golf impressiona ambiyans aydınlatma yaptırabilirmiyiz orijinal olacak şekilde, kesme delme yapmadan ? |
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (23. sayfa)
-
-
GOOLLLLLFFFFF
-
Arkadaşlar merhaba,
Golf Manuel 1.5 tsi şehir içi kaç lt yakıyor acaba ortalama 100 km’de ? Özellikle İstanbul içi kullanıcılar yazabilir mi -
8-9 arası yakıyor benim güzergahta ortalama hız 12 km -
Acaba çok değil mi sizce, bana mı öyle geldi
-
1.5lt e-tsi modeli 3 gün boyunca kullandığımda şehir içi trafikte 7-8 lt lerde gezdim.
Şehirler arası ise 100-120km/h arası 5-6lt lerde gezindi.
Gayet az yakan güzel bir araç sadece Golf 7.5 modeline göre genel kalitesi biraz düşmüş gibi geldi banada.
Sert bir kasiste ekran kapandı onun haricinde sorun görmedim buna benzer sorunu 3008 de de yaşamıştım.
Akü kutup başını söküp bekledim ve tekrar takınca açıldı. Ama kimse sıfır bir araçta bunlarla uğraşmak istemez.
Sürüşü, yalıtımı ve konforu ile gayet iyi bir model. DSG umarım artık sorun çıkarmıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 21 Kasım 2024; 23:4:29 > -
Islak kavramaysa uzun süre hiç sorun olmaz bence -
1.vites 2.vites gidiyorum 3. Vitesi zor görüyorum bence normal
Uzun yolda 45 litre 900 km yapıyorum. -
2 defa başıma geldi klimayı açarken seçenekler gelmiyor önceki yaptığım ayarda kalıyor bunun kolay çözümü var mı seçenekleri getirmek için
-
Euro düşmeye devam ediyor. Aralıkta golfe kampanya gelirmi işi sıkmaya başladı valla. Dün tesla gördüm araç çok hoşuma gitti. Hiç aklımda yokken tesla alıp geçsemmi . -
düşünmen hata
-
Neden hocam? Elektrik işi başka bir alemmiş bir kaç gündür araştırıyorum. Evin 2. Aracı olacak balkondanda kablo sarkıtırsak olur sanki Hanım golf te ısrarcı malesef.
-
olay sadece elektrik değil ki adamların otonom sürüş yazılımı fersah fersah üstün şuan ki piyasaya göre öyle bir fırsat varsa golf ile karşılaştırmak saçma olur.
-
2025’te juniper model y gelecekmiş epey bir yenilik olacağı söyleniyor. Türkiye için yine 160 kw altı motorla getirirler mi meçhul ama gelirse mükemmel bir seçenek olur -
Getirirler ama hemen getirmezler -
Haklısınız hocam. Benimki anlık bir istek. Belki biri gaza getirse o an alırım ama sonra pişman olurum muhtemelen. Tesla bu servis işini çözmeden bu markayla işim olmaz. Birde dediğiniz gibi yeni modeli gelecek.
-
Elekrikli araba akıl işi değil, 100 bin km de yaktığınız benzin 300bin lira etmez. Bu parayı 6 ayda bataryadan dolayı değer kaybı olarak zaten kaybediceksiniz. İkinci el elektrikli araba bakanı görmedim daha herkes sıfır arıyor. -
Selamlar, ben ee Golf 1.5 etsi 116 ps aldım bekliyorum gelmesini. Aytaşı grisi renginde. Gemideymiş şu an önümüzdeki hafta gibi gelecek herhalde. Birçok araca baktım ama kalite/fiyat olarak Golf öne çıktı.
Tesla ben de düşündüm aslında ama apartmanda şarj gerçekten sıkıntı, ya müstakil eviniz olacak ya da sitenizde direkt kendi ev elektriğinizden çekebilecek şarj cihazları olacak. Dışarıda şarj artan elektrik fiyatlarıyla gittikçe pahalılaşıyor. Gelişen batarya teknolojileriyle 2. elde elektrikli araçlar çok değer kaybediyor. Ama alır en az 5 sene binerim diyorsanız bu sıkıntı olmayabilir. Bir de Golf iç dizaynı Model Y’ye göre daha kaliteli bence, özellikle Style paketi. Elektrikli alsam Mercedes EQE almak isterdim.
-
Fiyat nasıl hangi bayi teslimat tarihi verdiler mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X