Şimdi Ara

Yeni Web Sitesi Projem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. konuyu açmamın nedeni 3-4 yıldır web sitesi yapımından uzak kaldığımdan piyasa durumunu bilmememden kaynaklı.
    3-4 yıl önce bir mobil download sitem vardı belki aranızdan giren de olmuştur. tekil ziyaretçisi günlük 45-50 bin i buluyordu sayfa görüntülenmesi 200 bin de oluyordu.
    siteyi bedava bir site kurma platformundan açmıştım tam işler yolunda gidiyor derken sistem kapanmıştı olan bana olmuştu. tamda reklam almaya başlamıştım.
    tamda para kazanmaya başlamıştım. sitemi html ile kodlamıştım . işte o gün bütün hevesim gitti ve site yapmayı bıraktım çevremdeki firmalara web sitesi yaptım seo çalışmaları yaptım ama kendime bir site bile yapmadım. ve şimdi tüm cesaretimi topladım.neyse gel gelelim asıl soruya,şuan site piyasasını tam bilmiyorum yeni bir web sitesi açmayı düşünüyorum. php ile kodlayacağım. film, haber ve oyun sektörü dışında önerebileceğiniz bir sektör var mı ? Artık her sektörde başı oturan birkaç site var. rekabetten korkmuyorum başaracağıma inanıyorum ve aylar sonra Allah'ında izniye üstesinden gelmiş olacağımı düşünüyorum. önerileriniz benim için çok değerlidir,
    ve lütfen konu dışında yorum yapmayın arkadaşlar, konuyu baltalamayın şimdiden öneri ve destek veren herkese teşekkürü hak bilirim iyi akşamlar dilerim.

• Yorum yok mu arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.