İç Donanım Dış Donanım Güvenlik Donanım Konfor Donanım Kafa karışlıklarının önüne geçmek için Golf 8.5 alan yada almak isteyenler için tüm standart donanımlar ve donanımlar arasında ki farkları gösteren tablo yukarıda. Premium LED ve Cam tavan tutkunları varsa STYLE ve üstü donanımlarda bir miktar fazla ödeyerek opsiyonel olarak alabilirler. Umarım almak isteyenlere yardımcı olur. |
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (11. sayfa)
-
-
Slm, 116 ile 150hp süspansiyonları farklımı?
-
116 torsiyon
150 bağımsız
Fakat okuduğum yorumlara göre golfte bağımsızın aman aman bir farkı yokmuş yüksek hızlar harici -
Rline da farkli. Rline zaten 116 gelmiyor direk 150 geliyor bağımsız süspansiyon. 150 lik style da bağımsız diye biliyorum.116 lik style benim torsiyon ama yumuşak yine de. Ben de sakin ve rahat sürdüğüm için bana sorun olmadı. -
Yüzde kaç faiz oranıyla kullandırabiliyorlar bilginiz var mı hocam ? 1.900.000'ün %20 si 380.000 yapıyor ve bana tam anlamıyla gerekli olan rakam. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
Yıllık yüzde 40 ti ben alırken. Garanti Bankasiydi VW anlaşmalı. Sizin alacağınız bayide farklı olabilir. Ben o kadar faiz ödemek istemedim maks 12 ay vade oluyor çünkü -
Son gelen motor parçalarının faklılığı bilgisiyle, zaten olmayan bağımsız süspansiyonuyla, bel desteği gibi basit eksiklikleriyle 116 manuel versiyonu benim seçeneklerimin dışına çıkmıştır.
-
Ben 116 style dan memnunum vallaha. Manuellere bakmadım hiç özellik olarak çok mu geride? -
Bir çok özelliği beklentinin bile üstünde olmasına rağmen sırf donanım paketi farkları olsun diye çok basit şeylerden kısmışlar.
Ezberimde olmadığı için Impression donanıma şimdi tekrar baktım; arka kol dayama, elektrikli katlanan ayna, karartmalı camlar, ön koltuk bel desteği benim için olmazsa olmaz eksikler. Bir kaç ufak şey daha eksikti kendime göre yazdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyizTeşekkür ederim, inşallah size de en kısa zamanda nasip olur. Pazartesi sipariş verdim, gümrükten çektiler. Yarın teslim alacağım. Fiyat 1.724.
Aracı bugün teslim aldım, ayağımın tozuyla 350 km yol yaptım. Arabanın yalıtımı gerçekten çok iyi. Önceki arabam 2020 model 1.6 Corolla MDS Dream’di, ona göre kütüphane sessizliği var. 82 km/h ortalama hız ile 5.2 yaktı. Yaklaşık 20 kmsi şehir içi gerisi şehir dışı yol. Atmosferik motordan sonra arabanın 2500-3000 devri geçmemesi çok iyi geldi. Ayrıca çoğu özelliğini çözemedim, her şeyi ekrana koymuşlar. Kablosuz şarjdan pek randıman alamadım. İphone 8 sahibiyim, kablosuz şarj kopuyor ve bağlantı kurmak zor oluyor. Püf noktasını anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tylol hot içer miyiz -- 19 Ekim 2024; 22:54:38 >
-
Hayırlı olsun hangi paket aldınız?
Yalıtım konusunda kesinlikle kayılıyorum. Bu zaten tüm incelemelerde anlatılan aracın artısi bir durum. Bence de çok sessiz çok iyi yalıtılmis araç. Öte yandan benim de iphone SE var kablosuz şarj sıkıntılı. Hanımın iPhone 14 çok rahat şarj oluyor hatta magsafe kılıfı varken hızlı şarj oluyor. Bence sorun araçta değil bizim telefonlarda 🙃 -
Life paket aldım. Benim hanımın iphone 13 de sıkıntısız şarj oluyor. Bizim telefonlar küçük kaçıyor sanırım
-
Corolladan hangi arabaya geçersen zaten kütüphane gibi gelir, golfe özel bir durum değil
-
Bayilerde Golf için stok yok ya da az olduğu söyleniyor. Böyle bir ortamda kampanya yapılmayabilir. -
Golf temmuz satış adeti: 1297
Ağustos: 831
Eylül: 764
Bakalım bu ayki adet nasıl olacak
-
Klasik vw stratejisi son araç bu gelmiyor diyorlar ama geleni boş çevirmiyorlar. vag ve psa grubunda çok fazla stok var önümüzde ki ayda faizlerde değişmezse mutlaka kampanya olur diye düşünüyorum -
Golf için bu ay stok gelmedi dedi aradığım her bayi. Bu ay satışlar az gelir bence. Stratejide olabilir tabi. -
-
şehir içi kullanım mı bu tuketim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X