Bildirim
YENİ XBOX ONE & 360 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR [ANA KONU] (13. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba arkadaslar benim sizlere bir sorum olucak ben hollandadan katiliyorum foruma.xbox live ilk giris nasil olucak.bana yardim edermisiniz.ayrica benim makinada fw li ban yeme ihtimalim yuzde kac sizce?hemen live girince banlaniyormuyuz bana acikliycak bir arkadas olursa sevinirim simdiden tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skip_nl -- 27 Mart 2008; 3:23:06 > -
arkadaslar xbox almayı kesinleştirdim allah izin verirse 1-2 hafta içinde alıcam fakat halo pack mi arcade pack mi karar veremedim arcade pack de ısınma ve 3k gibi sorunlar olmuyor diyorsunuz Halo packde de olmasada board u falcon olmadıgı için korkuyorum arcade mi alayım halo mu karar veremedim sizlerin yardımlarınızı bekliyorum.
not: ben ilk defa xbox360 alıcam yani headsetim ve harddiskim yok. -
arcade pack varken nie halo pack alıp bile bile pişti olasın ki? Arcade Packle PS2 de kullanılan Memory Kart veriyor ztn ama istersen onada harddisk takviyesi yapabilirsin. Kesinlikle Kararın ARcade Packten olsun. Bende de arcade pack var ve ısınma denilen bir sey yok. çok memnunum makinemden. Tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: Caperz
anlıyorum. birisinden duymustumda yatay koyunca boardın yanma durumu var ekte koyma sekli hakkında bir kac resim ekledim koyma seklinde veya yerinde ins bir aksaklık yoktur.
Yatay konduğunda board'un yanması gibi bir durum söz konusu olamaz. Havalandırma deliklerini tıkamadığın sürece tabi. Konsolun arka tarafında yeterli açıklık olduğu sürece, yani düzgün havalandırıldığı sürece, herhangi bir sorun yaşamazsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: skull_lord
arkadaslar xbox almayı kesinleştirdim allah izin verirse 1-2 hafta içinde alıcam fakat halo pack mi arcade pack mi karar veremedim arcade pack de ısınma ve 3k gibi sorunlar olmuyor diyorsunuz Halo packde de olmasada board u falcon olmadıgı için korkuyorum arcade mi alayım halo mu karar veremedim sizlerin yardımlarınızı bekliyorum.
not: ben ilk defa xbox360 alıcam yani headsetim ve harddiskim yok.
bu soruma cevap verecek olan varmı arkadaslar ? -
quote:
quote:
bu soruma cevap verecek olan varmı arkadaslar ?
Arcade Pack PAL Falcon al en mantıklısı uzun süre kullanırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kén
quote:
quote:
Arcade Pack PAL Falcon al en mantıklısı uzun süre kullanırsın.
Neden Halo Pack'ler de 3k olasılığı var mı ki ? Elite'lerle birlikte sürülmedi mi piyasaya
-
quote:
Orjinalden alıntı: Absürd
quote:
Orjinalden alıntı: Kén
quote:
quote:
Arcade Pack PAL Falcon al en mantıklısı uzun süre kullanırsın.
