Şimdi Ara

Yeni yasa 50 cc motor b ehliyet? ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
79.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaysigara

quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

bence siz elektrikli scooterlara bakın, çeşit bol fiyatlar uygun. 50cc ye 3000TL para çok bence.

Parasindan cok isin zevkindeyim.Sehir ici kullanacagim icin cok farketmez ama sarj isi falan problem onun 50 ccde olsa benzini koy git daha mantikli geliyor.Bu yasaya bagli moped pazarinda bir talep olusacak ve buna bagli yeni modeller cikacaktir.

50cc icin bi kac alternatif daha var. sadece 50revival degil. 2500 civarina da bulabilirsin. baya guzel oldu bu olay. ama 3500e tank gibi scooter varken suan 2500 3000 civarina boyle sacma scooter alacagiz. ama simdi pazara ragbet artinca marka cesitliligi 50cc ye yonelme ve rekabet sonucu biraz dusus olur umarim.

Ben 50 revival disinda bir alternatif bulamadim daha baska hangi marka ve modeller var acaba?

Bi kac saat icinde editlerim markalari. Ama revival kadar guven vermediklerini soylemeliyim. 500tl daha ucuz. Uzun vadeli kullanacaksaniz revival oneririm.

edit: asya polo 50 , asya sonic 50 ve kanuni pony 50. 1-2 tane daha vardı ama bulamadım onları şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotosikletPilotu -- 12 Kasım 2015; 12:40:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence siz elektrikli scooterlara bakın, çeşit bol fiyatlar uygun. 50cc ye 3000TL para çok bence.

Parasindan cok isin zevkindeyim.Sehir ici kullanacagim icin cok farketmez ama sarj isi falan problem onun 50 ccde olsa benzini koy git daha mantikli geliyor.Bu yasaya bagli moped pazarinda bir talep olusacak ve buna bagli yeni modeller cikacaktir.

50cc icin bi kac alternatif daha var. sadece 50revival degil. 2500 civarina da bulabilirsin. baya guzel oldu bu olay. ama 3500e tank gibi scooter varken suan 2500 3000 civarina boyle sacma scooter alacagiz. ama simdi pazara ragbet artinca marka cesitliligi 50cc ye yonelme ve rekabet sonucu biraz dusus olur umarim.

Ben 50 revival disinda bir alternatif bulamadim daha baska hangi marka ve modeller var acaba?

Bi kac saat icinde editlerim markalari. Ama revival kadar guven vermediklerini soylemeliyim. 500tl daha ucuz. Uzun vadeli kullanacaksaniz revival oneririm.

edit: asya polo 50 , asya sonic 50 ve kanuni pony 50. 1-2 tane daha vardı ama bulamadım onları şimdi.

Yaza kadar yeni modeller cikar umarim cikmazsa 50revival iyi bir tercih olacaktir.Bilgi icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba honda today50 'de sanırım 50cc bakabilirsiniz onada ? madem B ehliyetle 50cc kullanabiliyoruz bende 50cc bakabilirim ama vespada yok sanırım 50cc vespa almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1407

Merhaba honda today50 'de sanırım 50cc bakabilirsiniz onada ? madem B ehliyetle 50cc kullanabiliyoruz bende 50cc bakabilirim ama vespada yok sanırım 50cc vespa almak istiyorum.

Honda today 0 olarak bulunmuyor.Tahminim yasa sonrası moped ürünlerde çeşitler çıkacaktır.

• B ehliyeti olanlardan sizin gibi moped merakı olanların oranının çok fazla olacağını sanmam. Mevcut ehliyeti olanların bu yasayı çok önemsediğini ve beklediğini söyleyemeyiz. Zaten yazlıkta vs 100-125cc lik motorları ehliyetsiz kullanan çok. O sebeple motosiklet satıcıları da 50cc moped pazarında şu ankinden çok farklı bir talep beklemiyorlar. Yeni modeller için çok büyük beklentiler içine girip fiyatların düşeceği ve çeşitliliğin artacağını, her B ehliyeti olanın altına bi moped alacağını hiç sanmam. Millet olarak rahatımıza çok düşkünüz.
  • quote:

B ehliyeti olanlardan sizin gibi moped merakı olanların oranının çok fazla olacağını sanmam. Mevcut ehliyeti olanların bu yasayı çok önemsediğini ve beklediğini söyleyemeyiz. Zaten yazlıkta vs 100-125cc lik motorları ehliyetsiz kullanan çok. O sebeple motosiklet satıcıları da 50cc moped pazarında şu ankinden çok farklı bir talep beklemiyorlar. Yeni modeller için çok büyük beklentiler içine girip fiyatların düşeceği ve çeşitliliğin artacağını, her B ehliyeti olanın altına bi moped alacağını hiç sanmam. Millet olarak rahatımıza çok düşkünüz.

