Şimdi Ara

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dghans45 , mustafaos7 , cliors Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
643
Cevap
67
Favori
85.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki aracın da yazılım sürümlerini kontrol etmenizi tavsiye ederim
  • Servise danıştım. benim aracımın yazılımının daha güncel olduğunu ve yeni yazılımda anlık tüketim göstergesinin kaldırıldığını söylediler. Diğer araç güncellendiğinde onda da kalkacakmış. VW niye böyle bir şey yapmış anlamadım. Oradan iki silindir moduna geçişi falan görebiliyorduk iyi oluyordu aslında. Artık sadece ortalama yakıt tüketimi görülebiliyor. Onu da zaten bilgi eğlence ekranından görebiliyordum. Anlık tüketim bilgisi ise sadece kokpit ekranında vardı.

Trafik işaretlerini tanıma özelliği de Türkiye'de çalışmadığı için istenirse servis tarafından devre dışı bırakılabiliyormuş.

• LokmanHekim kullanıcısına yanıt

Niye çalışmıyormuş Hocam trafik işaret tanıama özelliği. Geneç sene olan arabalar da çalışıyor bu sene satılanlar da kapalı geliyor.

• Stok olursa golf life için 16xx rakamlara iner beklentim halen var.

anlık tüketimin gösterdiği 2 silindir modunu bende seviyorum yeni güncelleme ile kalkıyorsa bu saatten sonra hiç güncellemem artık bazen klimayı açarken menüleri çıkmıyor o da nadir bir durum çok çok önemli değil

• cengineer06 C kullanıcısına yanıt

aralik ayinda neden bu kadar az stok geldi anlamadim, ocak-subat gibi gelir mi acaba yeni stoklar

Eğer yeni yazılımlarda anlık tüketim olmayacaksa kötü olur. Ben çok memnunum ve takip ediyorum arasıra, kesinlikle kapatılmamalı. Yine de kapatılırsa garanti sonrasında açtırılır bir şekilde sorun değil.

Aklıma takılan ise şu; donanım farkına göre mi gösterge ayarlarında farklılıklar var yoksa rastgele mi yazılım atılıyor araçlara anlayamadım. Bildiğim kadarıyla hiçbir araçta, anlık tüketim olmayan versiyon yok ve yeni yazılım dahi gelmedi kimseye. Geçen hafta serviste kontrol ettirdim henüz yoktu. Belki araçların şasi numaralarına göre özelleştirilmiş güncelleme yapılmış olabilir bilemiyorum.

Aktif olarak kullandığım ekran ve yazılım bilgileri bu şekilde. Karşılaştırabilirsiniz sizinkiyle.

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FooL -- 13 Aralık 2024; 20:34:46 >

• Açıkçası bu duruma ben de şaşırdım. Anlık tüketim göstergesinin kaldırılmasına anlam veremedim. Hatta bir ara yetkili servis elemanı acaba konuyu yanlış biliyor olabilir mi diye düşündüm. Bu yüzden konuyu burada paylaştım. Okuyan arkadaşlar belki bu durumu farklı yerlerden teyt edebilirler. İlk aracı ekim ayında almıştık. İkinci araç kasım sonunda gelen partidendi. Donanım olarak aynı Life paketteler. Ancak iki araç arasında gördüğüm diğer bir fark olarak kokpit orta kadran görüntüsü direksiyon sağ tarafındaki aşağı yukarı tuşlardan iki mod şeklinde ayarlanıyor sonra gelen araçta burası üç kademe. Birinde yukardaki resimdeki gibii kilometre ve tüketim verileri, ikinci kademede aracın yoldaki gidişini temsil eden şeritli hareketli animasyon, üçüncüde yine aynı temsil araç görütüsü ama bu hareketli değil sabit bir görüntü. Aralarındaki farkı anlayamadım. Direksyon sol tarafındaki mode butonundan Line Asist, Front Asis ve Hız takip asistanı olarak üç seçenek var. Diğer araçta sadece Line asist ve Front Asist seçenekleri vardı. Yani iki araç arasında yazılımsal bazı farklar var.

Anlık Tüketim göstergesinin olmaması serbest sürüş modu ve iki silindir modunun kaldırıldığı anlamına gelmiyor sanırım. Sadece bunları artık göremiyorum. Yoksa her iki aracın yakıt tüketim oranları aynı. Aynı yolda her iki araçla da otoban yolda 4.8 - 4.9 litre/100 km değelerini aldım. Yani bu fonksiyonlar her iki araçta da aynı şekilde çalışıyor olmalı. Anlık tüketim göstergesi ta 2011 model ford aracımda da vardı, 2013 model golfte de vardı. Eskiden pek bakmadığım bir şeydi ama şimdi bu 8.5 modelde aracın sürüş dinamiğini anlamak açısından yarımcı oluyordu. İyi oluyordu.

