< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Gaziantep -Şahintaş. Telefon ile alınan fiyat. Ellerinde araç yok. Golf Style 1.5 116 1.860
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zamsız fiyattan zorda olsa style paket (116bg) düşürünce aldım.Fiyat 1750 (yunus gri) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bayiden güncel fiyatları alan arkadaşlar buraya yazarsa alicak arkadaşlar için iyi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 4 Ağustos 2024; 22:54:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsan bazen gerçekten hayretler içerisinde kalıyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynen öyle hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 5 Ağustos 2024; 22:35:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayırlı olsun bende cuma günü teslim alacağım aracı. 1.5 life dsg anemon mavisi. Herhangi bir hediye verdiler mi teslimde termos vb? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maalesef 1.0 Golf sürmedim hocam ama eşimde 1.0 90 bg polo var, ona göre çok atik hızlanması baya iyi. Evet Life paket aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Termoslar henüz ellerine ulaşmamış gelince evimize kargolayacaklar. Deri ruhsat kılıfı ve vw amblemli anahtarlık verdiler. Size de hayırlı olsun hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 5 Ağustos 2024; 23:19:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |