Şimdi Ara

Yeni yama 2.0.5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    skill bar yetersiz kalmazdi.. mesela diablo2 de hotkey vardi... 2 tane item gear diziyorduk... bir tusa basiyorduk. ikinci gear geliyordu.. bir tusa basiyorduk ilkini giyiyorduk... Bu tarz bisey yapilirsa zaten skiller konusunda da, bu sekilde olursa tum elemental damageler is yapar durumda olurdu... Hemde Diablo3 ten kalma IAS CC CD de is yapar durumda olurdu...(ozellikle solo oynarken) elite geldiginde bu tarz giyinirdik ve genel damage verirdik. sonra normal moblarda elementale donerdik..

Partyde oynarkende herkes baska elemental giyinirdi. immune gelen geri cekilirdi.. Guzel takim calismasi olurdu...http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12673197687 burada boyle bir konu actim... Ama simdi bakinca ingilizcenin anasini bellemisim...

Senin dedigin gibi tormentlerde alt sinir gelirse belescilerden kurtulmus oluruz... Adamin 200k damage var. elementel kassa 400k vuracak. girmis t4de oynuyor...:S adami biz cekiyoruz.. (public icin) bu tarz gicik durumlar engellenmis olur

• Yama bu hafta gelmeyecek herhalde, çünkü olsa bugün America serverlarına patch gelmeliydi, forumlarda falan hiç ses seda yok, bir sürpriz olmazsa tabi...
  • Bence oyuna arena tarzı bir şey gelmeli fakat birbirimizle kapıştığımız değil; dalga dalga yaratıkların gelmesi gibi. Yine 4 kişi girebilir ve ilerlediğiniz level(wave)'ye göre blood shard vs. alabilirdik. Güzel olurdu :p Yeni yamaya gelince, bence dropları düzenlemeleri lazım. Wizard karakterime en az 15 tane Two-Handed Sword düşmüştür bugüne kadar, diğer classların set itemleri de cabası. Hayırlısı :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcank

Bence oyuna arena tarzı bir şey gelmeli fakat birbirimizle kapıştığımız değil; dalga dalga yaratıkların gelmesi gibi. Yine 4 kişi girebilir ve ilerlediğiniz level(wave)'ye göre blood shard vs. alabilirdik. Güzel olurdu :p Yeni yamaya gelince, bence dropları düzenlemeleri lazım. Wizard karakterime en az 15 tane Two-Handed Sword düşmüştür bugüne kadar, diğer classların set itemleri de cabası. Hayırlısı :p

Hangi tormentte oynuyosun en rahat? Şey için soruyorum frozen orb gitmişsin ama hiç cold damage yok üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd4441

quote:

Orijinalden alıntı: berkcank

Bence oyuna arena tarzı bir şey gelmeli fakat birbirimizle kapıştığımız değil; dalga dalga yaratıkların gelmesi gibi. Yine 4 kişi girebilir ve ilerlediğiniz level(wave)'ye göre blood shard vs. alabilirdik. Güzel olurdu :p Yeni yamaya gelince, bence dropları düzenlemeleri lazım. Wizard karakterime en az 15 tane Two-Handed Sword düşmüştür bugüne kadar, diğer classların set itemleri de cabası. Hayırlısı :p

Hangi tormentte oynuyosun en rahat? Şey için soruyorum frozen orb gitmişsin ama hiç cold damage yok üstünde

Denk gelmedim hiç cold damage. Ben de ekstra uğraşmadım o yüzden :p Tek başıma oynarken genelde t2 oynarım, t3'te de seri kesiyorum fakat ölüyorum. Grupla oynarken t3 oynuyorum. 821k dps görünüyo buffsuz, oyun içi 1m300k-1m400k oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

sıralama olayına nereden bakılıyor

Bu siteye girin:http://www.diabloprogress.com/
    Arama satırına battletag'inizi yazın aratın. Oyundaki char'larınız listenecek.
    İncelemek istediğini char'ınızın yanındaki "view profile" tıklayın, seçin.
    Çıkan sayfada saü tarafa doğru "update now" butonu var. Bu butona birkaç kez tıklayın. Sonra sayfayı güncellemeye devam edin.
    "Last Logout:" yanında yazan zamana göre en güncel halinizi görürsünüz.
    Sol taraftan verilerinizi incelemeye başlayabilirsiniz. Dünyada genel ve char bazında durumunuzu merak ediyorsanız görebilirsiniz.

Elemental Elite DPS: 2,210,273.42
    world: 259 (wizard: 117)
    Europe: 166 (wizard: 76)

• legendary gem cok mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

sıralama olayına nereden bakılıyor

Bu siteye girin:http://www.diabloprogress.com/
    Arama satırına battletag'inizi yazın aratın. Oyundaki char'larınız listenecek.
    İncelemek istediğini char'ınızın yanındaki "view profile" tıklayın, seçin.
    Çıkan sayfada saü tarafa doğru "update now" butonu var. Bu butona birkaç kez tıklayın. Sonra sayfayı güncellemeye devam edin.
    "Last Logout:" yanında yazan zamana göre en güncel halinizi görürsünüz.
    Sol taraftan verilerinizi incelemeye başlayabilirsiniz. Dünyada genel ve char bazında durumunuzu merak ediyorsanız görebilirsiniz.

