Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
67
Favori
86.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

:) O konu bende henüz çok taze...

A3 sportback 2180 TL (santos kahve olursa koltuklar 2200 TL) bunlar son fiyatlar.

150ps style golf ise 2020 TL

A3'te olan Golf'te yok, Golf'te olan A3'te eksik. Öyle bir durum...

A3 ün artıları

Elektrikli bagaj kapağı

Elektrikli sürücü koltuğu (tek koltuk ve hafıza yok) ama 2 ön koltuk bel destekleri elektrikli

Park assist var (fazladan yan sensörler var. 360 çevre görüş yok)

Sinyaller dinamik (matrix far değil)

Makyaj sonrası dahili NAV gelmiş

Torpido gözü kumaş kaplı (kapı cepleri değil)

Marka algısı VW'den daha üstte

Golf style'da artılar

Travel assist var

Kapı cepleri ve bagaj stepne altı da halı kaplı (torpido gözü kaplı değil)

Multimedya ünitesi daha yeni ve hızlı

Hem Android hem Carplay kablosuz bağlanıyor (a3'te carplay kablosuz yalnızca)

Koltuklar süet, kumaş, suni deri kombine; terletmiyor.

• cempro C kullanıcısına yanıt

Kontrol ettim bende de yok bilginiz olsun.

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Bu işin ne yazık ki sonu yok. O fiyatlara çıkınca alternatifler de artıyor. Şu olsun bu olsun dedikçe fiyat çok artıyor. Bir yerde durmak lazım bence çok detaya girmeyip, ana olması gereken özellikler olduktan sonra gerisi boşuna para vermek gibi geliyor. Çünkü 2.2 gibi para verip A3 almak bence gereksiz. Golf Style max 1700, A3 ise 1850 olmalı dolu donanım ile ama ülke gerçekleri işte ne yazık ki! Doğuş zaten opsiyon ile satma derdinde hep kırpıyorlar bir yerlerden. Ben de alırken o olsun bu olsun diye düşünürken fiyat farkı olunca vazgeçtim. Aradaki farkı değerlendiririm diye düşündüm ve gerekte yok dedim. Style donanımda elektrikli koltuk değil de bagaj olması gerekirdi en azından ama işte onun için de ekstra para vermek zorunda kalıyorsun.

Zamanında A3 de alabilirdim ama onun da kendince artı ve eksileri var yukarıda yazılmış gayet güzelce. Örnek olarak deri koltukları sevmiyorum bence hiç kullanışlı değil, kışın kullanınca anlaşılır ne demek istediğim! Elektrikli koltuk benim için fiyat farkına değecek bir özellik değil sonuçta sürekli koltuk ayarını değiştirmiyorum.

Sonuç olarak her ne kadar eksikleri olsa da araçtan memnunum ihtiyaç ve beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 26 Kasım 2024; 18:19:21 >

360 çevre görüş style golf de varmı?

• Golf için fiyat güncellemesi, indirim yada kredi kampanyası gibi duyum alan var mı.
  • hirikus H kullanıcısına yanıt

360 çevresel görüş;

Golf 8 makyajlı kasada ülkemizde yok.

A3 SB'de de yok bildiğim kadarıyla.

A3 sedan bazı araçlarda opsiyon dahilinde geliyordu.

A3 makyajlıda park assist geliyor (12 park sensörü ve park manevra desteği)

Golf style'da da park assist, iq led, 18" jant ile gelen tek tük araç var.

• life paket aşırı pahalı bi türlü inmedi. indirim olmazsa farklı araçlra yöneleceğim. doğuş oto adamın iliğine kadar çökmek istiyor anlaşılan
    360 çevresel görüş makyajsız kasa A3 SB ve Sedan da mevcut.

Makyajlıda henüz görmedim

Güzel özetlemişiniz, tesekkurler.

