|
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (27. sayfa)
-
-
selamlar, impression paket ile aranızdayım. kadranda benzinin yazdığı gibi km sayacı gözükmüyor. bunu nasıl yapabiliriz bilen var mıdır :)
-
Hayırlı olsun hocam. Bende aracı ilk aldığımda hayalet ekranın alt tarafında sürekli duran bir ayar var mı diye bakmıştım fakat bulamamıştım. Toplam KM görmek için, sağ - sol kadran değişikliği yapıldığında, multi medya ekranında araç bilgilerinde, son olarak araç stop ettiğinde sağ üstte toplam km şeklinde yazıyor.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hocam hangi bayiden aldınız bu fiyatı? Ve teslimat için bir tarih verdiler mi?
-
2012 Golf kataloğunda ne denk geldi bakın
-
desenize Alman önce yapmış, sonra unutmuş :)
Golf VII için çeki demiri difüzör kapağı ZGB5G9071568 (opsiyonel tabi)
-
Belki maliyeti düşürmek için kırptılar ya da gerek görmediler.
-
Manuel golfe 1.2 milyon üstü verilmez beyler benden demesi. -
Aralıkta artar mı acaba fiyatı. 1.2 m çok derken artmasın
-
Hocam öncelikle cevabınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Toplam km'yi görmek için 2 adet gösterge yuvasından birini feda etmek gerçekten hem çok üzdü hem de bir türlü aklıma mantığıma yatmadı.
Solda anlık tüketim, sağda ses/telefon kullanıyordum. Tüm düzenimi bozacak gerçekten.
Umarım yakın zamanda küçük bir yazılım güncellemesi ile eski nesilde bile olan (golf 8) altta sabit km sayacını getirirler diyeyim.
Bu soruna dair farklı çözüm bulan olursa (belki yabancı golf forumlarında ) lütfen bizimle de paylaşsın :)
-
Toplam km yi görmektense yağ ve su sıcaklığı daha önemli -
Evet bende araç sıcaklıkları ile anlık tüketim kullanıyorum. ACT moduna aldığını takip edebilmek için. Toplam KM çok sık baktığım birşey değil ama multi medya ekranından takip edilebilir.
-
Gemiler geldi. Yer gök araç doldu. bakalım kampanyada gelecekmi? haftaya bu iş neticelenmiş olur.
Golf de kampanya olmazsa 1300'e polo life alıp geçmeye karar verdik. mevcut 2.aracımız poloydu zaten. model yenilemiş olacağız.
-
Volkswagen, İspanya'nın Pamplona kentindeki fabrikasında Polo üretimini sonlandırdı.( 2024 )
Polo'nun üretimi Güney Afrika'daki Kariega fabrikasına taşınmış bulunuyor. Avrupa'da satacağı tüm araçları Afrika'daki fabrikadan tedarik edecek.Sanırım Pola modelleri Güney Afrika'dan ülkemize geliyor.
-
Pazartesi günü gümrüğe geldi araçlar ama gümrükten kaç güne çıkıyor bir bilgisi olan var mı ? -
Beraber 3 5 10 kişi olsak bayiye gitsek indirim olur mu
-
Merhabalar, golf life 8.5 aracımı park ettim ve az önce servisten çıktım, yağ eksikliği uyarısı verdi araç ve servis yağ ekledi ve daha 3.100 km de. Şimdi sokağa park ettim, ve işimi halledip araca döndüm, araç ne yaptıysam çalışmıyor, fikri olan var mı çok acil -
servisi ara knk -
Acsalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X