Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
645
Cevap
67
Favori
86.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun.eğer alırsam benimde Aytaşı gri rengi ilk tercihim olurdu. Bu renk golfe çok yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hirikus -- 23 Kasım 2024; 17:15:45 >
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, açıkçası çok da seçme şansım olmadı, style pakette sadecebu renk kalmıştı ellerinde. :)

• pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

Erel Maltepe, bu ay sonu gibi teslim olur dediler. Fiyatı yazmayayım, bayiye sorsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 23 Kasım 2024; 22:12:16 >
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Fiyat paylaşma platrormu zaten çekincenizi anlamadım. Hayırlı olsun.
  • Merhaba, Golf 8 (makyajlı kasa) arka tampon (difüzör) altı aşağıdaki fotoğraftaki gibi, sizde de açık mı? Bazıları çeki demiri hizası olduğu ve açık geldiğini yazmış. Bana da sanki burada bir kapak olmalı, bayi/fabrika takmayı unutmuş gibi...

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)
  • cempro C kullanıcısına yanıt

Yarın ben de bakıp size bilgi veririm. Evet çeki demiri için ama kapak var mı bilmiyorum.

Neden kapak olsun ki, görsel olarak gerek yok, bir fonksiyonu da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Neden kapak olsun ki, görsel olarak gerek yok, bir fonksiyonu da yok.

Vw'nin golf 7 için o bölgeye özel ürettiği kapak var. Parça kodu zgb5g9071568

Golf 8'e uyar mı bilmem.

Yani parça varsa neden takılı değil? Gerek yoksa neden parça var :)

• 1.4 tsi manuel comf. golf7den 1.5 manuel impressiona geçtim .cuma günü teslim edildi.araç harika arkadaşlar.150lik nasıl bilmiyorum ama bu araba da gayet iyi gidiyor.motor 1.4tsidan dahi sarsıntısız ,çalıştığını anlamak güç.And'ın tabiriyle araç rafine :) içi çok sessiz ,süspansiyonlar tatlı yumuşak. daha üst segment bi araç sürüyormuş hissi veriyor.manuel araç sürebilcek olan,günlük uzun süreler trafikte kalmayacaklar için bu araç bu piyasada fırsat gerçekten.

aracı ankara eskihisardan aldım 1270e.henüz 250 km yapabildim.3bin devri geçmeden kullanıyorum şimdilik.

Ayna arkasında kamera var,tabela algılamak için.o sürekli uyarı veriyor, yazılım gelince okumaya başlayacakmış.

• bende doğuş oto ile görüştüm, çok sayıda manuel ve life paket golf geldiğini söylediler.

1.5 manuel impression golf e çok ilgi olduğunu fark ettim

bende de açık

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Doğuş internet sitesindeki araçları dünden beri kaldırdı. Yeni fiyatlandırmamı yapacaklar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hirikus

Doğuş internet sitesindeki araçları dünden beri kaldırdı. Yeni fiyatlandırmamı yapacaklar acaba?

genelde diğer firmalar fiyatları ayın ilk haftası açıklıyor,

fakat doğuş 23 ünden sonra açıklıyor.

bu hafta yeni listeyi bekliyoruz bakalım.

Bu hafta yeni araçlar gemi ile gelecekti. Belki sevkiyatı bekliyor olabilirler
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

cam tavanlı golf life paketler çokça geliyor galiba, style yerine cam tavan life verelim hiç bi farkı yok diye baya bi iknaya çalıştılar

Brnim bayi aradı parayı istiyor acaba kampya olacak mı aralık ayı için fiyat ne verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerface_83 -- 25 Kasım 2024; 13:23:0 >

Fiyatla ilgili bir şey söylemedimi?

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Ay başında anlaşılan fiyat 1745 life çoğu bayinin verdiği fiyat yemin etmiş hepsi aynı fiyatı vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerface_83 -- 25 Kasım 2024; 13:24:49 >

Koltuk, kör nokta, ön panjur ışıklandırma gibi farkları var.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.