|
Yeni Volvo XC90 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu aracı alanları amacı güvenlik bu aracı alan kesim için bu fiyatlar çerez parası.
Yok onu alırım kalanla bunu alırım diyenlere çok gülüyorum yok içini beğendim yada beğenmedim:) Para tassarufu bu tür araçlarda düşünülmez alacak olan alır.
Bu halk öyle bir hakli egea hyundai vs vs küçümser işe belediye otobüsü ile gider.
Volvoyu mercedes eleştirir öğle yemeğini nerde ucuz döner yerim diye gezer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 11 Şubat 2025; 17:35:13 > -
Patronumuza dün aldık bir tane güle güle binsin 8 milyon tl. Dün geldi uzaktan baktık şöyle güzel araba Sağolsun bizede %35 zam yaptı. Yaşasın patronumuz... 😛
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suç volvoda mı keriz yerine koyan devlette mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6-7 milyon verdiğim aracın içi böyle olmak zorunda
-
Ne farkeder togg gibi gerçekten gizel bir araç varken gidip en dolusunu 4x4 olanını alırsın bu aracın en dolusuna 5 basar her yönden, normalde de pahalı zaten volvo, şuan d segment bir aracı bile normal d sefmentlerdwn en az 1 m fazla ne gerek var. Akıl var mantık var, ha beni zenginim keriz gibi en fazla 2 m lik bir araca 5 daha verip devlete yardımcı olurum dersen o da başka tabi. ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cery omoda daha güzel diyen chery fanları nerede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal bir ülkede 205.000usd para ile sıfır son model Porsche 911 Turbo S alınır. Fıkra bu kadar.
-
Bu araca üretici 7,5 milyon istemiyor, devletimiz istiyor!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
455 beygir güç ve 709 Nm tork ancak 180km son hız ve 7.3 milyon TL
Sonra yanından 1.5 milyonluk hatta 1 milyonluk arabalar vın vın geçsin sen de izle.
Yüzü çok eskimişti makyaj yapıp yine aşırı hantal bir görüntü, aşırı eski tasarım ve üstüne rezalet iç tasarım.
SUV ile kendini farklı göstermek isteyen anormaller ve 150-180km hızla bir yere çarpıp ''Volvo ile ölmem'' diyen fizik kuralı bilmez cahiller alır en fazla. Aynı paraya 2.0 hacim 5 ve E serisi varken, mantıklı insan işi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 11 Şubat 2025; 20:1:1 > -
T8 olarak yurtdisinda cok sık kiraladigim trde de ara sira kullandigim bir araba.
markaya da cok asinayim, gunluk hayatta kullandigim 3 volvom var.
kagit uzerinde kullaniciyi heyecanlandiracak hicbir yenilik goremedim. motor gucu ayni, batarya kapasitesi ayni, elektrikli menzil ayni, dc sarj galiba yine yok.. argo bir tabir var ama kullanmayayim simdi.
hiz limitine de fazla takilmayin. ben de yeni kasalari kullanirken cok onyargili yaklastim ama gercek hayatta 185’ten fazlasina cok ihtiyac duymuyorsunuz. hatta 220-240 arasi surekli gidip geldigim izmir bursa otobaninda 185’e dayayip cok daha ekonomik ve asagi yukari ayni surede yolu bitirince sasirmistim.
sedanda belki ama SUV araclarda zaten 200+’lar rahatsiz edici suratler. o suratlerde her araba range rover veya bentayga konforu vermiyor. G serisi de buna dahil.
XC90 ayrica disaridan gordugunuz gibi baskasiyla sidik yaristirma karakterinde bir araba degil. baska bir kafanin arabasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Volvo'nun ne suçu var hocam adamların yurtdışı fiyatı 70k euro civarında geziyor. Ülkeye söveceğinize firmaya kesmişsiniz bileti.
-
Hız sınırlamasını yazılım ile kaldırabilirsiniz. Geçen eylül ayında 210+ hızla Bursa otobanda gayet de gidebiliyordum :)
-
D5T5 ile ben kendi kullandigim volvolarin hiz sinirlarini kaldirdim. cok da kolay bir islem.
yalniz uzun suredir kullanmiyorum, TR’de biri simdi commercial distributor olmus galiba.
yaw adam bu yorumu yapmış, bir de en beğenilen 2. yorum olmuş. neyin kafasını yaşıyorsunuz? 7.5m tl fiyatı çeken üretici değil, yarısından çoğu vergi o fiyatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 11 Şubat 2025; 22:31:9 > -
forumun ne kadar ciddiye alinmamasi gerektigini gosteren ornekler her gun kafamiza kafamiza vuruyor
bir donem volvo deyince muteveffa meteg ustayi dinliyorduk, simdi bu sacmaliklari okuyoruz.
en tepede duran kisiden kaynaklanan bir olay maalesef.
Volvonun avantajı en temelde sunduklarına nazaran fiyatı. Bu araç E suv,265lik motorla 7 milyona
455hp motorla 8 milyona satılıyor ki,bu fiyata ancak Q7 ile yetişiyorsunuz , fiyatlandırma direk orayi hedef almış belli.
Diğer seçenekler 10 milyonu geçiyor
Bence makyaj gayet yerinde olmuş,zaten beğenilen bir arabaydı.
Kokpiti de cafcaf sevmeyenler için sade kaliteli
Ben yine çok satacağı kanaatindeyim
Forumdaki çoluk combalak konusunun bu yönetimle çözümü yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 11 Şubat 2025; 22:49:55 >
Ben İsveç de Volvo fabrikasında çalışan birine Türkiye fiyatlarını söylediğimde inanamadı dedi nasıl 2-3 kat fiyat olur bir türlü anlayamadı, web de taradı inanamadı, resmen beyni yandı.
-
İç tasarımları bi türlü beceremiyorlar nedense, bir panel geldi ortaya bir türlü düzgün konunlandıramıyorlar. Hala eski sistem ile yeniyi birleştirmeye çalışıyorlar
-
Ön panjur yarı fıstıklı künefe gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X