Teşekkürler...Makyajlanmış halinin yeni Golf tasarımına benzer olacağını tahmin ediyorum. Olabilir belki düşünebilirim. Şu anki fiyatlar pakete göre değişmekle beraber yakın değerlerde, ancak seneye gelecek makyajlı modelde makas çok açılacaksa tercihim yine Golf'den yana olur. C-Max kullanırken, Golf 7 ye geçtiğimde yere oturuyor gibi hissederdim. Gerçi bir kaç haftadır sürekli kullanınca iyice alıştım yadırgamıyorum.. Golf 7 den Golf 8.5' a geçince sanki yine C-MAX e binmiş gibi oluyorum. Daha bir yüksek gibi geliyor. Belki bana öyle geliyor, yanılıyorum. Güzel araba ya Golf 8.5. |
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (18. sayfa)
-
-
Arkadaşlar nasip olursa 10 gün içinde golf manuel impression paketi alacağım. Sizden ricam bayileri aradığınızda sizin için de sorun olmazsa 2 araç için pazarlık yapar mısınız belki daha uygun fiyat alırız. Aracı kesin alacak Arkadaşlar benimle iletişime geçerse ben de bayi ile 2-3 artık sayımız kaç olursa bunun üzerinden pazarlık yapayim -
+1
dm niz kapalı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 7 Kasım 2024; 22:43:45 > -
Merhaba hocam
Özelden yazdım
-
Şuan için değil de haftaya bende katılabilirim gibi duruyor hocam life yada style paket için. Vakti geldiğinde tekrardan hatırlatacağım size eğer almamış olursanız..
-
2022 eylül ayında araç yoklugunda manuel 1.0 golf 8 aldım 43600 km kullndım (avanta vermeden liste altı fiyta) golf 8 emsal araçlar içindeki en konforlu sessiz ve ekonomik bir araçtı uzun yolda 100-110 4.6 lt benzin tüketiyordu yol tusu vs söylencek söz yok hiç proplem yaşamdım ama benim dikaktimi çeken kusurlarıda var kapı fittillleri gıcırdıyordu seviste ayarlattım ilk başlarda ses yoktu ama sonara az çok aracın şasesi esndikçe tünsek vs yerlerden geçerken ses duyordum kapı yuzeyindeki piona blac parçalar kapı açıp kaparken çıtırtı yapıyordu benim golf 8 en olumsuz eleştirilerim bunlar
Golf 8.5 life gelecek olursak 8.5 golfun 8 le görsellik dışında alakası yok kapı cam çıtalrı kalınlamış ve sertleşmiş esnemiyor bile piona blak malzemde farklı artık ses yapacak birşeye benzemiyor aracın sanki şasi sertliği artmış esneme yok gibi tabi bunlar benim ilk izlenimlerim araç daha çok yeni zaman ne getirir bilinmez ama yakıt tüketimide çok iyi 100 km hız civarlrında görece düz sayılacak yolda 4.2 lt görüyor motor performansıda oldukça yeterli şahsi görüşüm alamak istyen kesinlikle 8.5 almalı ben 2 el full bir 8 almayı çok düşündüm ama istegigim gibi düşük kmde araç bulamadım buldukarımda sıfırdan fazla istediler bence konfor sessizlik sınıfının çok üstünde
-
8 ile 8.5 ğun cam kalınlıklarına baktın mı hocam , hangisi kalın ? cam kalınlığı izolasyonu etkileyen en büyük faktör çünki , genel yalıtım anlamında 8.5 daha mı iyi ?
-
cam kalınlıklarına bakmadım 8 zaten artık bende degil arakaşıma satımıştım araç gitti yalıtımda 8.5 kesinlikle daha iyi ama kapılarda ciddi degişim var şase daha sert esnemiyor konfor daya iyi
-
8.5 resmen taş gibi araba olmuş kaliteyi hissettiriyor. -
Golf manuel için opak Ankara Arca 1280 duydum daha düşük teklif alan var mı ?
-
Sizde almaya niyetliyseniz Ben + bir arkadaş ve siz 3 kişi birden alacaz dersek indirim yaptırma şansımız olur hocam
-
Geçen ay 1245 e sattıkları aracı, euro düşmesine ve kampanya olmasına rağmen 1260tan aşağı satmamalari kusura bakmasınlar ama çok aşırı saçma bir fiyat politikasıdır. -
Teşekkürler hocam ama benim net değil Aralık sonuna kadar piyasayı takip etmek istyorum
-
1200 küsür olduğu zaman Temmuz ayıydı o zamanlar kur 35 küsürdü
-
Hocam 1240 dan ilk gelen araçlar kapışıldı sarı sitede 1350 den satıyorlar al-satçılar hala bu işin peşinde bazı kullanıcılarda piyasayı takip etmiyor bir ara sıfır fiyatı 1370 kadar çıktı yine o fiyattan alan oldu .1240 a bu piyasada alınabilir gibi daha aşağısına düşeceklerini çok beklemiyorum
-
Alan var mı o ilanları çok merak ediyorum, adam Life pakete 1750 1800 koymuş, bayide sıfırı 1710 senden niye ikinci elini daha pahalıya almalıyım diyorum git bayiden al diyor.
Aylardır da duruyor o ilanlar bu arada, zararın alasını yapıyorlar amaçları ne anlamış değilim
-
Liste fiyatı 1580 sizin şuan aldığınız o fiyatlar hep eski stok araçlar. O araçlar bitince yeni stokları 1400 den aşağı vermezler. -
Haklı olabilirsiniz .1240 satıldığı dönem euro 35 civarandaymış şimdi 37 lerde bu kdv ötv ile daha ucuza bence de veremezler
-
Gerçekten bende bunların kafasını anlamadım 1500 e almış olsalar faize koysalar zaten ayda 75 bin kazanırlar bir değişik ilginç insanlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X