|
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (16. sayfa)
-
-
Doğuş un internet sitesindede bir sürü rezerve açık life görünüyor. Hadi hayırlısı bakalım. Beklemedeyiz
-
doğuş oto zamlı fiyat açıklamış. kampanya olacak mı bakalım. https://cdn.dogusoto.com.tr/Dosyalar/fiyat-listesi/2024-bnk-tl-24-14-05112024-volkswagen-2024-model-tavsiye-edilen-fiyat-listeleri.pdf
-
Zam olmasına rağmen geçen ayla aynı fiyatı verirler bence. Geçen sene kasım-aralık aylarında da aynı durum olmuştu. Fiyat alan arkadaşlar yazınca öğreniriz. -
Golf fiyat alan varmı kampanya vs yapılmış mı -
Lansman fiyatına yakın bir fiyat göremeyeceğiz anlaşılan. 2 ay önce life paketi 1550 civarı vermişlerdi.
-
Bence zor, zira döviz kuru temmuz ayı gibi değil.
-
1710 onda çekmeköy ozön den aldım life paket fiyatda bir degişiklik yok
-
Zamı yeni gelecek stoklara yansıtırlar. Eldeki stokları eski fiyattan verirler. -
Golf 1.5 impression paket manuel için İstanbul cekmekoy 1270k , Aksaray öztürk 1277, Adana aykan 1280k fiyat verdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 5 Kasım 2024; 17:25:23 > -
Beyaz renk içinmi bu fiyat?
-
İndirim beklerken bindirim geldi. Poloyla devam. Sıkıntı yok -
evet beyaz renk için 1710
-
Belli ki ocakta en düşük araç yeni ötv diliminde olacak ve C dilimindeki tüm araçlar bu fiyatlandırmada olabilir
Ciddi bir fark olacak zamlı -
Teşekkürler..Ben de bugün beyaz için 1305 fiyat almıştım.
Hangi renkler vardı hiç sordunuz mu?
-
Beyaz ve Uranüs gri renkleri vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hirikus
İndirim beklerken bindirim geldi. Poloyla devam. Sıkıntı yokListe fiyatları değişti ama bayideki fiyatlar neredeyse aynı hocam.
-
Bayiyi aradığımda araçların gemide olduğunu ağırlıklı life paket geldiği söylendi Yani bi hayli golf geliyor aslında. Fiyatlarda değişiklik yok -
Life paket için eski fiyatı veriyorlar. İndirim yapmazlarsa manuel ile otomatik farkı 450 binlere geliyor. paket farkı olsa da
fark aşırı açıldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X