Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
55
Favori
52.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paylaşımınız için teşekkür ederim. Tecrübelerinizi objektif şekilde paylaşmanız Golf düşünen kişilere faydalı olacaktır.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 7, 7.5, 8 hepsini minimum 1,5 sene kullandım. 7.5 comf. iyi araçtı gerçekten. 8 de malzeme kalitesi düşmüştü, yalıtım falan pek iyi değildi bana göre. 8.5 style var şu an 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Herhangi bi uyarı veya arıza vermedi. Yalıtım mükemmel c segment bi araca göre ama impressionda nasıldır bilmiyorum. 8.5 a geçtiğime hiç pişman olmadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaos7 -- 10 Kasım 2024; 10:6:35 >
  • mustafaos7 M kullanıcısına yanıt
    Yalıtım pakete göre değişmez 8.5 kasada yalıtım çok iyi.
  • Autoscout üzerinden bakarsanız, ülkemizde neredeyse 2 kat fiyat farkı olan Mercedes A serisi ve Renault megane arasında 4-5 bin Euro %20 kadar fiyat farkı görürsünüz.

Gerçek manada kaliteli araçlar ise Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde 100 bin Euro civarından başlıyor.

Sizce 4-5 bin Euro farkla, o 100 bin Euro’nun ne kadarı yansır?
    Sizce 100 bin euro’luk bir araçla kıyaslanınca 25 bin euro’luk megane ve 30 bin euro’luk Mercedes ne kadar farklıdır?

Yani demem o ki 7 böyleydi, 8.5 böyle olmuş vs denen mesajlara çok da inanmayın.

Aracın fiyatı belli. Rekabet ortada. Hiçbir marka diğerinden büyük oranda fazla kar ederek araç satamaz.

Bazı tarz yorumların hayaline kapılmayın.

Golf hiçbir zaman, neredeyse hiçbir konuda 5 üzerinden 5 verebilen bir araç olmadı. Ama her konuda 4 puan aldı. Başarısının sırrıda bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 10 Kasım 2024; 11:11:23 >

Arkadaşın Türkçesi düzgün olsaydı ben de bir tık şüphelenebilirdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Yalıtım pakete göre değişmez 8.5 kasada yalıtım çok iyi.

yeni tiguanda boşu ile dolu arasında cam kalınlığı farkı var , direk yalıtım kalitesini etkiliyor , bunu da karşılaştırmak lazım

Bende bunu gördüm FB da , 8.5 kullanan arkadaslar yorum yapabilir mi trim sesi geliyor yazmıs ön gögüsten video falan atmıs bildiğiniz ötüyor gögüs , böyle bir sorun var mı arkadaslar ?
  • slck55 S kullanıcısına yanıt
    Henüz 3 bin km de hiç trim sesi yok.

Buna ek olarak, yazılım problemlerinden de bahsediliyor. Sensör hatası alan var mı? Hatta bir tanıdığım araca bindiğinde araç çalışmamış, yol yardım araçtan 5 dk uzaklaşıp gelin ve tekrar deneyin demiş. Kapat-aç düzelir mantığı gibi.

• Ortaya Karışıkyoutube
    Yeni 2024 Model VW Golf 8.5 Çalışmıyor! #yenigolf #golf8.5 #vwgolf8
    https://www.youtube.com/watch?v=lenPDzHAc7w&feature=youtu.be

Yeni yazılımdan dolayı sorunları var, Tiguanda da var. Güncellemeler ile çözülür

• helsloot kullanıcısına yanıt

Windows mantığı. Kapat-aç düzelir.

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

style paket 1945k

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Hocam bu fiyat 150 ps olan Style için mi?

• Gayrisafi G kullanıcısına yanıt
    116 metalik renktir
  • Ankara doğuş oto ya bugün manuel için kapora verdim. Otomatik life veya style düşünüyordum fakat kasımda indirim gelmemesi, sadece manuelde indirim olması sebebiyle 1270 beyaz renge anlaşarak sıfır araç arayışımı sonlandırdım. GSR 2 uygulaması en çok baz paketlere yaradığı için impression paket manuel olsa dahi yeterli dolulukta olması sebebiyle gönlümü çeldi açıkçası.

Manuel düşünen arkadaşlar varsa elini çabuk tutsun stoklar eriyor...
  • Kristal Buz Mavisi renk manuel bulunan bayi var mi?
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Uzun yolda 110 km ortalama ile 500 kmde ortalama 6.1 lt yakıyor.

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt
    110 ortalam 6.1 fazla hocam bence. Adana şehir içi 6.0 yakıyor. Uzun yol 5.0 - 5.5 arası yakıyor benim araç.
  • mustafaos7 M kullanıcısına yanıt
    45 litre 950 km yapıyor uzun yolda
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.