Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
775
Cevap
83
Favori
107.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya filan gelirmi bilemedim. Mevcut Araca da hazır talip çıktı . Bu fiyattan almak istemiyorum

Life paketten bir hayli stokları var anladığım kadarıyla. En azından kredi kampanyası filan yapsalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YENİ VW GOLF 8.5 2024-2025 Ana Konu (Fiyat-Kampanya Takip)

0 faizli Kampanya olsa ne yazar olmasa ne yazar .

Golf 2 M üzerine çıkarak piskolojik sınırı aşmıştır.

Geçen aylarda 1.8 - 1.9 M civarı olan Style 1 ayda ne değiştide zamlandı.Üstelik azda olsa Euro düşmüşken.

Eskiden satış rakamalarında Volkswagen ilk 5 de olurdu ülkemizde ama şimdi o günler geride kaldı.

Volkswagen yada Doğuş kendi ayağına sıkmaya devam ediyor.

Yazık ediyorlar hem kendilerine hemde otomobil almak isteyenlere ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 5 Kasım 2024; 21:20:5 >

• hirikus H kullanıcısına yanıt

5-15 Kasım’ da Tcross ve Troc a kampanya yaptılar. Stok durumuna göre ve belki BYD’ nin açıklamasına göre indirim sırası Golf’ e geliyor olabilir.

Manueli 1260 TL’ ye verirken, Life otomatiğe 1700 verilmez bence. Bariz köpük var. İndirim yapmazlarsa almam, olur biter.

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Bu kadar fark olması normal değil

• Bu ayki Golf gemisi 23 Kasım’da gelecek dediler haftasonu, eğer iyi stok çekerlerse Aralık ayında güzel bi kampanya yapabilir Doğuş Oto.

• Golf 8.5 life bugun teslim aldım izalasyon sürüşde bariz fark var yada bana öyle geldi önceki aracım golf 8 1.0 manuledi

• kalyoncu1 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hangi renk

Hayırlı olsun hocam. Hangi renk ve kaça aldınız hocam ?

• Golf 1.5 impression için 1260 aşağısı fiyat alan var mı ?

Fark var hocam, ses sistemi de daha gelişmiş, kapılar artık gıcır gıcır ötmüyor, kapı kilit sistemi dahi değişmiş. Kimisi sadece makyajla tamponlar değişmiş der ama detayları çok. Siz de farkları göreceksiniz.

• 1.0 impression 110 ile 1.5 116 impression arası performans farkı çok hissedilir mi? 116 hp 1.5 motor için kulağa epey az geliyor, atmosferik motor sanki.

• wardentr42 W kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim beyaz life paket 1710 a aldım

• dghans45 D kullanıcısına yanıt

detayını bilmiyorum sürünce anladımki kesnlikle golf 8 gibi degil 8.5 konfor sesszilik ileri bir boyutta motor performasına bakamdım daha 100 kmden sonra 100 ün üstüne çıkamyı tavsiye ettiler

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt

bahsettiginiz beygir gücü pik beygir gücüdür. Her araç sadece belli bir devirde verebilir.

1.5tsi nin Torku biraz daha fazla ve torku daha alt devirde veriyor.

iki motor arasında büyük bir performans farkı olmasa da 1.5tsi lehine bir fark vardır.

• evet hocam teknik verilen farkındayım. sadece hissiyat olarak çok fark var mı onu öğrenmek istemiştim iki aracı da süren arkadaşlardan.

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Tork sayesinde güzel yürüyor 2 bin devirden sonra güzel tırmalıyor. Evet beygir olarak düşük yazılım çıksın 150-160 HP yaparız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım ve modifiye konusunda önerebileceginiz yerler var mıdır? Yazılımı henüz çıkmadı diye okumuştum geçtiğimiz günlerde?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Henüz çıkmadı hocam herkes bekliyor :) RSA 2CR iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracını yeni alanlara hayırlı uğurlu olsun. Hatasız kazasız keyifli sürüşler dilerim.

İki hafta kadar önce eşime Yeni Golf 1.5 Life paket aldık. Kendi emektar aracım Ford C-Max ecoboost idi. Onu sattık. Eşimin önceki Golf 7 highline 1.4 TSI aracını şimdilik ben kullanıyorum. yenileme arifesinde çeşitli marka ve modelleri denedik ama bir Golf'ten sonra yine tercihimiz Golf 8.5 oldu. Aslında geçen yıl değiştirecektik ama önceki modelde bir şeyler içimize sinmemişti. Bu sefer olmuş. Gerçekten keyifli bir otomobil. Life paketi bile oldukça dolu. Cam tavan hiç istemediğimiz ve kullanmadığımız bir şey. Gereksiz masraf ve arıza riski benim için. Ancak bir kör nokta uyarısının life pakette en azından opsiyonel olmasını isterdim.

C-Max sonrası bagaj açısından sıkıntı yaşar mıyım diye tereddüt ettim. Aslında öyle her gün bagajla işim yok. İhtiyaç olduğunda geniş bir bagaj rahatlık tabi. Ama düşününce her yere yıllarca hep Golf ile gittik hiç bagaja sıkıntısı yaşamadık. Ford'un yakıt tüketimi yüksek olduğundan onu sadece evden işe kullanmıştım. Bu arada gözüm biraz T-ROC a kaydı. Ancak onun da tüketiminin yüksek olacağını tahmin ediyorum. Yüksek ve ağır kasa ne de olsa. Dağda kırda işim yok. Şehir içi ve otoban benim yolum. Virajları severim. Bu bakımdan T-ROC un beni çok memnun edemeyebileceğini düşünüyorum. T-ROC un bagaj avantajını bir kenara koyarsam, GOLF'ün içi bir tık daha geniş ve konforlu ve donanımsal olarak daha iyi durumda buldum. Sanırım uygun bir zamanda Golf 7 yi değiştirip ben de Golf 8.5 'a geçeceğim.

• LokmanHekim kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz belki de seneye gelecek olan trocun makyajlısına geçersiniz hocam :D hayırlı olsun bu arada kazasız belasız sürüşler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.