Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: new praetor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
646
Cevap
67
Favori
86.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Manuel için opak renkler mevcut hocam uranüs gri ile beyaz olacak şekilde. Nadiren de Anemon Mavisi manuel araçlarda mevcut. Geri kalanına denk gelmedim ben bir çok bayii aradığımda. Kristal Buz mavisi herhalde R line da falan var çok denk gelmedim.

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt
    Bence de çok ben 130 km/h ile 5.5 yakmıştım
  • wardentr42 W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam tez zamanda sizlerinde olsun

Bu ay sonu yada Aralık başı dediler bakalım gemiydeymiş araçlar. Kasım da mı alsam Aralığa mı kalsa bilemedim. VW aralıkta Golfe özel bir şey yaparmı zannetmiyorum ama bir umut
  • 6 kasım çarşamaba aldıgım golf 8.5 1.5 life beyaz ile şehir dışına çıktım 650 km uzun yol yaptım 190 km hıza kadarda çıktım ama genelde 120-140 arası kullandım yakıt çok güzel araç 650 km de 5.3 lt benzin tüketti sessizlik konfor güzel yakıt ve motor performansı oldukça güzel motor oldukça sessiz *1 kere geri görüş kamerası hata verdi görüntü gelmedi ertesi gün düzelmiş ama yazılımla ilğili bir proplem var sanırım

*1 kerede carplay kayboldu oda kendiliğinden düzeldi zanndersem yazılımla ilğili bir proplem var dönüşte servise baktırcam

• kalyoncu1 kullanıcısına yanıt

Aynı aracı 30 Temmuz'dan beri kullanıyorum,uzun yolda 90-100 km hızda araç 4.0-4.1 litre yakıyor.Araçta şimdiye kadar birkaç sorun yaşadım,bir kez marş basmadı,anahtar ile dışarı çıkıp 5 dakika sonra deneyince çalıştı.Diğer sorun bazen müzik dinlerken ses kısılmıyor,klima açma kapama düğmesi tepki vermiyor ve geç açılıyor.

• Hayırlı olsun

Sahibindende 1 tane ilan gordum.Dediginiz gibi birkac tane geldi belki

• Euro 36.4 TL

Aralık ayında VAG bayilerini üteceğiz
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Zam gelmesinde
  • pokerface_83 P kullanıcısına yanıt

İnşallah indirim olur hocam. Manuel olan 1270 TL den veriyorlar daha ucuza düşeceğini zannetmiyorum ki olsa olsa en düşük 1250 TL verirler. Şuan Sıfır araba almaya çalışsan 1000 TL den başlıyor ki 1270 VW Golf için gayet güzel fırsat bence. Geçen sarı site üzerinden manuel golf 8 ilanlarına baktım. Golf 8 ile 8.5 manuel impression paket arasında fark çok aslında. Ekran,hız sabitleme, radar ve kamera sistemi, motorun 4 silindir 1.5 olması, bazılarında park sensörü gibi gibi ve sıfır araç sahibi olmak gibi bir lüksiyet varken sarı site üzerinde 1100 gibi fiyatlardan başlıyor hatasız boyasızları. Ortalama 30 bin km araçlar. Bütçe meselesi tabii ki de onca fark ve sıfır araç sahibi olmak varken o fiyatlar biraz ilginç geliyor. Gerçi bizim aldığımız 1270 fiyatı uygun olduğu için bu şekilde. Normalde ilk çıkan fiyatlandırma eski yorumlara baktığımda ortalama 1350 civarlarında. Kısacası sıfır bir araç alınacaksa hem VW hemde Golf kalitesiyle şuan 1270 bence gayet mantıklı kendim aldığım için belirtmiyorum bunu :) İnşallah herkes gönlünden geçen aracın sahibi olur...

Ayrıca sıfır alanlar ve alacaklar 50. yıl özel termosunu bayii den istemeyi unutmasınlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardentr42 -- 13 Kasım 2024; 17:7:26 >

• parası olan yapıştırsın bi manuel golf. fiyat güzel. retrofitle dolulaştırılır hem. dsgsi de yok zaten. dsg düşmanları laf edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 13 Kasım 2024; 18:9:11 >

Manuel Golf fiyatı bu piyasa şartlarında iyi. Keşke aralık ayındada aynı güzelliği dsg life ve style pakete yapsalar  

2023 temmuzda 1.0 tsi imperssion'ı 1 milyona galeriye takas vermiştik hey gidi hey. Takasta aldığımız aracın sıfırı 500-600bin tl zam yedi, golf yerinde duruyor. Bence de manuel golf'ün sıfır fiyatı cazip şu an

• 1 hafta daha devam eder mi sizce kampanyali fiyat? su an ne kadardan veriyolar impressionu en uygun ,nerede
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt

Ankara da Doğuş oto ile Eskihisar aynı teklifi yaptılar 1270 şeklinde. Ben Doğuş Otoyu tercih ettim. Arca 1290 dedi gidip görüşünce 1280 indiler. Arcanın egosu biraz tavanlarda. Önce telefon üzerinden teklif alayım dedim dönmediklerinden yüzyüze görüşmeye gittim, danışmanlarıyla mülaki olmaya çalışıyorum boşta olmalarına rağmen garip tavırlar sergiliyorlar. Bir kaç sene önceki muhabbet gibi. Dönüp çıktım Doğuş Otoya gittim direk. Ellerinde araç olduklarını söylemeleri üzerine 3 gün önce pazartesi günü kaporayı verdim cumartesi teslim olacak şekilde bekliyorum. Kaporayı verip ayrıldıktan sonra Arca beni aradı bizi aramışsınız diye. Bende bahsettim satış danışmanlarınızdan kaynaklı ilgilenmedikleri için Doğuş otodan araç için kapora verdim diye. Arca sanki 2 sene önceki sıfır araç piyasası var gibi tavırlar içerisinde anlamadım. Servis olayında da oraya götürmeyeceğim aracı aldıktan sonra da zaten. Yaşadığım ufak çaplı bir olaydı paylaşmak istedim:)

1270 sadece beyaz renk icin mi gecerli hocam

• impressionda kampanyanin son tarihi 15 kasim diye bisey okudum biyerde .dogru mudur
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt

impressionda renk seçeneği çok yok zaten hocam. Opak renklerden renk farkı almıyorlar onlarda uranüs gri ile beyaz ve fiyatları 1270 dediler bana. İmpressionda olan farklı renk seçeneği ise anemon mavisi ve o metalik renk. Onda ise satışa hazır denk gelmedik muhtemelen 1300 civarında olacağını düşünüyorum metalik olduğu için.

İndirimlerin ne zamana kadar geçerli olduğunu bilmiyorum fakat impression paketlerin stok durumunun az olduğunu söylediler çünkü fiyatından dolayı çok fazla tercih ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardentr42 -- 14 Kasım 2024; 7:54:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.