< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (9. sayfa)
-
-
2023 model tiguan. ama ben suv sevemedim. bence araba sedandır ya da hb olacaksa golf olmalıdır.
yeni kasa tiguan gelişmiş deniyor bir bakın isterseniz o olursa aklımı çelebilir.
-
Eski kasa herhalde 2023 model.
Yeni kasa da otonom sürüş mevcut.
Tasarımını beğeniyorsanız güvenlik olarak vs. inanılmaz dolu bir araç.
-
Merhaba,
Golf 8 makyajlı kasada, trafik işaretleri tanıma sistemi var mı? (Sign assist, hız tabelaları ekranda gösteriliyor mu?) Katalogda belirtilmemiş. Travel assiste dahil olabilir mi? (Şerit ortalama ve ACC misali.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar merhaba 8.5 kasa 1.5 imp manuel araç bakıyorum fakat 8 kasada trim seslerinden baya şikayet okudum. İki kasayıda kullanmıs olan arkadaslar kıyaslama yapabilir mi Vw düzeltmiş mi bilgisi olan paylaşırsa varsa sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Life pakette yok. Style'da var mı bilemem.
-
Life paket 4000 km oldu, herhangi bir trim sesi yok.
-
GSR2 gereksinimi zorunlu kılıyor esasen, nasıl yok anlamadım ben de..
- Acil durum frenleme asistanı
- Sürücü yorgunluk algılama sistemi
- Alkol kilidi hazırlığı (gelecekte alkollü sürücü aracı çalıştıramayacak)
- Kaza anı veri kaydedicisi
- Ani frende otomatik yanan 4’lü ikaz lambaları
- Önden çarpmada yaya koruması için güvenli ön cam (safety glass)
- Akıllı hız yardımı
- Trafik işareti algılama sistemi
- Hız limitine göre uyarı veren hız sabitleme sistemi
- Direksiyon müdahalesinde bulunan şerit takip asistanı
- Geri görüş kamerası veya arka mesafe ölçer
-
İmpression paket ile life paket arasında kalite farkı var mı malzemelerde arkadaslar?
Ön taraftaki konsoldaki yeni gelen gri trimler kasılıyor gibi geldi inceledim bugün ben mi çok takıyorum anlamadım :)
Iki kasayı da impression olarak kullandım, kullanıyorum. Net olarak kapı gıcırtısı ve diğer trim sesleri kesilmiş durumda. 8.5 almanızı öneririm. Kilit sistemi bile değişmiş, daha kibar ses çıkarıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gangnamstyle16Hayırlı olsun, araç kullanım sonrası tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok güzel olur ben de life paketine niyetliyim kasımda
teşekkür ederim sizin de bir an önce golfünüz olur inş
aracıma gelecek olursak sevdiğim yanı 2 silindir modu ve gsr2 güvenlik sistemi, beni 2 kez çarpmaktan kurtardı ama sıkışık yerlere park ettiğim zamanlarda çok sert duruyor kaza yaptım sanıyorum meğer araç durduruyor vurmiyim diye
kötü yanı ise yakıt tüketimi, ortalama şehiriçi 8 litre yakıyor uzun yolda 5 litre (2 silindir modu olmasa daha çok yakacak)
toplam 488 km yaptım umarım ilerde bu değerler zamanla düşer
-
Ortalama hızınız nedir? Şehiriçi 8lt yakması için 20 km'nin altinda olması gerek. Dizel B sınıfı araç 16 km ortalama hız ile 6lt tüketiyor. Yani benzinli olup da, tam hibrit değilse, daha az yakan seçenek neredeyse yok.
Once Taigo, şimdi T ROC. Bakalım golf içinde kampanya gelecek mi izleyip göreceğiz.
Yazılım güncellemesi gelen var mı servise sordunuz mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta başı itibari ile henüz Golf için güncelleme yoktu. Benzer sorunlar için yeni Tiguan için güncelleme gelmiş.
-
2. el R Line T-ROC ile Sıfır Golf 8.5 116 hp Style arasındayım. Elimde bir miktar nakit var fakat üzerine %0 faiz kredi imkanı ile sıfır alma düşüncemde var, hiç krediye bulaşmayım ve SUV daha önce sahip olmadım o yüzden T-Roc alayım diyorum kafalar karışık...
Bayiilerde %0 faiz kampanyası ile bilgisi olan arkadaşlar var mı ? En fazla ne kadar kredi kullandırabiliyorlar ? Malum bankalarda faiz oranları yüksek olduğu için %0 kampanyası görünce tüm planlar değişebiliyor.
-
Bence T-roc yerine direk 8,5 alın. Bende taigo var. Üstüne 8,5 aldım bir de. Troc lar kasa değiştirecek eski kaldı artık uygun fiyata 8,5 bulursanız hiç düşünmeden alın. Troc da çok yüksek değil bence. Tabi ben de taigo olduğu için söylüyorum. Golf e gore yüksek ama aman aman yüksek değil arada bir model olduğu için Troc
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi tespit hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X