Olmazsa da A ehliyet alıp sağlam bir yamaha yada honda ile devam ederiz.

• zaten merakınız varsa en azından A1 alın 125 cc ye kadar kullanabilirsiniz.
  • quote:

zaten merakınız varsa en azından A1 alın 125 cc ye kadar kullanabilirsiniz.

Yaş 30 oldu:) Deneyim şartı aranmadığı için direk A ehliyeti alayım demiştim masraf olarak çok bir fark çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 14 Kasım 2015; 23:39:38 >
  • Gidin A2 alın sınavı basit gecersiniz hemen

• B ehliyetim var A1 veya A2 ehliyet almak istiyorum sınavlarda ve fiyatlarda bir farklılık varmı ?
  • Pek bir fiyat farkı olmaz gibime geliyor duruma göre A ehliyeti yada A2 almak mantıklı.

• Arkadaslar B ehliyet ile 50 cc en iyi hangi motosiket alinabilir? Benim cok Hevesim var ise gelip gitmeye ama a ehliyet almak ile ugrasamadim. Yada bir oneriniz varmi Önerileriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 20 Kasım 2015; 11:12:33 >
  • B sınıfı yetiyor madem anlaşılan bu yaz yazlıkçılarla beraber Honda Today 50 cc ikinci el fiyatları uçaçak,şu anda bile temiz olanları 3500 TL civarı.Sıfırı da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

Arkadaslar B ehliyet ile 50 cc en iyi hangi motosiket alinabilir? Benim cok Hevesim var ise gelip gitmeye ama a ehliyet almak ile ugrasamadim. Yada bir oneriniz varmi Önerileriniz nedir

Sıfır olarak mondial 50 revival var.Şehir içi kullanacaksanız benim gibi alabilirsiniz.Yasaya bağlı olarak bu tip yeni modellerde çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

B sınıfı yetiyor madem anlaşılan bu yaz yazlıkçılarla beraber Honda Today 50 cc ikinci el fiyatları uçaçak,şu anda bile temiz olanları 3500 TL civarı.Sıfırı da yok.

Baskasının hurdasını almaktansa yeni modelleri beklemek daha makul olur.

• Evet arkadaslar temiz sayılabilecek bir 50lik kymco buldum taaa ankaraya gittim aldım geldim binen arkadaşların ilk yorumları ''bu nasıl 50lik yahu'' oldu rampa falan demeden rahatlıkla çıkıyor 65-70km hız yapıyor tek canımı sıkan yanı ilk çalıştırmada biraz geç marş alıyor onada alışırız galiba 1 ocak itibari ile rahat rahat gezeriz artık kar yağmazsa tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefiso

Evet arkadaslar temiz sayılabilecek bir 50lik kymco buldum taaa ankaraya gittim aldım geldim binen arkadaşların ilk yorumları ''bu nasıl 50lik yahu'' oldu rampa falan demeden rahatlıkla çıkıyor 65-70km hız yapıyor tek canımı sıkan yanı ilk çalıştırmada biraz geç marş alıyor onada alışırız galiba 1 ocak itibari ile rahat rahat gezeriz artık kar yağmazsa tabi :)

Hayirli olsun yaza dogru ben de yeni modelleri bekleyecegim yoksa mondial akar:)

• stmax viva 80 var 72 cc 80 km gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

stmax viva 80 var 72 cc 80 km gidiyor

50cc yi geçtiği için A1 ehliyeti gerekli.
  • 50 cc olayı değilmiş o motor gücünün kw hesabından bakılıyormuş. şimdi 50 cc motorla e5 otobanada cıkılmaz ki 50 km sürati var hiç yoktan 80 km yapsınki bir işe yarasın.

köpek kovalasa yakalar insanı motor üzerinde bana kalsa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.