Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
67
Favori
86.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankaradan 1269a aldım 2 gün önce beyaz renk. pazartesi teslim fatura kasko sigorta işlemleri bitti. Kauçuk paspas vermiyorlar bazısı alabilmiş başta da pazarlıkta verirler zaten diye yapmamıştım
  • apathetic kullanıcısına yanıt
    Kasko sigortası ne kadar tutuyor Hocam. Kredi yok sanırım
  • apathetic kullanıcısına yanıt

Kasko ve sigortayı bayiden yaptırmak zorunlumu

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

Herhalde bayide bir gün araç biter ve biri benden alır diye düşünüyorlar.

• 11700 filan kasko 10m immli 7400 sigorta oradan zorunlu sanırım aracı almak için
  • Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt
    Hepsine mesaj atıyorum denk gelenlere moralleri bari bozulsun milleti aptal yerine koymaları bitmedi. 1.5 Manuel için de koymuşlar 1300 1400 ne tuttururlarsa. Şu da var herkes İnterneti aktif kullanmıyor bakıyor liste fiyatına sitesinde sarı siteye girince bir tık ucuz belki alıyordur umarım almazlar
  • dropby23 D kullanıcısına yanıt
    Kredi bazı bayiler yardımcı oluyor da oranlar bayiye göre değişiyor tek tek araman lazım yakın illeri. Ama hepsi tek çekim 100 bin filan çekeriz dediler boldurme şansın olursa
  • Dharma Initiative kullanıcısına yanıt

1.5'i kullandığımda tatsız geldi bana. Sanki 3 silindir daha iyi gibiydi. İkisi de manuel.

• Ben alacaktım ama vazgeçtim bir araba bu kadar boş bırakılmaz utnamasalar arka camlarıda çevirmeli getireceklermiş neredeyse TR'ye 

• Aralıkta Life kampanyası olurmu sizce? Kasımdan umutluydum ama tcross çıktı torbadan . Eğer kampanya yapıp 1600 gibi verirlerse alırım. Bu fiyat bile fazla aslında
  • helsloot kullanıcısına yanıt

Size hak veriyorum ...

Bir kaç kez inceledim bayilerde ama Style altında olanlar benimde içime sinmedi.

Ne kampanya var ne de fiyat indirimi.Volkswagen satışları da baya düştü ülkemizde.Doğuş eskisi gibi tok satıcı.

Style donanımlı modelleri çok az bazı bayilerde görebiliyorsunuz.Gittiğim bayilerde elimizde yok ne zaman gelir bilmiyoruz diyorlar.

• powermoon kullanıcısına yanıt

oyle bi durum varsa hic butceyi zorlamam 1.5 icin.1050ye hafif boyali 1.0 cok cazip geliyor bana.su anki aracim 1.4tsi golf7 manuel.

• hirikus H kullanıcısına yanıt
    Polo, Taıgo, tcross gibi aylardan ..... ayı gibi Golfte durduk yere makyaj vs yok ise bugüne kadar kampanya yaptıklarını duymadım.

1910 lik aracı 1745 bine veriyorlar.

Nerdeyse %10 indirim. Manuel ile kıyaslayınca evet aradaki fark uçurum ama pahalı olan life değil ucuz olan impression.

Liste fiyatları arasındaki 330 bin fark, donanım ve şanzıman için mantıklı ama manuel satışı olmadığından kampanyalıda 490 bine çıkıyor.

Geçen sene golf 8 alacaktım bayilerin avantasız araba satmadığı zamanlar vw de bulabildiğin tek araç manuel Golf dür. Çevremde bir çok kişi bu yüzden manuel almak durumunda kalmıştı.

Haziranda GSR2 konusu vardı POLO kampanya yaptılar t-cross makyaj yedi makyajsızlarda kampanya vardı enson Taigo makyaj yedi gecen ay makyajsız taigolarda kampanya yaptılar.

Euroda %1-1,5 luk düşüş var ama araçların giriş kuru nedir onu bilmek laızm.

Bugün bayi ile konustum daha ayın ilk haftası araç yok. 25 kasımda gemi gelexekmiş. Aralık başı teslim. Emin olun o geminin hepsini kasımda satarlar. Satamasalar bile Ocak-Şubat zaten yıl başı arabaların üretimlernin azaldığı zamanlar. 2025 ler martta gelir araç o arada gene eritirler.

Keşke olsada 308, Astra, Focus parasına Golf alabilsek.

• Arkadaslar merhaba , golf 8.5 icin favori renginiz nedir . Ben uranus gri ,yunus gri ve anemon mavi arasinda kaldim
  • Stroma kullanıcısına yanıt
    Ben uranüs gri aldım ama çizilmeye çok müsait mümkünse komple ppf yaptırın. Yada seramik vs.
  • Stroma kullanıcısına yanıt

Bulabilirseniz istiridye grisi.

• FB’ da bir üye paylaşmış. Alıntıdır. Yorumlarda hak verenler var. Benim de şüphelerim vardı ve arttı.

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt

Bahsettiği manuel donanım sanırım. Boş gelmiş olabilir ki life donanım da bazılarına yeterli seviyede değil! Bence life o kadar boş değil sadece doğuş çok fiyat istiyor tek sorun bu!

7.5 kasa bencede çok güzeldi. 8 de ise bariz kalite düşüşünü farkettiğim için bekleyip almadım. Şu an 8.5 116bg style istiridye grisi kullanıyorum ve çok memnunum. Binip kullananlarda da çok memnun ve bir önceki kasadaki sorunlar ve kalitelisizlik hissi yok diyorlar. Şimdiye kadar herhangi bir trim sesi yok ve ses konusunda yetersizlik yorumu yapmadılar. Gayet yeterli, doyurucu bas ve tizler var. Sadece eksiklik olarak elektrikli bagaj olmaması ve kaputun demirle sabitlenmesi diyebilirim. Onun haricinde performans, yalıtım, ses ve sürüş zevki konusunda ben çok memnunum.

Arabayı aldığım için değil gerçekten tarafsız olarak yorum yapıyorum. Biraz da beklenti ile alakalı bu durum. C sınıfı isteyen için bence Golf style. Biraz daha para verebilirim diyen için ise A3 veya 150bg iq led matrix farlı Golf olabilir. Bahsettiğim gibi beklenti ve bütçe meselesi tamamen.

Sonuç olarak araçtan her anlamda çok memnunum, almak isteyenler için deneyim olarak bunu söyleyebilirim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 10 Kasım 2024; 10:18:24 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.