Şimdi Ara

Yeni Warior dizicem Wariorlar Hayde içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar takılarımı hazırladım Str +9 full suan takılarım 15gb param var bide priest dd 10 var xigennonda kaca satılır bu sonra deep scar +7 +7 toto mu yoksa +7 raptormu alayım Ardream charı düzenlemeyi düşünüyorum..
    dd priest cap +3 10 xde değeri nedir bunun?

• Bana kalırsa warrior düzme tek el shard 8 tek el cleaver 8 im war pendant 10 war we alamadığım warrior yok istediği kadarda dd si olsun eziq wuruyorlar master sız ama sanane kardeşim warrior kasıcam ben dersen raptor 7 al derim
  • adream yapıcaksan raptor alma bence cok sekiyo deep+toto yu tercih ederim ben
  • Afedersin shard8 demişim shard 7
  • warrior ardream charı değildir assasindir ardream charı

Yeni Warior dizicem Wariorlar  Hayde içeri

http://img168.imageshack.us/img168/7594/asdfghjklit4.jpg

• sen o charı 60+ yap ardream da warior dd de taksa bi şey yapamıyo
  • Valla arkadaslar kararlıyım cok sağlam yapıcam zoru başarıcam combo öğrenicem takılarımı dehşet yapıcam
  • Hiçmi şansım yok arkadaslar Yani hepiniz yok desenizde azimle en iyi ardream wairoru olucağım inşallah bi warior vardı 60 level elinde 81 atacklık +8 adını unuttum ondan vardı shelli adamları kesiyordu 62 üstü görüceksiniz cok güzel combo yapıyor bayıldım o adama bende onun gibi olabilir itemlerim şöyle olucak +9 str takılar +7 raptor +7 chitin set lupus pendant /sonra ilerde impact +7 +7 toto alıcağım eğer baya bi para yapabilirsem +8 raptor alıcam
  • +8 Raptor aLsan biLe giyebiLeceğini mi sanıyosun Ardream warrior ' u qiqa ' sız bir hiç qiqa oLsun yine hiç ama en azından 500 500 vurursun benim magem var en kolay aLdığım adamLar warriorLar
  • Ben yoluma Azimle Devam edicem!! İnanın bana 1ay sonra görün charı +7 giga alıcam zaten..
  • bende +8 md var dual ben wariorları alamıom sen nasıl cleaver +8 ile alıon ona hayret yane bide istediği kdr dd olsun dion zaten dd 32 kalkan varsa 5 asas olsun yine kesemezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

+8 Raptor aLsan biLe giyebiLeceğini mi sanıyosun Ardream warrior ' u qiqa ' sız bir hiç qiqa oLsun yine hiç ama en azından 500 500 vurursun benim magem var en kolay aLdığım adamLar warriorLar

mageyle warrior alamazsın
    sen kitlersin warriorun üzerinden 20 kişi geçer
    ben çok şahit oldum 1 vs 1 de hep kaçıyorlar üstelik genelde wolfsuz geziyorum saolsun rogueler 428 coine kıyamıyor
  • 59 lv ardream warriorum var

itemlerim:
    +8 raptor
    +8 toto
    +8 graham
    +7 chitin ayaklık kolluk ve baslık(dd 15)
    +8 fp gövde ve don
    str12 takı set
    diamond ring
    +2 lupus

karsılastıgım asaslardan cok azı beni yatırabiliyor.
    ama warrioru ardreamda kullanacaklara tavsiye. "bugsız cıplak cıkınki ölmeniz zaman almasın"
  • Ya olay su combo yu iyice kavramam lazım !
    örnek combo bilmeyenlerde görüyorum cok vuruyor vuruyor mana bitiyor arada kalıyor bu sefer mana mi potmi basıcak mana basıncada canı gidiyor ölüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.