Arada 160 bin de fark mevcut :)

İyi bi y.dışı tatili eder,

Golf style alıp kalan miktarda hayatın tadıni çıkarmak için kullanılabilir. Geçen yaz yunanistan ve makedonya da 14 gün tatili öyle yaptim :)

Bu da golf style + larina yazılsin :)

• FooL kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, aciklayici bi bakiş acısı

• Mesela kapı ceplerinin kumaş ile kaplı olması bence torpidonun kumaş kaplı olmasından daha iyi ve kaliteli araç hissi veriyor. Fark çok belli oluyor sert plastik değil bu gayet güzel bir düşünce. Kablosuz bağlantı özelliği gayet iyi ve multimedya ekranı kullanışlı ve hızlı. Bir önceki kalitesiz kasadaki gibi küçük ve yavaş değil. Ayrıca koltuklar gerçekten rahat ve çok konforlu. Life ile kıyaslama imkanı olan daha iyi anlar bariz çok fark var ve tamamen deri değil bu en önemlisi bence.

116bg için kötü yorumlar da okuyorum ama bunlar tamamen bilgi ve deneyim eksikliğinden kaynaklanıyor. Doğal olarak 150bg daha iyi kesinlikle aksini yazmak saçmalık olur. Ama 116bg de emin olun gayet performanslı ve fazlasıyla yeterli sonuçta suv veya büyük araba değil. İmkanı olan ve güç seven 150 alsın kesinlikle. Diyorum ya beklentiler ve ihtiyaçlar. Benim gibi sakin ve çok hız yapmayan bir kullanıcı için 150bg gereksiz harcama.

Tabi ki Golfün eksiklikleri var zaten yazıldı bunlar defalarca tekrar yazmaya gerek yok. Burada önemli olan ekstradan verilmesi gereken paralara değecek mi gerçekten! O aradaki fark ile tatil, kişisel zevk, hobi, ihtiyaçlar karşılanabilir ya da yatırım yapılıp değerlendirilip ileride başka bir araca veya sınıfa geçmek için kullanılabilir. Sonuçta ekonominin durumu belli, dünyanın gidişatı pek iyi değil. Burada yazılan 50-100-200 gibi farkları kazanmak için insanlar ne kadar fedakarlıklar yapıyorlar. Zaten imkanı olan gidip premium marka modellerden alıp geçiyorlar ama imkanı olmayanlar için gerçekten büyük rakamlar o basitçe yazılan opsiyon farkları. Umarım herkes gönlünden geçen ne varsa ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 26 Kasım 2024; 7:31:57 >

• Manuel golf için güncel fiyat bilgisi var mı?
  • takip... en düşük 1260 fiyat duydum sarı sitede olup satmak isteyen yazabilir :) polodaki kampanya gelirse tadından yenmez

Kesinlikle dusuncelerinize katiliyorum,

Ben minicik polo ile ne yollar ne maceralar y.disina bile gittim çoğu kişinin beğenmedigi polo ile hemde 3 kişi :)

• Audi A3 tercih edilirse yetkili servis, bakım veya yedek parça ücretlerinin daha yüksek olduğunu bilmenizde fayda var marka algısından dolayı doğal olarak. Bence bu da bir tercih için etken olmalı diye düşünüyorum. Amacım marka & model savunmak değil yanlış anlaşılmasın.

Garanti uzatımı fiyatlarını (garanti plus) paylaşıyorum bakabilirsiniz.

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 26 Kasım 2024; 18:16:0 >

garanti uzatımı fiyatları gibi geldi bana

• aKSeL051 kullanıcısına yanıt

Merhaba, 1265 TL güncel fiyat aldım beyaz renk için 25.11.2024 tarihinde. Araç siparişini de verdim.

• Araç siparişi veren arkadaşlar teslimat tarihini bayi soylediler mi ?
  • ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Evet resimler garanti uzatımı için, belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Cevap veriyorum :)

Her iki markada da, Vw ve Audi, garanti uzatımı ek poliçe kapsamında -bir nevi sigorta paketi- olarak sunuluyor ve ikisi de fahiş.

Bmw de neredeyse bu fiyatlara uzatiyor.

Renault mesela, golf life/style parasına sattığı araçlarına 6-7 bin TL gibi bir fiyatla +1 yıl daha garanti sunuyor.

Güncel 15 bin bakımını kıyas edersek, Golf 9 bin TL, A3 ise 14 bin Tl seviyesinde.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.