Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
642
Cevap
67
Favori
85.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Life dsg 1580 fiyat aldım en düşük. Daha aşağısını bilen duyan var mı?
  • 31 temmuzda golf impression paket manuel aracı 1250 tl ye teslim aldım.Sorusu olanlara yardımcı olmaya çalışırım.Manuel kullananlar için en iyi fiyat performans aracı diyebilirim.Bir üst paketle en önemli farklar yarı otonom sürüş ve otomatik vites.Galeride 31 temmuzda teslimat bekleyen çok müşteri vardı,bu fiyatlar sanırım bir daha zor denk gelir.Biz poloya niyetlenip gittik,fakat golfün iç mekan kalitesi bambaşka boyutta.eski bir polo kullanıcısı olarak konforuda başka boyutta diyebilirim.yakıt 8 lerde geziyor çoğu şehir içi.Motor dizel gibi çekiş özellikleri muazzam,4. Vitesle 30 lara düşüp çok rahat toparlıyor sık vites değiştirmeye gerek kalmıyor.tavsiye ederim.

• sethplate166116 S kullanıcısına yanıt
    Kısmetse yarın teslim alıyorum. 1.0 dan geçiş yapacağım. Aklımdaki en büyük düşünce 3 silindirden sonra titreme olayi. Takıntı olmuştu, öne atılma ve titreme işi. Umarım yoktur. Bu arada bu dönem için açık ara fiyat/performans aracı.
  • Titreme farketmedim,ama eski arabam 1.4 tdi polo idi.titreme işi benden sorulur:)o yüzden benim referansım çok sağlıklı olmayabilir.

• sethplate166116 S kullanıcısına yanıt
    1237 fiyat aldım bugün. Araç nasıl performans yeterli mi ? Yazılım çıkarsa 150 hp civarı olur aslında
  • Life otomatik için yakın zamanda fiyat alan var mı? Fiyatlar düşçek diye beklerken yine yükseltmiş Doğuş. 1590'a veriyordu geçen ay, bu ay 1700 küsür yapmışlar.

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi fiyat, beyaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dghans45 -- 3 Ağustos 2024; 22:33:40 >
  • biraz daha bekleyip yeni kasa cupra leon alırdım.

• dghans45 D kullanıcısına yanıt
    Uzay gri
    Uranüs gri ile beyaz da boya farkı almıyorlar. Herkes 1240 çekiyor. Duyduğum en iyi fiyat valla.
  • 4Aero kullanıcısına yanıt

İstanbul kartal doğuş 1610 dedi dün sordum

• R-Line'ı çok güzel ama bu fiyata almak için Helmut Kohl'ün torunu filan olmam lazım

• dghans45 D kullanıcısına yanıt
    Pardon Uranüs gri opak renk evet
  • Normalde yeni çıkan bir arabayı olası sorunları belirlenmediği için hemen alma taraftarı değilim. Ancak ekonomi malum, bugün almayınca yarın bir daha alamıyoruz. Makyajlama durumu için siz ne düşünüyorsunuz? Golf 8'e göre sorun çıkarabileceğini düşündüğünüz değişen bir parça var mı Golf 8.5’da?
  • manueldeki 116hp motorun 150likten farki yazilim mi sadece? nereden ogrenebiliriz
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Genelde enjektor ve turbodan faydalaniyorlar ayirmak icin. Fakat 116 lik test araci bile bulmak zor. Servis manuellerinden mekanik fark var mi anlasilir
  • Bu motorlar ea211 evo2 olarak geciyor ilk olarak trocta kendine yer buldu euro 7 uyumuna hazir.
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Bence yazılımsal fark var sadece
  • 21 model tiguanda bu anda yag eksiltme su eksiltme yasiyor arkadasim. Bakalim bu evo2 ler nasil
    YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)
    Aynı donanım konfigurasyonda 116 ile 150 arasında 40kg civarı fark var. Belki motor ile ilgili olabilr bu fark, yazılım ile olmayabilir.
    Tabi yakıt tankı farkıda olabilir bu 40kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozcaliskan -- 4 Ağustos 2024; 12:52:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.