında yılların Q7 si var üstelik.
Benim de ilk tercihim olmazdı ama bu kadar sattığına göre alanların bir bildiği var demek ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Şubat 2025; 22:29:2 >
Arabada çinli tasarımcı dokunuşu var. Etekleri uzun, diğer çinli arabaları gibi.
7-8 milyon verip onunla mı uğraşacağım?
Volvo'nun savunulacak yanı yok, teknolojinin de, tasarımın da, motor seçeneklerinin de oldukça gerisinde kaldılar.
-
Fiyat için volvoyu suclayanların kendini muhalif sananlar olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam..!!!
Muhalifi böyle olan toplumun yandaşı....
Gider 2022-2023 model gırtlak dolu a6 3.0 tdi alırım kalan parayıda atarım kenara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İç mekan ileriye değil geriye gitmiş. Dışı dersen eskisiyle aynı. Ön panjuru biraz çirkinleştirelim demişler sadece. Fiyatı ise konuşmaya bile gerek yok. Kendine saygısı olan bu fiyatlara bunu almaz.
-
Farkinda olmadiginiz konu 7-8 milyonu Turkiyede veriyor insanlar ve o paranin zaten yarisindan fazlasi devlete gidiyor. Aslinda bakacak olursaniz XC90 yurtdisi fiyati 70k euro civarinda 2.65 milyon tl veriyorsunuz ve hizi asmak istiyorsaniz tabi ki ugrasmaniz gerekecek.
-
Araç başına aradaki 4.5 milyon lira geçiş garantili projelerin finansmanı kapsamında beşli müteahhit grubuna gidiyor hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam XC90 ile Bmw 5/Mercedes E serisi kıyaslaması ne alaka? Birbirini ikame etmeyen farklı modeller.
7.5-8 milyona 5 veya E alacağınıza aynı motor hacminde aynı segmentteki 2.0 litre ve çok daha performanslı 310 hp benzin motorlu PHEV S90 AWD Recharge verelim, üstelik şu an liste fiyatı 5.5 milyon görünüyor. Böylece 2.5 milyon da cebinizde kalsın.
https://www.volvocars.com/files/cs/v3/assets/blt84e01a6904dbd2e8/blt5d46950a74f2195e/67a990f8787c1578d93e8927/VO_250003_fiyat_listesi_subat_my24_25.pdf?branch=prod_alias
180 km/h hız sınırlaması konusunda haklısınız ama güvenlik kaygınız yoksa yazılımla kaldırılabilir diye duymuştum onu da.
Saygılar hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Şubat 2025; 15:27:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumun 1 numaralı trollune destek olmak için A3 sedan Insigniadan iyi Insignia at arabası yazan bir üye için kendinizi fazla yormuşsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 13 Şubat 2025; 18:56:21 >
Volvo ile ilgili cok yaziliyor ciziliyor, ben size soyleyeyim, Volvo güzel araç.
Ancak Volvo bir Mercedes değil. 2. Eli de algisi da.
Fiyatlar yüksek 5 milyon olsa bir derece.
7.5 milyin için pahali buluyorum.
XC90 E segment SUV değil mi? SUV ne demek? Uyduruk 2 çeker hoş 4 çeker olsa ne yazar, arazide 10 km gidemeyecek araçlar bunlar. 1.5 metre sudan geçmeyi bırak, 10cm çamur olsun gidemez, ne mantığı var o zaman?
E ve 5 serisi gayet rakibi olur ki, ikisi de XC90'dan fersah fersah her anlamda üstün araçlar.
Yok isveç çeliğiymiş, yok ölümsüz kaza oranıymış, bunlara bakan müşteri oranı 100.000'de 1 falan.
Otomotil bölümünde ki her bir üyeye 8.000.000TL nakit dağıtılsın mesela 1000 kişiye, 5 tane XC90 veya S90 alan çıkmaz.
-
Tam anlamıyla saçmalamışsınız üzerine tartışmaya değer bir argümanınız yok.
Ha 7-8 milyon olayı var,o konuda herkes zaten hem fikir.Ama görmek istemeyen hatta bile bile gizlemeye çalışan da var ki o da bu fiyatın sorumlusunun siyasal yönetim ve bu yönetimin vergi politikalarının sonucu olduğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 13 Şubat 2025; 20:36:13 >
Aşağılık kompleksin* dolayı, hakaret harici bir şey yazamamana şaşırmadım. *(aşağılık kompleksi bir psikolojik hastalık tanımıdır, hakaret değildir, yani senin seviyene inmedim.)
''Saçmalamışsınız, argümanın yok'' diyor ve hakaretten başka bir şey yazamayıp, boş boş konuşmaktan başka ne işe yaradın sen şimdi?
Eminim hayatında 1000km Volvo tecrüben de yok, o yüzden git evinde teselli olacak bir şeyler ile uğraş.
-
Adamlar hayvan gibi araba satıyor bu fiyatlarla yalnız,1.6 motor olmamasına rağmen hemde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X