Şimdi Ara

Yeni Yasa Gereği Mail ve Mesaj Atamama Sıcak Fırsatları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
10
Favori
1.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türk telekom ve mobil operatörler satıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korayspor magazasi dun gece 11de mesaj gonderdi izninizi istiyoruz diye. Izin mesajini 11 de isteyen adam geceyarisi 4te tanotim mesajida gonderir.

Birde dun oglen yanlis hatirlamiyorsam airties mesaj atmis izinli listedesiniz iptal etmek icin linki takip edin demis. Linke girdim butun bilgileri girmeni istiyor. Ayrica altta katilim kosullarini kabul et secenegine tiklamadan izin vermiyorum butonu da aktif olmuyor. Katilim kosullarina bir baktim ki kendilerini birak adamlar istedikleri kisiyle bilgilerimi paylasabileceklermis. Cakallikta sinir tanimiyorlar mubarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun cok güzel bir gündü sms gelmedi hic. Gunde 30 tane gelirdi vallaha

• Gop belediye her cuma kutlama ve bir suru icraat mesajı atıyo yav bıktım

• Dun hizlial atti bana reklam icerikli email.Halbuki ondan once onayimi vs. hicbir sey sormadilar.Bugun mesaj yazdim musteri hizmetlerine.Bakalim ne diyecekler,ne teklif edecek cakallar.

Edit:Simdi baktim,ayni durum epttavmde de var.Son zamanlarda hic email atmayan herifler onaya dair hicbir bilgilendirme yapmadan reklama basladilar,bitirmeleri gerektigi halde.
    Simdi sira bende.Azcik tehdit edelim su firmalari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 2 Mayıs 2015; 8:05:11 >
  • burası fırsatlar konusu, ama çok kimse fırsat yerine serzenişte bulnumuş
  • Bende bir değişiklik yok gibi.Grupfoni,HB,n11,morhipo,hizlial,pegasus ve diğer birsürü ıvır zıvır firma dün mail atmış bana.SMS'lerde kayda değer gelişme var ama.Mail neyse de SMS 'te affetmem.
  • 2 mayıs sabahı itibari ile yabancı numadan reklam mesajı atmaya başladılar bunları nereye nasıl şikayet etcez

Yeni Yasa Gereği Mail ve Mesaj Atamama Sıcak Fırsatları
  • Bugün yerli GSM numarasından iki tane reklam mesajı aldım. Abidik gubidik yerlerin reklamıydı.
  • Bu aralar bu yasa sayesinde kafam rahat şimdilik

Bunu kabul ettikten sonra kapatmasıda olması lazım.
  • fırsat konusu diye geldim hep serzeniş
  • Beyler mesaj atılmaması için hiçbir şey yapmanıza gerek yok. O mesaj atılmasın istiyosanız hayır yazın gönderin diyenler üç kağıtçılık yapıyo. Sen hayır yazınca otomatik olarak göndermeye başlıyo sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMS reklamı gelirse nereye şikayet etmeliyiz?

• nihattr kullanıcısına yanıt
    Imzamdaki konuda detaylı olarak yazıyor.

• Teşekkür ederim. İnceleyeceğim.

• teknosa yollamış bugün mail, kime şikayet ediyoruz? izin falan da istemediler.
  • Bana da modanisa göndermiş. İzin istemeye gerek dahi duymadan. Nereye şikayet ediyorsanız söyleyin de biz de edelim.

• Telefon numaralarını nereye şikayet ediyoruz? Bilen var mı her gün arayıp bir şey satmaya kalkıyorlar.
  • Belki işine yarayan olur. Pupa Bilişim izin verince 100 TL alt limitli 20 TL hediye çeki veriyor. http://www.pupadankapiniza.com/ adresinde kullanmak üzere.

http://www2.setrow.com/m/forms/form_522.php?m=522&fid=44&grupid=24036 buradan güncelleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.