Şimdi Ara

Yeni Yasa Gereği Mail ve Mesaj Atamama Sıcak Fırsatları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
10
Favori
1.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun aksam 7de uyandim tele bi baktim 11 mesaj uyarisi var. Dedim noluyoz eski sevgilimmi msj atti acaba falan baya heyecan yaptim bi baktim hepside reklam mesaji Son gun diye azıtmışlar resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Burası türkiye, kanun nereye kayar bilemiyorum ama olay yurtdışına kaysa bu sefer o sms sana ulaştıran operatöründe sorumlu, yani türkiyede operatörü suçlayabilirsin.

Haa oda işlemedi, zaten sms i gönderen firma yurtdışından gönderse dahi kendisi yurt içinde olacagından cezayı yine yer :-)

Yani kanun işlerse, ki bence toplumun geneli rahatsız o yüzden sigara yasagı gibi işleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 1 Mayıs 2015; 6:40:45 >
  • Cakal firmalarin hepsi artik mesaj almak istemiyorsaniz yok hayir diye meesaj atin,yok su linkten degistirin tarzi mesaj yolluyorlar.Normalde gonderim icin onayimizi almalari lazim.Hayir diye mesaj attim birine,cat kontor de gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda kırşehire gitmedim, Ankarada oturuyorum...

Dün gelen şu mesaja bak abi , bunlar iyice kudurmuş, artık salyaları akıyor.

"INEGOL KOFTEnin o essiz lezzeti artik KIRSEHIR'de.Mutlaka tatmalisiniz. TRILECE..Hafif ve yogun bir sut Tatlisi.Sadece 3TL.Etli K.Fasulye+Pilav 6TL. 03862133087"

Aslında fiyatlarda fena degil hani, ankarada pilav sadece 6tl..yanında kuru bedavaya geliyor :-))) bir ara olmazsa kırşehire gideyim..şu süt tatlısınıda merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 1 Mayıs 2015; 6:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: lorpeynirim

Hocam 150'ye 50 iyi bir kampanya screen var mı mailin paylaşalım veya kullanım şartları gibi.

Yeni Yasa Gereği Mail ve Mesaj Atamama Sıcak Fırsatları

hocam bunun kodu var mı çek nasıl elde ediliyor acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Yalnız benim anlamadığım gelen mesajlarda iki farklı tarzda mesaj atıyorlar :

Size mesaj atabilmek için sunu yapın.
    Size mesaj atılmasını istemiyorsanız sunu yapın.

Diye farklı firmalar farklı sey söylüyor burda soru su ,

Ben mesaj atmalarına izin mi vericem ? yoksa ,
    Mesaj atmamaları için mesaj aboneliğinden çıkmak zorunda mıyım ?

Kanun benden onay alınmasını mı istiyor yoksa müşteriye secenek sunulmasını mı ? Burası çok önemli bir nokta çünkü..

Bu konuyy bende merak ediyorum hic birine atmadim hayir diye ama atmaya cesaret edemezler diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Yalnız benim anlamadığım gelen mesajlarda iki farklı tarzda mesaj atıyorlar :

Size mesaj atabilmek için sunu yapın.
    Size mesaj atılmasını istemiyorsanız sunu yapın.

Diye farklı firmalar farklı sey söylüyor burda soru su ,

Ben mesaj atmalarına izin mi vericem ? yoksa ,
    Mesaj atmamaları için mesaj aboneliğinden çıkmak zorunda mıyım ?

Kanun benden onay alınmasını mı istiyor yoksa müşteriye secenek sunulmasını mı ? Burası çok önemli bir nokta çünkü..

Bu konuyy bende merak ediyorum hic birine atmadim hayir diye ama atmaya cesaret edemezler diye dusunuyorum

-Müşterilerin, şirketlere göndereceği ret SMS’lerinden ücret alınmayacak.
    -Müşterilerin, pazarlama kampanyaları için izin alma mesajlarına cevap vermemesi durumunda ret sayılacak.

Buiki madde ye gire knt dusmemesi lazim ama dusuyor.Diger maddeye gore hicbir islem yapmayan musterilerde mesaj almayacak gorunuyor. Walla bizim millet sahteciligini bulur bu işin yine..

• Beyler iptalsms.com sitesi güvenilir mi?

• Pizza hut formu doldurup izin verenlere ilk siparişte çikolatalı ekmek veriyor galiba

indirdikgitti.pizzahut.com.tr/

• Ben hiçbirine ne onay ne ret verdim normalde sanalpazar bilyoner tuttur n11 paso mesaj atardı hiçbirinde bişey yok

• Takip
  • Ayının biri zamanında benim numaramı kendi numarası diye vermiş sürekli antakyadaki mağazaların mesajları geliyor.Oysa ben izmirdeyim hala geliyor.Siyasi partilerin hatay adayları bile arıyor.Kim satıyorsa bu numaraları Allah belasını versin.
  • Arkadaşlar Şimdilik ne gelen mesaj var ne de giden size gelen mesaj oldu mu hiç ?
  • Trendyol vari sitelerin listesinden çıkma işlemi yapmama rağmen Trendyol markafoni napalyon falan hala mail atıyor uyuz oldum.

• Hatemoğlundan gelen mesaj şöyle " Size özel 30 tl cepte. İlk 100 tl alışverişte kullanmak ve fırsatlardan yararlanmak için HATEM boşluk EVET yaz 3172 ye sms gönder. Son gün 19 Mayıs!

Belki işine yaarayan olur
  • normalde günde 20 tandeden fazla mesaj geliyordu bugün sadece 1 tane milletvekili adayı 1 tanede kimseyokmu derneginden gelmiş. 2 sinede izin vermedim. yinede iyi korkutmuş yasa.
  • o değil de, bana alakasız sitelerden izin isteme mailleri gelmeye başladı. üye olmam ikansız adını ilk kez duyuyorum.

bi de, aşağıdaki linke tıklayıp üyelikten çıkmazsanız otomatilk olarak kabul etmiş olursunuz diyorlar, bunlar da çakal.
  • bu reklam smsleri ve maillerinden bende bıktım.

başta vodafone günde 100 sms atar adamı delirtir.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Kanunda başlıklı/baslıksız diye bir ayrım yapılmamış. İçeriğine bakalıp ticari ileti olarak değerlendirilir. Buradaki sorun, baslıksız sms atmanın cezasının daha ağır olması lazım. Şu an ikisi de aynı cezaya tabi, sadece para cezasına ek olarak 5809 sayılı kanun gereği baslıksız sms atan hat kapatılıyor. Adamlar kayıp/calıntı kimlik ile baslıksız sms attığı için yakalanma ihtimalleri çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 1 Mayıs 2015; 20:47:25 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Bugünden itibaren mail gonderenı şikayet edin. Açık onayınız olduğunu ispatlamak zorundalar, ispat edemezlerse cezayı yerler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.