Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bi tylol hot içer miyiz , dghans45 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
645
Cevap
67
Favori
86.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf alan arkadaslar, golftutkusu forumu var, oraya bekleriz. Cok faydalı paylaşımlar oluyor.
  • Şu çöp araca bu fiyatlar nasıl veriyorsunuz
  • İnterest kullanıcısına yanıt
    Aynen cherry almamız lazımdı dimi
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Ben aldım çok memnunum

Herkesin kalite anlayışı farklıdır :) hayırlı olsun kazasız belasız.

Golf golftur dostum. Canı sıkılınca yine satar başka araç alır. Diger araçlar gibi deger kaybetmez alıcısı vardır hep.

• Bugün aracı çalıştırmadan servo fren kısıtlı gibi bir uyarı aldım. Aracı çalıştırdığımda uyarı gitti. Ayrıca ambiyans aydınlatmada individual kısmı şu an sistem dışı diyor. Bu sorunlarla karşılaşan oldu mu?

• Herkese merhaba, İzmirdeyim sıfır Golf life paket almak istiyorum. Geçen hafta bazı bayileri aradım ellerinde yokmuş, listeye isim de yazmıyorlar. Arabayı bir an önce almak istiyorum. Bu konuda telefonla aramak dışında yapabileceğim bir şey var mı? Bir de fiyat konusunda avantajlı bayi önerisi alabilir miyim
  • auyarr A kullanıcısına yanıt

Ben 30 Temmuz'da Bursa Arca bayisinden 1535000 liraya Golf Life aldım,Balıkesir Edremit'te ikamet ediyorum.Yakın çevredeki iller arasında(Balıkesir,Bursa,İzmir,Çanakkale,Manisa)en uygun fiyatı İzmir Avek,Vosmer ve Bursa Arca bayilerinden almıştım.Bayileri telefonla tek tek arayın fiyat alın,ayni bayi bile bir hafta sonra farklı fiyat verebiliyor.

• dghans45 D kullanıcısına yanıt

Golftutkusu forumunda doğru düzgün konu bile yok

• Cheset C kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun olduğunda deneyimli kullanıcılar hızla cevap veriyorlar. Ben çok faydasını gördüm.
  • dghans45 D kullanıcısına yanıt

Araç daha yeni olduğu için mi bilmiyorum ama sorunlar için bir başlık açılmamış hocam ya da ben göremedim. Tiguan başlığını takip ediyorum o yüzden benzer hatalarla karşılaşıyorum ben de başka insanlarda var mı merak ediyorum

• cahilintegral C kullanıcısına yanıt
    Bir çoğu 8 başlığı altında açıyor ama siz direk konu açarsanız birileri bakıp çözüm üretiyor. Başıma şöyle bir olay geldi. Geçen bir konu açtım, sagolsun bir kullanıcı telefonumu aldı aradı derdimi dinledi, bana kendi ilimdeki ustayı buldu konumunu gönderdi :) Güzel insanlar denk geliyor.
  • Merhaba,

Golf 8.5 1.5 style 116hp ya da 150hp GÜMÜŞ GRİ (istiridye gümüşü olarak geçiyor)

fiyat alan var mı?

bu renk araç elinde olan bayi var mı?

Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.

116hp style için bayiler pazarlıkla 1890'lı fiyatlar söylüyor ancak renk bulamadım. Sadece yunus gri, opak gri, anemon mavisi ve kırmızı gibi renkler var.

• Füme için 1930 fiyat aldım. Bayi çalışanı zaten imtihan gibi bir tipti. İq light araç sorduk, mevcut aracım da golf 8 önceki araçta var mı ki arıyorsunuz diyor. Memleket değişik adam dolu, özellikle vw sarış temsilcisi olmak için bu lazım herhalde. Bir ara 2000 başında Şahin de kullanmıştık, elektrikli cam açmaya da gerek yok, neticede eski araçlarımda o da yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan.actio

Füme için 1930 fiyat aldım. Bayi çalışanı zaten imtihan gibi bir tipti. İq light araç sorduk, mevcut aracım da golf 8 önceki araçta var mı ki arıyorsunuz diyor. Memleket değişik adam dolu, özellikle vw sarış temsilcisi olmak için bu lazım herhalde. Bir ara 2000 başında Şahin de kullanmıştık, elektrikli cam açmaya da gerek yok, neticede eski araçlarımda o da yoktu.

doğuş grubunun satış, pazarlama yöntemleri hep garip. liste fiyatı açıklar, 200-300 bin TL daha düşüğe bayiden pazarlıkla alabilirsiniz. 20 yıldır aradığınız araç mutlaka olmaz fakat son anda biryerlerden ganimet misali bulunur o araç. ya son anda bir müşterinin bakiyesini kapatamadığı araçtır ya da sıraya (!?) adını yazdıran biri vazgeçmiştir; satış temsilcisi ne hikmetse size ulaşmıştır o araç için. 20 yıldır bu durum böyle.

garip olan şu ki, az çok tutan, işleyen bir model. kime sorsanız hep özel, fırsat aracı bir vw'i almıştır. son kalan, o hafta kampanyaya giren vs.

bir de "iyi niyet garantisi" kavramı türetti bu doğuş grubu. sen yıllarca ülkemize dsg'nin mekanik olarak en çok problem çıkarmaya meğilli versiyonunu pazarla sonra çıkan faturayı şişir, ardından "iyi niyet garantisi". güveniryorsan her aracına en az 3 yıl garantiyi ya da geri çağırma yapıp gereğini yaparsın. son 3-5 yıla kadar çok insanın canı yandı dsg'den. elbette diğer markalarda da muhtelif problemler mevcut.

yani demek isterim ki, en üst kademesinden en alt kademesine, garipliklerle dolu vw türkiye.

araçları ortalamanın üzerinde, kabul ancak ülkemizde yüklenen anlam misliyle fazla. 90'larda hyundai ABD pazarından pay kapmaya çalışırken "poor man's honda" olark anılırdı. bizim ülkede de mercedes'e paran yetmiyorsa VW al gibi bir durum süregeldi. vw türkiye de bu dönemde bile halen bu algının ekmeğini yiyor.

bu kadar söyledikten sonra golf almaya niyet ettiğimi de belirteyim de; eksisi kadar artısını da gördüğüm anlaşılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cempro -- 8 Eylül 2024; 21:38:46 >

• YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

Güncel Golf ve T - Roc Eylül fiyatlarıdır ..!

Bu fiyatlar net fiyatları ama bayilerden pazarlık yaparak biraz daha uygun fiyatlara almak münkün.

Bir çok arkadaşın dediği gibi rakiplerine göre bencede çok yüksek ederlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 8 Eylül 2024; 22:27:10 >

• Kasım-aralık için yerimizi alalım.
  • bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    Ne olur fiyatlar
  • bamorex kullanıcısına yanıt

bir ay önce 1535 den alanlar oldu. Bayiler şimdi 1740 diyormuş. 200 tl artış oldu görünen

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.