Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
501.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birşey sorabılırmiyim arcade pack ler xbox 1 oyunlarını çalıştırıyor mu ALL XBOX 360 games + over 300 xbox games diyorda diger modellerde arcadelerde göremedim onu
  • 1 Haftalık makina alacam 400 ytl pal 08.2006 üretim kırmızı ışık verme ihtimali ne kadar acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: DooM_CreW

bir de bişi daha soracağım xbox elite console yi türkiye de 500 ytl nin altında bulabilirmiyim eğer böle bişi var sa yardımlarınızı beklerim ama 0 istiyorum 2. el değil

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE !!

Böyle birşey mümkün değil tabi ki. Uzun bir süre de mümkün olmayacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: cebocan

arkadaşlar birşey sorabılırmiyim arcade pack ler xbox 1 oyunlarını çalıştırıyor mu ALL XBOX 360 games + over 300 xbox games diyorda diger modellerde arcadelerde göremedim onu

Xbox 1 oyunlarının çalıştırılması için konsolda HDD olması gerekli. Arcade paketlerde HDD olmamasından dolayı Xbox 1 oyunlarını alıştırmıyor. HDD alıp takarsan çalıştıracaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

1 Haftalık makina alacam 400 ytl pal 08.2006 üretim kırmızı ışık verme ihtimali ne kadar acaba

2006 üretimli konsollar 3 kırmızı ışık verme ihtimalleri neredeyse kesin konsollardır. Ayrıca o konsolun 1 haftalık olmasına bile şüpheli gözlerle bakmalısın. Şu anda yavaş yavaş 2008 üretimliler ülkemizde satılmaya başlandı. Son modellerden almaya bak.
  • arkadaslar ben yine iki arada bi derede kaldım Şimdi Size en son ps 3 mü alayım Xboxmı alayım diye sordum Ps3 aldım ve şimdi bir konsol daha almayı planlıyorum Xbox mı Wii mi karar veremedim açıkcası Şimdi wii ye en çok bekledigim oyunlardan biri çıktı ve bir kaç daha super oyun cıkıcak ve online da hiç sıkılmadan oynuyacagımız oyunlar biri super smash bros diyeyim. Fakat bir yandanda Xbox da internetten indir oyna taktigi var ve begendigim oyunları online için Ps3 e almak Ben online oynamadan zaten o oyundan zevk almam. Wii de banlanma derdi yok Ama xboxda banlanırsam benim için çok degeri kalmıyacak orjinal oyna derseniz zaten ps 3 üm var. Wiide eglence Xboxda grafik derseniz Ben her ikisinide istiyom :) fw attırıpda hala livedan banlanmayanınız varmı ? bir kaç kişi var tanıdıgm ama bi kaç kişi var gormek istiyom Yorumlarınızı bekliyom şimdiden teşekkürler.

• Benim için çok önemli olan bi durum var.xbox 360 controller ın oyun içi fonksiyonlarını manuel olarak ayarlayabiliyomuyuz?yani Y tuşu vuruş tuşu diyelim onun fonksiyonunu yön tuşu olarak ayarlayabilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

arkadaslar ben yine iki arada bi derede kaldım Şimdi Size en son ps 3 mü alayım Xboxmı alayım diye sordum Ps3 aldım ve şimdi bir konsol daha almayı planlıyorum Xbox mı Wii mi karar veremedim açıkcası Şimdi wii ye en çok bekledigim oyunlardan biri çıktı ve bir kaç daha super oyun cıkıcak ve online da hiç sıkılmadan oynuyacagımız oyunlar biri super smash bros diyeyim. Fakat bir yandanda Xbox da internetten indir oyna taktigi var ve begendigim oyunları online için Ps3 e almak Ben online oynamadan zaten o oyundan zevk almam. Wii de banlanma derdi yok Ama xboxda banlanırsam benim için çok degeri kalmıyacak orjinal oyna derseniz zaten ps 3 üm var. Wiide eglence Xboxda grafik derseniz Ben her ikisinide istiyom :) fw attırıpda hala livedan banlanmayanınız varmı ? bir kaç kişi var tanıdıgm ama bi kaç kişi var gormek istiyom Yorumlarınızı bekliyom şimdiden teşekkürler.

Bırak dostum wii'yi.Ps3ten sonra wii seni pek kesmez.Mutlaka xbox360 al.Ps3 ile iyi ikili olur

• arkadaşlar koca forumda xbox 360 Controller ayarları bilen 1 kişi bile yok mu?
  • arkadaslar bılenler...guncel elıte fıyatı nedır acaba xbox ın...ps3 var ama bı tanede xbox almak ıstıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

arkadaşlar koca forumda xbox 360 Controller ayarları bilen 1 kişi bile yok mu?

Öncelikle sakin sakin.
    Xbox 360da menüde falan bunu yapamazsın ancak oyun içinde oyun müsaade etmiş ise olur.

quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bılenler...guncel elıte fıyatı nedır acaba xbox ın...ps3 var ama bı tanede xbox almak ıstıyorum...

