Şimdi Ara

YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.311
Cevap
45
Favori
501.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • annem amerika'ya gitti.bulunduğu adrese amazon.com'dan xbox 360 yollattım.

http://www.amazon.com/Xbox-360-Core-Arcade-Bundle/dp/B000WENLBY/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1206821546&sr=8-1

çok anlamıyorum ama arcade bundle olması ve üretim tarihinin 23 ekim 2007 olması iyi sanırım 3k konusunda değil mi?
  • Evet iyi. Daha yenisini de alabilirdi ama senin aldığın da 3k konusunda diğerlerinden farksız. Diğerleri derken, sorunsuz olanlardan bahsediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

arkadaşlar hemen olmasa bile 1-2 ay sonra xbox almayı düşünüyorum fakat okuduğum bütün konularda 3 kırmızı sorunu var yani o kadar para verip ağzımızın tadıyla oynayamazmıyız bu aletle üstelik ben istanbuldan çok uzaktayım burdan tamire yollamak orjinal kullanıp yurtdışına yollamak gibi birşey xbox360 pal arcade almayı düşünüyordum ama gerçekten iyice tırstım yani yanacağını bile bile almak gibi bi korku oluştu bende sizce ne yapmalıyım.bu arada amasyanın ilçesinde yaşıyorum yani tamir bile çok güç olur.

3kdan bu kadar korkmayın.Arcade packleri gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: CellaTurcica

quote:

arkadaşlar hemen olmasa bile 1-2 ay sonra xbox almayı düşünüyorum fakat okuduğum bütün konularda 3 kırmızı sorunu var yani o kadar para verip ağzımızın tadıyla oynayamazmıyız bu aletle üstelik ben istanbuldan çok uzaktayım burdan tamire yollamak orjinal kullanıp yurtdışına yollamak gibi birşey xbox360 pal arcade almayı düşünüyordum ama gerçekten iyice tırstım yani yanacağını bile bile almak gibi bi korku oluştu bende sizce ne yapmalıyım.bu arada amasyanın ilçesinde yaşıyorum yani tamir bile çok güç olur.

çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım fakat bi sorum olacak madem bu arcade pack en ucuzu niye bu daha sağlam

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım fakat bi sorum olacak madem bu arcade pack en ucuzu niye bu daha sağlam

3k'ya en dayanıklı olanlar falcon modelli olan xboxlar.Arcadelerin içinde falconlar çok yaygın

• quote:

Orjinalden alıntı: tidus

quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

Peki cumartesi ve pazar günleride onay gelebilirmi?

Parayı yatırdığına dair bir belge varsa, her türlü yasal yola başvurabilirsin.

Evet para şu anda hemalhemsat.com'un havuzunda bulunmakta.Ama onay gelmedi çok sinir bozucu bir durum 4 gün bekliyorum.2-3gün daha beklemekte fayda var...
  • Orjinalden alıntı: Witch-king-05

kdan bu kadar korkmayın.Arcade packleri gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz

Her zaman en ucuz olan en kalitesiz olacak diye birşey yok. Arcade paketlerin ucuz olmasının sebebi, HDD ve diğer birkaç ufak aksesuarının olmamasıdır. Ülkemizde fiyatlar dengesiz. Resmi fiyatlar sana daha mantıklı gelecektir. Sağlam olmasının sebebi ise, yenilenmiş anakarta ve soğutma sistemine sahip olması tabi ki.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• teşekkür ederim peki 256mb hafıza yeterli oluyormu ve son sorum bu arkasına takılan intercooler gibi bişey biyerde görmüştüm 3 tane fanı vardı onu bulabilirmiyiz?
  • quote:

teşekkür ederim peki 256mb hafıza yeterli oluyormu ve son sorum bu arkasına takılan intercooler gibi bişey biyerde görmüştüm 3 tane fanı vardı onu bulabilirmiyiz?

Ne için kullanacağına bağlı.Eğer live hizmetini kullanıp oyun demoları çekeceksen harddisk almak zorundasın.Ayrica bazı oyunlar multiplayer oynamak için harddiske ihtiyaç duyacaktır.Amaç sadece oyunları kaydetmek ise 256 mb hafıza kartı yeterde artar bile.
    Arcade için intercooler alman son derece gereksiz olacaktır.Zaten fazlasıyla soğuk çalışan bir alete bunu takmaya gerek yok.
  • Arkadaşlar evimdeki wireless modem ile Xbox'tan internete girebilir miyim ? Böyle bir şey mümkün mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Arkadaşlar evimdeki wireless modem ile Xbox'tan internete girebilir miyim ? Böyle bir şey mümkün mü ?

Bunu alarak paylaştırabilirsin.Amazon.com da fiyatı 90 dolar civarı.Türkiyede 2 katı fiyatına satılıyor neredeyse.
     YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU]
  • gears of war pack'lerin boardı nedir?
  • 256 MB hafıza kartı olan arcade pack lerde , oyun saveleri için bu hafıza tatmin edici midir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ralph

256 MB hafıza kartı olan arcade pack lerde , oyun saveleri için bu hafıza tatmin edici midir ?

Kesinlikle tatmin edici.Hafıza kartımda 3 oyun kayıtlı 230 küsür mb boş ver var
  • Arkadaşlar daha öncede yazmıştım şu anda 6.gündeyiz hala hemalhemsat onay vermedi...
  • hocam sende ne bahtsız cıktın umarım kısa surede elıne gecer alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım şu anda 6.gündeyiz hala hemalhemsat onay vermedi...

Onay verilmemesinin sebebini araştırmalısın. Şu anda telefonlarına ulaşılamıyor sanırım. Mesaj atarak şansını dene diyeceğim ama bir terslik olduğu kesin. Kredi kartının bağlı olduğu banka müşteri hizmetlerini arayarak, kartta bir hareket olup olmadığını da kontrol edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

hocam sende ne bahtsız cıktın umarım kısa surede elıne gecer alet

Çok sağol hocam İnşallah
    Belki Bilirsiniz sikayetvar.com diye bir site var orada kurumlar hakkında çıkan sorunları oraya yazabiliyorsunuz.En az benim sorunumda olan 50 kişi var ve hepsinede açtığı konunun altına hemalhemsat mesaj yazmış şu anda ürününüz onaylandı diye.Sorun sitede biraz sonra müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alıcam.Durumu size bildiririm.Hemalhemsat hakkındaki şikayetler ve hemahemsatın verdiği cevaplar
    :http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-5270-0-0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 31 Mart 2008; 19:27:31 >

• arkadaşlar öncedende sormuştum ama cevap gelmedi, xbox360'ı monitöre takmak için gerekli olan aparatın fiyatı nedir ve nerde bulabilirim?
  • Fiyatı değişiyor, 2. el alırsan 20-30 ytl arası bir fiyata bulursun. Sıfır alırsan 50 ytl fiyata kadar var piyasada..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.