Teşekkür ederim hocam. Yazım hatası takıntılı olduğum için videoları hazırlamak çok yorucu oluyor, ciddi ciddi Türkçe çalıştım. Bu videoda da ufak tefek hatalar var geçiş kısımlarında, denk geldiyse affola. Uranüs gri de bir daha gelmeyecekmiş hocam, Lapiz Blue olarak bilinen yarış mavisi de gelmeyecekmiş, sadece GTI ve R'lerde olacakmış. Oryx beyaz da kalkmış, o da sadece R'de var şu an. Doğuş GTI ve R'de getirmedi daha, 8.5 kasada gelmeyebilir. |
YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (6. sayfa)
-
-
Fiyat teklifi alan var mı ? -
Kablosuz şarj wifi açınca mı kapatınca mı ne tam emin değilim düzgün çalışıyor
-
Bir kez problem yaşadım. Ön kapılar açılmadı. Sonrasında araç çalışmadı asistan hataları tahrik sistemi gibi hatalar verdi kapatıp tekrar açtım çalıştı araç ancak hataları yine verdi ekranda hemen servise gittim reset attılar toplamda yarım saat sürdü işlem. Yeni Tiguan passatta da bu tip hatalar olduğu söylendi yazılımsal bir sorun olduğu aracın kullanımını etkileyecek bir şey olmadığı söylendi yazılım güncellemesi bekliyoruz dediler. Superb vb araçlarda da sıkça yaşanan sorunlar gibi gördüm araştırınca. Şimdilik problemsiz başka herhangibir şey çıkmadı her şey stabil. Sonradan arabanın kitapçığını okudum araç bazen kendini korumaya alabiliyormuş. 10 saniye sonra tekrar deneyin diyor ben biraz zorladım sanırım. Ama şu an için baya memnunum arabadan beklediğimden iyi kullanmadığım bir sürü özelliği var konforu yalıtımı sürüşü baya iyi.
-
Aracınız hayırlı olsun. Şehir içi olarak paylaştığınız yakıt değerlerinde ortalama hız ne gösteriyordu araçta hatırlıyor musunuz? -
R Line paketle araç alanlar arasına katıldım bende. Araç yalıtım konusunda gayet tatmin etti. İlk benzinli aracım ve yakıt konusunda bir şey söylemek için erken sanırım. Verileri doğruysa o da tatmin edici olacak. Asistanlar sayesinde yarı otonom sürüş yapmak harika. (Tabi şerit varsa 😅) Herkese istediği araç nasip olur umarım. 🙏🏻 -
Ne kadara nereden aldınız ? Hayırlı uğurlu olsun çok iyi seçim. C segment hatchbacklerde en iyi araç Golf. -
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah. ☺️ Antalya bayisi 2.2 ye alındı. Kullananlara bir sorum olacak. Geri görüş kamerasından memnun olan var mı? -
-
Teşekkürler, anladığım kadarıyla trafiksiz akıcı bir sürüş olmuş. Acaba 28km/h ve altı ortalama hızda tüketim ne olur, görmek lazım. -
40 km/h de ort tüketim 5,4 lt (yarısında yoğun dur kalklı, diğer yarısında yarı akıcı yol)
daha düşük hızlarda 5,8 lt pek geçmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 14 Ağustos 2024; 11:58:32 > -
Anladım hocam teşekkürler. -
İmpression manuel fiyat alan var mı ? -
2014 Seat Leon 1.2 TSI DSG Style ve 2023 Seat Ibiza 1.0 evo Style kullanıcı olarak bugün bu aracın Impression paketini inceleme fırsatı buldum. İlk fırsatta Ibiza'yı bu araç ile değiştireceğim. C4, C4X, 308, 408, Formentor gibi bir çok aracın içerisine oturdum ama yalnızca Golf beni etkiledi. Manuel olması benim için problem değil, 1.2-1.3M bandında bu araç bulunmaz nimet.
-
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
İmpression manuel fiyat alan var mı ?Hayırlısı ile bugün aracı teslim aldım , 1.5 tsı manuel , yunus gri renginde 1.275.000 tl , kasko vosmerde 20.653 tl , trafik sigortası 13.000 tl.
-
Bende geçen hafta teslim aldım hocam uranüs gri 1237 geldi.
Kasko 11 bin trafik 9 bin uzay oto.
-
iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun aynı araca bir hafta arayla 38 bin tl fazla ödemişim. kasko sigorta hariç.
-
Sağolun sizede hayırlı olsun. -
Yunus gri metalik renk hocam aradaki fark ondan kaynaklanıyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
quote:
Orijinalden alıntı: cahilintegralYunus gri metalik renk hocam aradaki fark ondan kaynaklanıyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bilmiyordum , aracın rengini ben seçmedim son bir araç kalmıştı , baktım gayet güzel hoşuma gitti demek metalik diye geçiyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X