Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
646
Cevap
67
Favori
86.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hocam uzun yol klima açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 20 Ekim 2024; 18:35:21 >
  • 1720 golf life dsg için fiyat var. ancak aracı showroomda incelerken hata elektirkli park freni arızası veriyordu. normal midir bilgisi olan var mı? bu sıkıntı değilse aracı alacağım.

• TheContact kullanıcısına yanıt
    Showroomdaki araçlarda bir sürü arıza ışığı yanar aküden kaynaklı. Normal hocam
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

fiyat için ne dersiniz? uranüs grisi renk.

Hocam şuan piyasasını hiç takip etmiyorum. Yanlız uranüs gri Opak renk bilginiz olsun. Bendede aynı renk var.
    Fiyat normal. Şu anda bayilerde golf sıkıntısı var. Ben de showroom daki style paketi aldım iyi bir fiyata. Bir çok bayiye sordurdum, izmirde de kendim gidip sordum, life paket var ama life üstü almak isterseniz araç yok. Life paketlerde de renk, opsiyon ekleme vb şeyler yapamıyorsunuz direk bayide ne varsa almak durumundasınız. Renk konusunda diyecek bir şey yok. Kişisel bir konu renk. Mesela bence Uranüs grisi güzel değil ama başkasına göre güzel gelebilir. Aracı canlı görüp bir müddet bayide yakından uzaktan bakarak gözünü alıştırın derim. Bakımının zor olacağını düşünüyorum koyu renk olduğu için. Ben de mecburen siyah almak zorunda kaldım. Beğenerek aldım rengini ama çok fazla tozlanip kir gösteriyor ayrıca çizilmeye çok müsait bu yüzden aklımda yoktu hiç ama ppf kaplatmak durumunda kaldım. Renk konusunda bunları da düşünün derim. Ama araç bulamazsanız mecbur kalırsanız rengine bakmadan alın o zaman yapacak bir şey yok

• Dsg ıslak mı kuru mu arkadaşlar
  • xmonte kullanıcısına yanıt

Kuru, DQ200

• YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)
    YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)x (formerly twitter)
    Emre Özpeynirci (@eozpeynirci) on X
    https://x.com/eozpeynirci/status/1831924766258663919

%30 ÖTV dilimli Golf hibrit için çalışma yapıyorlarmış

• wardentr42 W kullanıcısına yanıt

116 lık style golf için fiyat aldınız mı

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Aldım hocam Ankara Arca 1.900 fiyat verdi. Herhangi bir sıfır faiz kampanyası yok, Arca kendisi rakamları yanlış hatırlamıyorsam kredi kartına 12 ay 3.35 oranında kredi kullandırıyorlarmış. Ankara Doğuş ile de görüştüm onlarda aynı fiyat verdi fakat herhangi bir ödeme kolaylığı yok. Her iki firmada da araç sıkıntısı varmış ara ara geliyormuş.

Kasım ayına az kaldı. Bakalım olumlu yönde bir değişiklik olacakmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: wardentr42

Aldım hocam Ankara Arca 1.900 fiyat verdi. Herhangi bir sıfır faiz kampanyası yok, Arca kendisi rakamları yanlış hatırlamıyorsam kredi kartına 12 ay 3.35 oranında kredi kullandırıyorlarmış. Ankara Doğuş ile de görüştüm onlarda aynı fiyat verdi fakat herhangi bir ödeme kolaylığı yok. Her iki firmada da araç sıkıntısı varmış ara ara geliyormuş.

Kasım ayına az kaldı. Bakalım olumlu yönde bir değişiklik olacakmı...

güle güle kullanın. hayırlı olsun,

istiridye grisi renk hoşuma gitmişti, bende bekliyorum artık kasım ayında A3 sedan ya da Golf style bakalım hangisine bütçem yeterse

A3 ün makyajsız versiyonunda yalıtımı iyi değildi. Makyajla beraber gelişme var mı merak ediyorum. A3 ve Golf benim de takibimdeki araçlar. Geçen sene Kasım’ da A3’ e güzel indirim yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

A3 ün makyajsız versiyonunda yalıtımı iyi değildi. Makyajla beraber gelişme var mı merak ediyorum. A3 ve Golf benim de takibimdeki araçlar. Geçen sene Kasım’ da A3’ e güzel indirim yaptılar.

Türkiye ye jetta getirseler A3 sedanı baya törpiler diye tahmin ediyorum. özellikleri açısından Golf daha cezbedici

ama o bütçe ve grupta sedan olması A3 e daha zorunlu gibi hissettiriyor.

yoksa eminim ki vergiler yüzünden lüks gibi duran A3 te eski kullanıcılar birçok eksikliklerden bahsediyorlar

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt

Makyajda pek o tarz konulara girmiyorlar ama yalıtım ne kadar iyi olabilir ki C segment araba sonuçta.

• cricet C kullanıcısına yanıt

C segment araba sonuçta derken ?

B olsa anlarım da . C segment niye beklenti düşük

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

Beklenti kişiden kişiye göre değişir tabi, bana sessiz gelen başkasına gürültülü gelebilir ya da tam tersi. A3'e gidip 19 inç jant takarsan konforsuz da olur gürültülü de olur çok bir şey beklememek lazım. Araç sessiz olsun istiyorsan ya E segment araba alacan ya da süspasiyonu yumuşak tekeri balon gibi olan arabalara bakacan mesela C5 bu konuda iyi olabiilr. Şu ana kadar çeşitli C segment arabaya bindim hepsi de 120-130 dan sonra yalıtım konusunda zayıf, demekki segmentin standardı böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 24 Ekim 2024; 23:22:14 >

Hocam henüz aracı alamadım fiyat almıştım sadece   sizin gibi kasım ayını bekliyorum bende olumlu yönde bir değişiklik olur mu diye. 1720 life paket için yeterli birikimim var ama 1900 style paket için sınırları zorlamam gerekiyor fakat o aradaki 180 bin tl çok şey değiştiriyor, cam tavan - premium led - koltuk tasarımı - 17 inç jant... Bakalım 1-2 haftaya kalmaz aracı almış olurum. Dediğiniz gibi audi tarafında daha önce deneyimim olmadı ama ara ara takipteyim bende a3'ü deneyimlemekte istiyorum. Bakalım Kasım ayı istediğimiz gibi olur umarım. Sonuçta ne demişler, indirim gelirse ekime gelmez ise "kasım"a  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardentr42 -- 25 Ekim 2024; 2:46:23 >
  • wardentr42 W kullanıcısına yanıt

o zaman indirim gelsin kasımda diyelim :)

life yerine style zorlamak lazım donanım farkına değer çünkü,

çok fazla bi indirim beklemiyorum aslında bmw gibi peşinde %8 yapsa bile avantajlı olur diye düşünüyorum. ama elbette tüketici olarak daha çok yapmasını isteriz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.