|
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (28. sayfa)
-
-
Sen cansın, tşk ederim çalıştı 🙏 -
yazılım sorunu. VW'in gönlü yetip güncelleme yayınladığında, servis de araç sahiplerini çağırıp güncelleme yaptığında umarım düzelecek.
en basitten zora doğru yazıyorum;
1. araçtan inin, kapıyı kumandadan kitleyin. uzaklaşıp gidin. 10 dk. sonra gelin ve muhtemelen çalışır.
2. araçtan inin. kapıyı kumandadan kitleyin. uzaklaşın. geri gelin. kapıları kumandadan açma tuşuna iki defa üst üste basarak açın. araca binin. anahtarı bardaklıkta arkadaki göze koyun. kemeri takın. frene basmadan start'a basın. ikazlar sönsün. frene tam basın ve start'a basın.
3. akünün eksi kutup başını sökün ve bir 5dk. bekleyin. kapılar kumandadan açık konumdayken bu işlemi yapın aksi durumda alarm çalabilir. geri takın. binip çalıştırın. muhtemelen araç çalışsa da bazı ikazlar yanık kalacaktır. biraz sürdükten sonra kapatın, kitlitleyin. tekrar binin çalıştırın, ikazların da gitmiş olması gerek.
araç uzun süre kullanılmayan yedek anahtarı unutabiliyor, ayda bir de olsa yedek anahtarı kullanarak aracı açın.
önce emniyet kemerini takın, sonra aracı çalıştırın. (böyle bir "bug" olduğu söyleniyor, teyit etmiş değilim.)
servis iki işlem yapar;
akü söküp aracı resetler
anahtar tanımama sorunu varsa iki anahtarı da tekrar araca tanıtır
size geri verir. tekrar sorun yaşayabilirsiniz; sorun çıkmayadabilir...
yazılım bekliyoruz diyecekler bir de...
araç soğukta dışarda bekledi mi? akü voltajı düşünce de yapabiliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cempro -- 28 Kasım 2024; 12:52:48 >
-
Cansın tşk ederim, aynı ilk dediğin gibi yaptım çalıştı ama Allah korusun acil iş olsa, büyük felâket -
Pazartesi veya salı günü araçları bayiler teslim etmeye başlıyor haberiniz olsun -
Kasım siparişlerimi, peki aralıkta sipariş versek nasıl olucak yeni araç gelecek mi ay ortasında felan
-
Valla onu bilmiyorum ama bir kaç bayiyi aradım fiyat değişikliği var mı diye araç gelicek mi dedi hayır bu ay gelen gemide ki araçlar satilacak dediler yinede siz bir araştırın son ay gemisi yeni geldi gümrükten araclari çekip satana kadar ayın 15ini bulur bence 15 gün kala araç gelir mi bilmiyorum
-
Araç hangi ay trafiğe çıkışlı -
07.08.2024 de aldım, İstanbul Doğuş otomotiv den, iki defa bu arıza nedeniyle gitmek zorunda kaldım. Bugün ki daha vahimdi, en az 4 çizgi yağ eklemelisi yapıldı, bide ücretsiz dediler, Güler misin ağlar mısın, arkadaşım Toyota Corolla cross aldı, huzurla devam, ben ise korkarak bırakıp dönüyorum ya çalışmaz ise vs birde bu yağ eksikliği 3.100 km araçta beni şokladi, hiç bir aracımda yaşanmadığım mevzu bu -
1.5 tsi bütün araçlar ilk 5000 km yağ eksiltiyor gayet normal -
Umarım öyledir, rutini değildir, yoksa yol vermek durumunda kalacağım, çünkü sürprize zamanım yok 😅 -
Bildiğim kadarıyla kasım ayı itibari ile gelen araçlarda bu sorunun çözüldüğü yakın zamanda yazılım ile alakalı sorunu servisler çözecektir. Ama yağ yakma olayı düşündürücü yeni bir motorda değil aslında 2021 den beri kullanılıyor. -
Ben Castrol yağdan alıp kendim 1 bardak kadar koymuştum. Yarıdaydı çünkü gösterge aldıktan belirli bir süre sonra. Hala daha koyduğum seviyede eksilme yok ki eksilse de hemen tamamlarım.
Bazı servisler ücret talep ediyor standart bir prosedür yok. Genel merkez ile görüşüp dile getiricem bu konuyu. Ayrıca katalogda da yazıyor başlarda yağ yakması normaldir diye sorun yok yani içiniz rahat olsun. Kullandıkça motor tam randımana ulaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 28 Kasım 2024; 20:11:4 > -
Yağ eksiltme nasıl normal olur?
-
Geçmiş olsun hocam. Bu motorun böyle bir sorunu varmı acaba yaygın olarak? Başka kullanıcılardan da duydunuz mu?
-
Can sıkıcı bir olay. Trim sesi filan hikaye ama sıfır bir araçta yağ eksilmesi çok kötü
-
Yağ yakma olayına çok denk gelmedim ama elektronik sorunları sıkca duydum vw yakında düzeltecektir.
Yağ seviye müşürü arızası olabilir mi acaba yağın tamamen kartere akması çokta hızlı olmuyor bazen benzinlikte yakıt alırken yağ ölçümü yapıp eksik diye 1 lt satanlar oluyor bana anlamlı gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerface_83 -- 28 Kasım 2024; 20:43:30 > -
Volkswagen de mevcut kriz, mamüllerine yansımış gibi gözüküyor, hatta Tiguan R line black style aldım geçen hafta, BMW X1 ile neredeyse aynı fiyata, düşündürmeye başladı beni😅 -
Bilemedim hocam
-
Rodaj döneminde yüksek sıkıştırma oranıyla çalışan motorlarda olur. Araştırıp görebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X