Şimdi Ara

Yeni yapılan evlere fiber mi döşeniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi aslında tahmin ediyorum ne diyeceğinizi ben yinede sorayım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni yapılan evlere demeyelim de toplu konutlara diyelim .
  • site ise fiber apartman ise hiper veya t21 kabin fiber
  • Apartmana döşeniyormu ? Ben yeni taşındım araya sokmadığım adam kalmadı hattımı yenilemiyorlar..
  • Eğer yapılan binadaki herkes superonline taahhüt yaparlarsa fiber hat olma ihtimali yüksek. Tabii apartmandaki kişi sayısına göre değişir adamlarda para kazanıyor

• szroels S kullanıcısına yanıt
    söyle anlatayım apartmanın en az 4 kat en fazla 12 kat olması lazım fiber için asansürlü yeni yapılan binalarda bakır değil cat 5 cat 6 kablo kullanılıyor standart olarak buraya kadar sıkıntı yok lakin fiber dediğiniz şey duruma göre değişir t21 kabin ile fiber veriliyor bide gpon+ kabin türü ile fiber veriliyor diğer türde fiber yok ama hiper adsl veriliyor sorunsuz

apartman sakinleri imza topluycak en az 6 dair imzalamalı yada yönetici var ise tek onun imzasıda yeter örneğin bizim apartman yeni değil 25 yıllık bi apartman bakır kablo ile bağlanıyorduk 2014 yılına kadar

ilk önce bu kabine geliyor fiber internet burdan tüm binalara bakır bazı binalarada turuncu kablo ile gidiyor

apartmanın dışında duvarda bu kabin var aşağıdaki

Bu kabinlerden konuldu apartmanın içine turuncu fiber kablo çekildi yönetici ben olduğum için imzaladım.

son olarak modeme kadar cat 7 kablo geliyor

resimler örnektir.....

• exileteam E kullanıcısına yanıt
    Ya hocam su 2.resimdeki gibi olursa coluk cocuk oynar top vs gelir kablo felan koparsa ne olacak ?

Bizimkide binanin altina gelecek cocuklar rahat durmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    valla ona yapcak bişey yok bizim karşı çaprazımızda 6 kapaklı fiber kabin var onun ordan bizim evin garaj girisine kadar turuncu fiber kablo geliyor ordan dslam kabine bağlanıyor ordanda apartmanın içine turuncu fiber kablo ile t21 geniş bant kabine bağlanıyor kısaca ordanda mevcut ankastre bağlayıp sonlandırmışlar garaj girisine taktılar 1 tane dslam kabin 3 tane küçük kutu 2. dönüştürücü 1. yedek güç kaynağı ordanda apartmanın içindeki ankastrenin altına t21 kabin koydular yanınada 1 adet yedek güç kaynağı taktılar apartmanın içindeki t21 kabinde sonlanıyor fiber ordan ankastreye cat 7 kablo ile ara bağlantı yapmışlar ankastredende mevcut bakır veya hangi tür kablo kullanıyorsanız onla evin içine geliyor ben cat 7 kablo çektirdim elitt hizmet ekibine geçen ay cat 5 kablo geliyordu cat 7 ile değiştirdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.