Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
646
Cevap
67
Favori
86.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plug in hybrit gelirse golf çok harika olur

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

275 litre bagaj hacmi ile de biraz üzer

golf 8 381 lt

golf gte (phev 19.7 kwh) 275 lt

• Life paketin gece aydınlatma performansından memnun musunuz? Bana biraz menzili az geldi.

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    Eco led çok güçlü değil maalesef.
  • Bugün Vosmer gaziemirden aradılar. Golf life beyaz 1715 - Golf life abanoz siyahı 1745 gibi fiyat söylediler. İlk taksidi peşin olacak şekilde 2.59 dan %20 kredi kullanılıyormuş. ( avekte bu şekilde krediye 2.79 demişti ama kullanırken nasıl hesapladılarsa 3.69 a falan gelmişti. Bunlarda da benzerdir diye düşünüyorum. Kredi oranına güvenmemek lazım.)
    Araç arayanların bilgisine
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Ledleri değiştirsek faydası olur mu acaba? Değiştiren var mı?

• bi tylol hot içer miyiz kullanıcısına yanıt
    Ben ilerde IQ led mercekli fara geçeceğim hocam bu fara yatırım yapmam o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 26 Ekim 2024; 22:57:54 >
  • auyarr A kullanıcısına yanıt

1900 olan style paket %20 ile verirlerse 380 yapar ve 2.59 dan kullandırırlarsa güzel olur. Ankara da doğuş oto zaten herhangi bir ödeme kolaylığı yapmıyor. Arca da ise 3.35 kredi kartına 12 ay kredi kartınızın limiti kadar diyor. Fakat sizin dediğiniz çok daha mantıklı ama geri ödeme de dediğiniz gibi rakamsal hileler olmadan yaparlarsa tabii. Sizce en mantıklı bayii hangisi kredi kullanma yönünde ?

• Ben yeni bayileri gezdim T Rock ve Style Golf yok bir kaç tane Life donanımlı model vardı.Style gelir mi dedim ve donanım farklarını sordum.Şu an gelmez dedi ve katalog istedim İnternetten bakabilirsiniz dedi donanım farklarına.

Life donanımlı Golf modelini inceledim ve bence bu fiyatlara alınmaz Style donanım alınabilir ama oda ucuz değil vede çoğu bayide mevcut değil.

Yeni Golf 1.5 eTSI 116 PS Life DGS fiyatı : 1.740 dediler.

• wardentr42 W kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi hakkında pek bilgim yok ama piyasa bankaları 4-4.5 arasında
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    116 lık olan Style’ın life’dan farkı; cam tavan, kör nokta uyarı , araç içi ayak aydınlatma, ambiyans rengi 10 yerine 30, koltuk kılıfı ve jant. Başka farkı yok. Fiyat farkı da yaklaşık 200 bin tl
    Led plus farları unutmuşsun sonradan 100 bin liraya takamazsın.
    Ayrıca ışıklı panjur ve ışıklı amblem
    Ayak bölümü aydınlatması
    Ön farlara entegre edilmiş sis farları
    Karartılmış arka ve yan camlar
    Krom cam çıtaları
  • Araç değiştirmeyi düşünüyorsanız eğer Life paket gayet doyurucu bir paket. %30 ÖTV'li hibrit araçlar gelecek, elektrikli araçların maliyeti düşüyor. 2025 ve ondan sonraki seneler bomba gibi olacak, şahsen bu dönemde pahalı araç almaya korkarım

Haklısınız eksik yazdıklarım olmuş. Belki daha da vardır. Arkadaşın araştırmasın faydalı olsun diye yazmıştım zaten :)
    Sıkıntı yok hocam :) style gerçekten ağzına kadar dolu bir araç ama fiyatı bence yüksek 1700 civarı olmalı bence.
    vw e bakınca 2024 life paketleri, 2023 ün dolu paketlerinden neredeyse daha dolu şu anda. Bazı özellikler sadece kağıt üstünde kalıyor, çoğu da kişiye göre değişiyor. Sonuçta bu özellikler için yüz binlerce ekstra para veriyoruz, sözde herkesin en önemli kriteri güvenlik testleri falan ama sonuç itibariyle her araçta standart olan sinyali bile kullanmakta zorlanan bir milletiz 😁
  • Bugün beyaz life paket aracımı teslim aldım. Her şey dahil 1730 civarına denk geldi. Kauçuk paspas ve bagaj havuzu da aldım.

Araçta yok yok life paketi orta paket gibi düşünürken araçta her şeyi bulabildim.

Motoru vs şanzımanı çok keyifli. Adeta yola tutunuyor ve geçişleri çok yumuşak.

Araçta gördüğüm eksiklikler:

Ön sis farı yok.

Araç içinde saklama bölmesi yok.(Güneş gözlüğü gibi veya koltuk altlarında olması gereken saklama yerleri yok)

Kör nokta.

Şehir içi trafikte normal kullanımda 6.4 gibi bir benzin tüketimi olur.

Bence hoş bir araç.

Gece aydınlatması da önceki arabamda neredeyse olmadığı için beni gayet tatmin etti.

• TheContact kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanin hayirli olsun,

Kasimda indirip bekleyip bize de nasip olur mu diyenlerdenim. Yoksa avcumuzu mu yalıycaz bakıcaz.

1.5 önce ki istiridye grisi style paketi 1760k aykandan almadiğima pişman olmuştum. Kasim ayinda benzer şeyle karşilasmayız umarım

• Merhaba,life paketlerde gelen nexen n blue s lastikleri değiştiren oldu mu?

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler. umarım herkes istediği arabaya kavuşur.

bayi golfe bugüne kadar hiç indirim gelmedi dedi. gelirse ben şaşırırım dedi.

stok sıkıntısı da çekiyoruz dedi o yüzden kasımda indirim gelirse taigo ve troc gibi az satan araçlarımıza gelir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 28 Ekim 2024; 22:10:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.