|
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (8. sayfa)
-
-
Merhabalar. R-Line paket arıyorum duyan gören olup, haber verirse çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 16 Eylül 2024; 21:12:0 > -
hocam füme dediğiniz uranüs grisi mi yunus grisi mi?
-
Yeni güncelleme geldi mi arkadaşlar araçlarınıza, veya takip edebileceğimiz bir yer var mı bu güncellemeleri. Kasım aralık gibi almayı düşünüyorum fakat yazılımından dolayı korkuyorum
-
Golf 8.5'te en azından Style pakette elektrikli ve soğutmalı ön koltuklar gelmeliydi.
Baz pakette ışıklı makyaj aynası yok, Polo'da var.
VW'in satışları ve DAX geneli durumu da iyi gitmiyor.
Chery sadece 3 modelle VW'den daha fazla araç satmış ilk 6 ayda. (TR pazarı)
Şu an C4 bile Golf'ten fazla satıyor, segment birincisi artık Golf değil C4 olmuş Türkiye'de. Birkaç sene evvel deseler inanmazdım.
Jetta ve Passat Sedan'ın gelmemesi de VW'e çok kan kaybettiriyor.
Yerli BYD gelince veya Chery olur da fabrika açarsa VW dahil ikinci el piyasasında ağır kayıplar yaşanır. Chery'ler yerli olursa Tiggo 8'ler baz Golf fiyatına satılır.
-
Golf life, uranüs grisi geçen hafta 1695 e alındı. Satış temsilcisinin ön görüsü gelecek aylarda daha ucuza satılmayacağı yönünde, bakalım göreceğiz -
İyi fiyat hangi bayi -
Avek -
Style için teklif alanlar var ise yazabilir mi? -
gebze aykan bayisinden 1350 ye impression paket aldım uranüs gri renk
-
Hayırlı olsun, araç kullanım sonrası tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok güzel olur ben de life paketine niyetliyim kasımda
-
Golf sonrası hiçbir araç tat vermedi. Golfünüze iyi bakınız.
Şuan Tiguan kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafzafer2 -- 1 Ekim 2024; 11:43:57 > -
Ben Temmuz sonunda life paket aldım. Şu an 3500 km yi devirdim. Araba beklediğimden iyi çıktı açıkçası çok seviyorum. Aldığımın ikinci günü şu talihsiz hatayla karşılaştım zaten haberdarsınızdır. Ama bence aracı alır almaz kitapçığı baştan sona okuyun derim. Bazı şeyleri yanlış yaptığımı farkettim ondan dolayı bile sıkıntı yaşamış olabilirim çok elektronik bir araba öğrenmek lazım. Aracın yalıtımı konforu gerçekten çok iyi. Kuzey Marmara yolunda hızı 150 ye sabitledim o kadar rahat gidiyor ki araba hiç yormuyor kütüphane sessizliği oluyor adeta. Çok yumuşak bir araba performans da gayet iyi. Genel olarak çok memnunum.
-
Şahsen tam da dediğiniz özelliklerden dolayı golfe çok sıcak bakıyorum hocam, evet donanımı daha fazla olan araç yok mu var ama yalıtımı iç mekanı kalitesi vs golf gibi olmuyor. 8 kasayı almam ama 8,5 kasası gerçekten güzel olmuş hem life paketini doldurmuşlar hem de elektrik motorunu büyütüp act falan getirmişler baya yükseldim arabaya
-
Beklentilere göre değişir hocam life paketteki donanımlar fazla bile geliyor bana çoğunu kullanmıyorum/ ihtiyaç duymuyorum. Katlanır ayna acc ve koltuk ısıtmayı çok beğendim önceki arabamda olmayan özelliklerdi ama ön park sensörüymüş kameraymış şerit takipmiş kullanmadığım ihtiyaç duymadığım özelliklerden.
-
Hocam tahrik sistemi hatasından bahsediyorsunuz galiba demi? Dikkat edilmesi gereken durumları kısaca özet geçebilir misiniz? Kitapçığı okuyamasak da en azından en önemli noktalar aklımızda kalsın. Teşekkürler -
Evet tahrik sistemi ve sırasıyla asistan hataları. Kapılar da açılmamıştı ben arkadan falan girdim. Kitapçıkta bazen hava şartları veya sinyal kesici olan bölgelerden telefonlardan vb. arabanın kendini korumaya aldığını açılmayabileceğini biraz bekleyip sonra tekrar denenmesi gerektiği yazıyor. Ben baya zorladım. Ayrıca arabayı çalıştırmadan kemerleri takmak gerekiyor. Arabayı çalıştırmadan önce frene basmadan kontak açmak gerektiği yazıyor. Daha bir sürü şey yazıyor hocam okumanızı öneririm
-
Teşekkürler. Fırsat buldukça okuyayım kitapçığı böyle ayrıntı şeyler yazıyorsa. Bende alışkanlık var start tuşuna basmadan ayağım frende oluyor. Yanlış yapıyorum o zaman 🤔 -
Tahrik sistemi hatasını da veriyor ama ciddi sorun yaşayan yok herhalde, sistemsel bir hata gibi daha çok benim okuduklarım -
Evet bende arabayı alır almaz çok yol yaptım yazlık yerlerdi hava sıcaktı araba çok elektronik saçmaladı işte yoksa araba çok iyi seveceksiniz tam uzun yol arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X