Hatırladığım kadarıyla HALO NTSC packler 550-570 arası.Eğer 120gb hard için almıyorsan elitelere 800 lira civarı para vermek pek mantıklı değil.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kısaca oyuna bağlı..peki çoğu oyunda varmı bu ayarlar?özellikle fps oyunlarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

arkadaşlar koca forumda xbox 360 Controller ayarları bilen 1 kişi bile yok mu?

Öncelikle sakin sakin.
    Xbox 360da menüde falan bunu yapamazsın ancak oyun içinde oyun müsaade etmiş ise olur.

quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bılenler...guncel elıte fıyatı nedır acaba xbox ın...ps3 var ama bı tanede xbox almak ıstıyorum...

Hatırladığım kadarıyla HALO NTSC packler 550-570 arası.Eğer 120gb hard için almıyorsan elitelere 800 lira civarı para vermek pek mantıklı değil.

ustat aslında pek anlamıyorum...yanı kırmızı ısık olma ıhtımalını en az gordugun ve sorunsuz kullanılabılecek bı xbox onerırmısın bana...aılem fransada yasıyor 200 euro olmus orada arcade packler burada en ıyı nereden ve ne kadara temın edılır...hem lcd tv de hemde 5+1 de guzel performans alabılecegınmız bı model hangısıdır...bende ps3 var z5500 e baglıyorum cosuyorum ama doymuıyorum bı de xbox anasını satayım

• ya herkes ne güzel monitörler,hdtv modelleri tavsiye ediyor ediyor ama ben her foruma girip bunları okuduğumda yarım saat yanımda duran pincir kadar 31 ekran sony televizyonuma bakıyorum oda yetmiyor salona gidip 55ekran arçelik televizyona bakıyorum diyorum kendime olm yekepe ay sonu gidip alıcan xbox360 ama getirip bunlaramı takıcaksın gidip fırına taksan daha ii hiç olmazsa daha oyeni diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 23 Mart 2008; 22:14:52 >
  • Xbox Liveda ilk hesap açtığımızda 1 aylık gold üyelik veriliyor dendi forumda ama yeni üyelik açmama rağmen gold üyelik verilmedi.Bir yeri yanlışmı dolduruyorum.Yada 1 aylık gold üyelik uygulaması kalktımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyrotoxin

Xbox Liveda ilk hesap açtığımızda 1 aylık gold üyelik veriliyor dendi forumda ama yeni üyelik açmama rağmen gold üyelik verilmedi.Bir yeri yanlışmı dolduruyorum.Yada 1 aylık gold üyelik uygulaması kalktımı.

Yok arkadasım kalkmadı bende birkac hafta once aldım aynı bedava üyeligi.Üyeligi aldıgına eminmisin zaten yanlıs doldursan üyelik islemlerin tamamlanmaz
  • Arkadaşlar xboxta backup oyun var. bu güzel bi olay. 10ytl'ye oyun çok uygun ama bu oyunların orjinallerinden bi farkı varmı. oyuna kısıtlamalar getiriyomu. yoksa ps2 veya pc'de olduğu gibi alıyosun ve orjinalden hiçbir farkı olmaksızın oynanıyomu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dominic3

Arkadaşlar xboxta backup oyun var. bu güzel bi olay. 10ytl'ye oyun çok uygun ama bu oyunların orjinallerinden bi farkı varmı. oyuna kısıtlamalar getiriyomu. yoksa ps2 veya pc'de olduğu gibi alıyosun ve orjinalden hiçbir farkı olmaksızın oynanıyomu.

Kopya kullanırsan xboxun live hizmetinden banlanıyorsun bir süre sonra.Oyun konusundaysa orjinalden bir farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrotoxin -- 24 Mart 2008; 23:17:31 >
  • Merhaba Arkadaşlar 1 ay once 10. Ay 2007 üretim Arcade Pack Aldım. Su anda Cihazımdan Her hangi bir sorun gormedim fakat internette gordum herkez cihazı dik kullanıyor bense yatay kullandım cogu kez. Cihazın kullanım sekli ne sekildedir. En iyi randımanı hangi sekilde alabilir ve cihazı uzun sureli kullanabiliriz. Dik mi Yatay mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caperz

Merhaba Arkadaşlar 1 ay once 10. Ay 2007 üretim Arcade Pack Aldım. Su anda Cihazımdan Her hangi bir sorun gormedim fakat internette gordum herkez cihazı dik kullanıyor bense yatay kullandım cogu kez. Cihazın kullanım sekli ne sekildedir. En iyi randımanı hangi sekilde alabilir ve cihazı uzun sureli kullanabiliriz. Dik mi Yatay mı.

Arcade paket kullandığın için, cihazın düzgün soğutulması artık önem taşımıyor demektir eskisi kadar. O yüzden yatay kullanmanda fayda var. Dik kullanmak yer bakımından avantaj sağlasa da, diskler de dik okunmaya çalışıldığı için, bazen sorun olabiliyor. Sen de konsolu kullandığın yeri dikkate alarak, dik veya yatak kullanabilirsin. Sana kalmış. Performans konusunda bir fark olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.