Neden Halo Pack'ler de 3k olasılığı var mı ki ? Elite'lerle birlikte sürülmedi mi piyasaya
Her konsolun bozulma olasılığı vardır,ps3'ünde wii'ninde xbox 360'ın da.Ama arcade modellerde yeni anakart kullanıldı.Bundan dolayı daha sağlam
-
Arkadaşlar 4 gün önce hemalhemsat.com dan atikin açtığı konudan Pal arcade aldım.Ancak 4 gün geçmesine rağmen site onay vermiyor.Sağolsunlar Atik ilgileniyor ama onlarında elinden bişey gelmiyor.Hiç böyle bi durumlar karşılaşan oldumu?Bidaha hemalhemsattan alışveriş yapmayacam.Gerçekten çok kötü bi durum.Sakın yanlış anlaşılmasın atiğin hiçbir suçu yok... -
Keşke parayı direk havale yapsaydın. Şimdiye kadar çoktan eline geçerdi konsol. Öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ben. Erteleme neden oluyor? Kredi kartından kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Başkasının adına olan kredi kartını kullandıysanız, bankayı kart sahibinin araması ve onay vermesi gerekebilir. GG'de başıma böyle bir olay gelmişti. Kimlik fotokopisi ile kredi kartı fotokoğisini siteye fakslamıştım. -
Güvendim siteye nerden bileyim böyle bişey olacağını.Forumlarda araştırdım çoğu kişininde başına aynı sorun gelmiş.En sinir olduğum noktada karşınızda muattap bulamayışınız.8 tane mesaj çektim cevap yok,müşteri hizmetlerini arıyorum cevap yok ne yapıcağımı şaşırdım bende.İşin kötü yanı bu sorunla karşılaşan kişiler iptal için siteye başvuruyolar ama yine cevap yok.Gerçekten çok güzel tezgah hazırlamış hemalhemsat.ama 3 gün 5 gün sonra elbet onaylanmış.Ama insanın gerçekten çok sinirleri bozuluyor.Napıcağımı şaşırdım.Bi çözüm üretebilen varsa bekliyorum... -
Site yetkililerine ulaşamıyorsan yapacak birşeyin yok maalesef. Beklemek zorundasın. İşin içinde bir dolandırıcılık olamaz. O kadar da kötü bir site değil orası. Sadece işlerini geç hallediyor demek ki, o kadar. -
Evet haklısın.Beklemek zorundayız.Geç olsunda güç olmasın -
Peki cumartesi ve pazar günleride onay gelebilirmi? -
merhaba aklıma takılan bir kaç soru vardıda . yardımcı olursanız sevinirim...
elite modellerde de şu tarihten öncekiler sorunlu şu tarihten sonrakiler soruzsuzdur diebilir miyiz ?
elite ile diğer xbox 360 modelleri arasında görüntü kalitesi olarak bir fark varmı ? işlemcisi grafik kartı vs. gibi ?
birde yine aynı şekilde orjinal dvd ile kopya dvd oyun arasında görüntü kalitesi olarak bir fark var mı ?
fw atılmanın makinaya herhangi bir zararı olur mu ?
yardımcı olursanız sevinirim... -
quote:
Orjinalden alıntı: Boidae
Peki cumartesi ve pazar günleride onay gelebilirmi?
Parayı yatırdığına dair bir belge varsa, her türlü yasal yola başvurabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: zuzu49
elite modellerde de şu tarihten öncekiler sorunlu şu tarihten sonrakiler soruzsuzdur diebilir miyiz ?
elite ile diğer xbox 360 modelleri arasında görüntü kalitesi olarak bir fark varmı ? işlemcisi grafik kartı vs. gibi ?
birde yine aynı şekilde orjinal dvd ile kopya dvd oyun arasında görüntü kalitesi olarak bir fark var mı ?
yardımcı olursanız sevinirim...
2007 üretimlerden alırsan kafan rahat eder
Elite ve diğer xbox modelleri arasında görüntü kalitesi olarak,grafik-işlemci olarak hiç bir fark yok
Orjinal-kopya dvd oyun arasında da görüntü kalitesi olarak hiç bir fark yok
Fw makinaya zarar vermez ama kalitesiz dvd medya kullanırsan dvd okuyucun bir süre sonra zarar görebilir
-
çoook çoook saol dostum. bilgi verdiğin için....
quote:
Orjinalden alıntı: CellaTurcica
quote:
Orjinalden alıntı: zuzu49
yardımcı olursanız sevinirim...
2007 üretimlerden alırsan kafan rahat eder
Elite ve diğer xbox modelleri arasında görüntü kalitesi olarak,grafik-işlemci olarak hiç bir fark yok
Orjinal-kopya dvd oyun arasında da görüntü kalitesi olarak hiç bir fark yok
Fw makinaya zarar vermez ama kalitesiz dvd medya kullanırsan dvd okuyucun bir süre sonra zarar görebilir
-
arkadaşlar hemen olmasa bile 1-2 ay sonra xbox almayı düşünüyorum fakat okuduğum bütün konularda 3 kırmızı sorunu var yani o kadar para verip ağzımızın tadıyla oynayamazmıyız bu aletle üstelik ben istanbuldan çok uzaktayım burdan tamire yollamak orjinal kullanıp yurtdışına yollamak gibi birşey xbox360 pal arcade almayı düşünüyordum ama gerçekten iyice tırstım yani yanacağını bile bile almak gibi bi korku oluştu bende sizce ne yapmalıyım.bu arada amasyanın ilçesinde yaşıyorum yani tamir bile çok güç olur.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X