< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 29 Ekim 2024; 9:9:57 > |
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (14. sayfa)
-
-
Ben style in jantindan çok memnunum. Gözüme hos geliyor. Lastikler stok Nexen. Taigo da var bende ondakiler Giti.
Giti ye göre Nexenler daha iyi. Ama daha sıfır km lastiği değiştirip başka bilindik lastik almak da zoruma gidiyor. Sonuçta sıfır km lastik. En azından bi 20 bin km falan yapıp değiştireyim diyorum. Çok uygun fırsat lastiği çıkarsa belki düşünürüm. Şu ana kadar Nexen in pek bir ofsaytını görmedim ama tabi arac Michelin ya da Pirelli ile nasıl performans verir araç onu da kestiremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 29 Ekim 2024; 9:49:24 > -
İyi günler. Bugün bayiden fiyat aldım Life paket polo ile 1.5 Tsı İmprassion Golf arasında 40k gibi bir fark var. Sizce hangisi tercih edilebilir?
-
Hayaller paris gerçekler M.şimşek o zaman :)
-
bugun bir 2 bayi dolaştım sıfır golf life ile a3 sedan 2. el arasındayım golf life beyaz renk her bayyiye gelmiş özen vw 1710 beyaz için fiyat aldım ama kasımda euro kuru 1 tl düştü buda %3 tekabul eder ben bir miktar kasım ayında indirm bekliyorum belki taigo ve troc gibi indirmde olabilir
-
Nexen n blue s lastikler hakkında nette hiçbir bilgiye ulaşamadım,tyrereviews sitesinde bile nexen markası bölümünde bu lastik yer almıyor.Ne test ne de bir inceleme var,golf gibi bir araçta böyle bir lastiğin tercih edilmesi ilginç bir durum.
-
1500 lü rakamlara gelmeli 2 ayda değişen bişey olmadı hocam bende takipteyim. -
Kasım ayı fiyatlandırmasını bende takipteyim. Şu ana kadar euro ve dolarda artış olmamasına rağmen ilk çıktığından bu yana artış oldu golf sıfır fiyatlarında. Kasım ayında bakalım neler olacak. Ayrıca ayın hangi gününde fiyatlarda değişme veya kampanya (eğer olursa) oluyor bilginiz var mı ?
-
Golf Life 1535 olduğunda Euro 35 küsürdü. Euro 36'yı geçtikten sonra 1. zam, 38 e yaklaştığında ise 2. zam gelmişti. Fiyat güncellemesi genellikle ay başında yapılıyor fakat Temmuz sonu ve Ağustos sonu erken zam yapmıştı Doğuş.
-
1500'lü rakamlara geleceğini sanmıyorum şahsen.
-
bana da otomatik 1.0 tcross önerdiler 60k fazla verdim imp golf aldım 1.5 manuel
-
en dogru tercihi yapmışınız 1.5 manuel bence çok güzel iki aracıda kullandım tcros parasının arabası degil
-
Şurda bir kaç gün kaldı Kasım ayına, euro güncellemesi olur muhtemelen. Biz bu kadar bekledik indirim değilde bindirim olursa üzer. 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardentr42 -- 30 Ekim 2024; 12:52:46 > -
Bindirim olmaz, sabit kalır. Model bazlı indirim yaparlar onu da Golfe yaparlar mı bakacağız
-
Yıl sonu geliyor, kampanyasız bu fiyatlardan satması zor bence :) -
Umarım hocam. Hemen hemen her marka da sıfır faiz kampanyası varken VW yapmıyor. Doğuş'u anlamak gerçekten zor geçenlerde VW fabrika kapatacak deniliyor Doğuş zam yapıyor. Cupra markasına Doğuş bakmasına rağmen sıfır faiz kampanyası var fakat VW yok. İlginç...
-
Memnunmusunuz? Bana T-Cross tan bahsetmediler hiç.
-
tcross polonun suv hali biraz cılız dar görünüyor tek iyi yanı otomatik olması
golften memnunum spor tarzı zevkli bir araç motoru çok güzel hatta forumda troc kullanan biri vardı golfü özlüyor :)
kötü yanı yakıt tüketimi soranlara 8 litre diyorum yuh oha lafı işitiyorum hem manuel vitesle sıkışık trafikte yoruluyorum bu yüzden trafik olmayan gerekirse paralı yolları kullanıyorum trafik yoksa çok çok güzel bir araç dsg derdi de yok
-
İstanbul trafiğinde 7-8 arası geziyorum. Uzun yolda 4.1 - 4.8 arası.
45 litre 850 km yaptım uzun yolda klima çoğunlukla açık 50 km menzil vardı daha. -
Dogus ikinci el arac takasta aliyor mu?,2023 polo life var golf life a gecmeyi dusunuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X