Elemental Elite DPS: 2,210,273.42
    world: 259 (wizard: 117)
    Europe: 166 (wizard: 76)

world: 50K+ (wd: 18652)
    Europe: 50K+ (wd: 11029)

Çok op bir charım olduğunu biliyordum

• Sizce benimki nasil light gidiyorum maximus duserse aninda fire donucem
    http://www.diabloprogress.com/hero/doa-2238/Doa/38721190

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PryZeX -- 30 Nisan 2014; 8:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world: 50K+ (crusader: 13574)
    Europe: 50K+ (crusader: 7540)

Bu da benimki fire build.Fire build uğruna takamadığım çok güzel rare bir neck mevcut lanet maximus düşerse ciddi bir buff alıcam neck i değiştirip ama işte..
    http://www.diabloprogress.com/hero/ozan-2372/Ozibey/38494673#dps_calculator_anchor
    Oyun içinde hiç buff almadığım halde crit şansım %43 gözükürken neden sitelerde inatla %33 görüyorum çözemedim.
  • Oradaki istatiği dikkate almayın derim. ilk sıralarda olabilmek için full dps işe yaramayan item geçirip koyanlarla dolu. Mesela elemantal doldurup üstüne int yerine dex koyanlar, vitasız koyanlar, cirt dmgsiz vs koyanlar.. İlk sıradakileri İncelerseniz görürsünüz zaten.
  • aynen o sıralamanın hic bir anlamı yok cogu adamin hp yerlerde abanmiş dps
  • Anexilea kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız, dünya sıralamasında lider görünen 100K HP'ye sahip Demon Hunter, mobların rüzgarından bile tek yer herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

world: 50K+ (crusader: 13574)

Bu da benimki fire build.Fire build uğruna takamadığım çok güzel rare bir neck mevcut lanet maximus düşerse ciddi bir buff alıcam neck i değiştirip ama işte..
    http://www.diabloprogress.com/hero/ozan-2372/Ozibey/38494673#dps_calculator_anchor
    Oyun içinde hiç buff almadığım halde crit şansım %43 gözükürken neden sitelerde inatla %33 görüyorum çözemedim.

Bu elementa dps olayına tam hakim değilim ama skilleriniz fire damage olmamasına rağmen %90lık fire damageinizin etkisi nedir? Bende holy damage yapmaya çalışıyorum. Şuan için %46

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Komoli-2927/hero/29104948

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoli -- 30 Nisan 2014; 10:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

world: 50K+ (crusader: 13574)

Bu elementa dps olayına tam hakim değilim ama skilleriniz fire damage olmamasına rağmen %90lık fire damageinizin etkisi nedir? Bende holy damage yapmaya çalışıyorum. Şuan için %46

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Komoli-2927/hero/29104948

Skillerim bilakis hepsi fire :)
    Main skill punish - roar (%60 block sansım var + %15 skill ile geliyor toplamda %75 oluyor) fire vuruyor ve gelen dmg blockladıgımda alan olarak gene fire dmg vuruyor(ki block sansı yuksek oldugundan cok verimli oluyor özellikle elitlerde)
    Diğer main skill blassed shiled oda combust rune ile fire dmg veriyor costu %45e kadar dusurebildim cok etkili alan olarak gene fire dmg veriyor ve belli şans ile(block sansınıza baglı shieldin) vurdugunda patlayarak alana fire dmg veriyor
    Shield glare ile wrath sıkıntısı çekmemek için etkilediği dşman basına 9 wrath veren runu kullanıyorum(fire olmayan bir tek bu var) bu sekilde cok seri bs spamlıyabiliyorum. roar ile 4,5-5m blassed shield ile 8-10m sabit dmg cıkıyor.blassed shield yerine sweep atackta kullanılabilir ama ben bs daha çok seviyorum daha eglenceli geliyor(çıkan sesin etkiside buyuk tabi :) )
    judgement ise %80 crit sansı veriyor 6sn onu su aralar deniyorum ondan önce provoke kullanıyordum ama bir turlu karar veremedim belki blassed hummer alabilirim
    Kulladınız skillerin mutlaka en azından %15 dmg bufunu ayakkabı pantolon yada kemerden mutlaka yakalayın çok guzel buff saglıyor
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/ozan-2372/hero/38494673
    burdan daha net gorebilirsiniz.
    Bu arada steed charge en son bıraktıgımda hızlı farm için rune değiştirmiştim ama normalde oda fire dmg veriyor yani nightmare rune var.

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Genele baktınız mı? Bu neyin savunması :) Fikrinizi belirtmekte özgürsünüz tabi ama oradaki sıralamanın da %70 doğru olmadığı bir gerçek. Elemental dps'ye göre sıraladığımda ilk 10'da toughness yerlerde; 990k olanı bile var. Arada sıyrılanlar tabi ki var. Ama 1 kişiyi örnek verip bu sıralama doğrudur diyene şaşarım.
  • beyler yama mı geliyor şu an. bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

beyler yama mı geliyor şu an. bilginiz var mı?

yok yamanın tarihi belli değil bugün rutin bakım vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

beyler yama mı geliyor şu an. bilginiz var mı?

yok yamanın tarihi belli değil bugün rutin bakım vardı.

anladım. bir an initialazing yapmaya başladı. dedim noluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.