Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
78
Favori
101.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

Maalesef oldukça yüksek bir zam geldi. Eski fiyatlar acaba dedirtiyordu şimdi kesinlikle alınmaz statüsüne erişti. Akıl mantık almıyor bu fiyatları.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün Bursa Arca bayisi life donanım beyaz renk için 1535000 lira fiyat verdi,aracı satın aldım.

• kutay86 K kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat hayırlı olsun.

• Manuellerin son rakami ne oldu bu zam sonrasi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• sahinksk kullanıcısına yanıt

golfe güle güleYENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) bu fiyatlarla türkiyede çok çok çok az satar.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu kredi kampanyası yapılsa dahi 1750 üstüne Style donanım almak kimse istemeyecektir çünkü 1.750nin altını bekliyordu herkes dediğiniz gibi zaten az sattığı için. Ne diyelim nasip…

• dghans45 D kullanıcısına yanıt
    1250

• Bu hafta içinde sipariş verip aracını teslim alan oldu mu? Uygulamadan takip edince gümrükten çekildi olarak gözüküyor ama hala bayiye ulaşmadı araç🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_josef -- 25 Temmuz 2024; 11:48:16 >
  • Bence kesinlikle 2 milyonun ederi değil. O parayı veren 100-200 daha verir premium c hatch alır bu bir. İkincisi golf 7'den beri aynı tasarım, aynı terane. Aracın üstüne koyamadıkları gibi kalitesini de düşürdüler. Bugün türkiyede satılan binek araçların %60'ı suv olmuş. 2 milyona gayet suv seçeneği var, ben suv sevmesem de, bundan 4-5 sene sonra suvlar iyice yaygınlaştığında hatchlere olan talebin çok azalmış olacağını ve bugün 2 milyona alınmış bir golfün o zaman yüksek fiyatlara kolay kolay elden çıkarılamayacağını öngörebiliyorum.

Özetle; kendimce hem kaç senedir aynı tasarımından sıkıldığım, hem o her şeyin dokunmatik ekrandan yapılması ve kalite düşüşüne olan gıcıklığım hem de asla 2 milyonun arabası olmadığını düşündüğüm için almazdım. Alana hayırlısı olsun. Ben bu paralara accord, 2.18 grand coupe, a200, 508 gt, mini cooper clubman, civic gibi araçlardan tercihte bulunurum. Bana göre bugün en ful golfün satış bedeli 1500-1600 ü geçmemeli.

150lik a3, 150lik golften daha ucuz, yine m sport bmw 1.18i golften ucuz, yani böyle bir saçmalık olabilir mi? 163hp mercedes a200 ile 150lik golf aynı fiyat.. Doğuş çok fena saçmalamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 26 Temmuz 2024; 16:5:44 >

• Geçen hafta 1250 1500
    Bu hafta 200bin zam...

Ne değişti 1 haftada devalüasyon mu oldu? Kıtlık mı çıktı?

Araçları erittik, kalanları yüksek fiyattan verelim yılbaşına kadar süremiz var dediler heralde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır sıfır araç alırım. Pandemi ve sonrası dönem haricinde vw liste fiyatının genelde yüzde 25-30 altına araç satar özellikle yıl sonu. Benzer şekilde Audi A3 baz pakette yıl sonuna doğru kampanya vb şeklinde Golf orta paket fiyatına satılırdı. VW evet zam yapıyor ama o eski günlere dönecek yakında. Yıl sonuna doğru Golf Life 1750-1800 bandına gelir ama satış fiyatı 1450-1600 arasında kalır.

Acil araca ihtiyacım olduğu için Golf Life ı 1535 e aldım bu hafta ama dediğim gibi bu satış fiyatı yıl sonuna kadar değişmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 28 Temmuz 2024; 12:5:45 >
  • Şahsen bu paraları golf için ben de vermeyeceğim için 1800 küsüre yeni passat boş paketi de olsa aldım geçtim. Ama şu da var ki arabaları sadece siz, çevreniz ve forumdakiler alıyor, satıyor veya almıyor zannetmeyin. Kiralama şirketlerinin veya şirket kullanıcılarının yarattığı devasa bir talep var. Golf, şirketler için müdürlere tahsis edilen en başlıca araçlardan birisi. O yüzden yine gelen stoklarını rahatlıkla satıp eritecekler. Standart son kullanıcı gerçek kişiler almasa da.

• melalcholic kullanıcısına yanıt

sanırım impression aldınız. kaça geldi hocam?

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt

Evet hocam, impression paket. Haziran ayında aldım, 1837'ye verdiler.

• melalcholic kullanıcısına yanıt

SW Passat 2. eli ölü kimse almıyor

• 1.5 150 Hp Golf 3 silindir BMW ve Renault A200'den iyi olduğu kesin

Accord 508 vs. alan 2. elde parasını çöpe atmaya razı olandır

• Manuel impression son fiyat kaça bırakıyorlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamir84 kullanıcısına yanıt
    En son fiyat bu mu ? Opak renk için mi geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 opak renk var onlar 1240. Nardo da opak ama ilave 10 lira koyuyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.