Fırsat olunca her iki aracın da yazılım versiyonlarına bakacağım.

Belki farklı fabrika çıkışlı olduğu için yazılımsal farklılık olmuş olabilir yada açık olması gereken özellik kapalı olarak yüklenmiş olabilir. Mesela arabadan uzaklaşıldığında eğer yağmur yağıyorsa, açık camları otomatik kapatan "Rain Closing" ayarı var. Bizlerde kapalı ama piyasada yazılım ile açılabiliyor sanırım. Bunun gibi kodlama ile yapılabilen küçük ayarlamalar mevcut.

Örnek olarak;

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)youtube
    You can configure your Volkswagen to use its rain light sensor (RLS) to watch for rain and automatically close (wind-up) the windows if it detects rain while...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=9j5adesE_Zk

Bence şasi numaralarına bakıp üretim fabrikasını karşılaştırabilirsiniz. Kitapçıkta veya nette, nasıl çözümlendiği hakkında ayrıntılı bilgiler mevcut. Ya da alttaki linkten her araç için şasi numarası çözümleyici var bakabilirsiniz.

YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip)vinformer.su
    VINFormer :: VIN decoding, Carfax, Autocheck.
    https://vinformer.su/ident/vin.php?setLng=en

• stay weird kullanıcısına yanıt

WV batıyor bir de, halbuki şu golfleri Türkiye'ye salsalar millet peynir ekmek gibi alacak 

• golf 8.5 life almayı düşünüyorum. birkaç bayi aradım en düşük izmir vosmer verdi 1715 dedi. daha düşük veren bayi olur mu yakın zamanda kampanya olur mu bu arabada sizce.
  • alifurkan9319 A kullanıcısına yanıt
    Aralik basi bekledik kampanya yapmadilar. Zannetmiyorum artik yapacaklarını.

Golf 8.5 için aceleye gerek yok.

Golf 9 ta 2028'de gelecek diyorlar.

O zamana kadar bir ağır makyaj gelip (Tek parça arka stop vs.) araç güncellenebilir.

Muadil Jetta 1 hafif 1 ağır makyaj yedi. Golf satışları toparlandı EU genelinde. EU genelinde düşüşe girerse makyaj gelebilir.

Euro 7 gelince e-TSi sistemine kesin el atarlar.

Taigo vs. Latin pazarında makyaj yedi ama bakalım VW EU ne yapacak.

• cricet C kullanıcısına yanıt

Çer çöp arabalar 1.5-2 milyon olduğu için Golf'ün satması normal.

İsim vermeye gerek yok yerli Japon-Koreler ortada işte. Kaliteleri vs. Golf'ten kat be kat kötü ama fiyatı aynı.

• Vega2000 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için. ben arabayı yeni sattım 1 ay içinde almam gerekiyor. ya bu sene sonu ya da 2025 başı gibi en geç almam lazım. golf de de söyledğinize göre 1 ayda pek bir değişim olmayacak gibi anladım. hem makyaj hem fiyat olarak. o yüzden biran önce almak mantıklı gibi

Rica ederim.

Şu an kesin olan tek bilgi en az 3-4 sene kasa değişmeyecek ve aracınız güncel kalacak.

Life paket, Impression'un yediği zamdan sonra da daha uygun fiyatlı kaldı. Ben Impression bakıyorum ama şu an alsam Life veya Style alırdım. Life pakette e-TSI var. Başlı başına bir teknoloji.

Bence renk tercihinizi yapıp alacağınız aracı aramaya başlamanız lazım.YENİ VW GOLF 8.5 2024 (Fiyat-Kampanya Takip) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega2000 -- 15 Aralık 2024; 2:15:19 >
  • Vega2000 kullanıcısına yanıt

Onlar sorunsuzluk etiketi ile satıyorlar. Bana da pek mantıklı gelmiyor ama alan alıyor.

• Arkadaşlar merhaba. Menüde ACC profili altında sürüş modu seçimi var. 3 seçenek var: eco, comfort ve sport diye. Bu modelde sürüş modu yok diye biliyordum (116 etsi style paket). Var mı acaba anlamadım?.. bilginiz var mıdır
  • Bu ay içinde araç gelecek mi arkadaslar net bilgi alabilen var mı? İmp. Manuel.
  • slck55 S kullanıcısına yanıt

Azda olsa gelecek araçlar var ancak fiyatlar 1350 - 1380 arasında. En son dün Ankara Doğuş ile görüştüm araç gelmeyecek gelecek olsaydı fiyat 1370 gibi olurdu dedi. İstanbulda bazı bayiler 1-2 tane gelecek dediler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.