Şimdi Ara

Yeni yazdığım şarkı eleştirilere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soloyu yanlış atmışım düzenlemeye üşendiğim için direk böyle yükledim.

• sabah bakıcam hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzikten anlamam ama kulağa güzel geliyor. Bölüm sonu canavarı müziği gibi. Oyuna koysan sırıtmaz.
  • Al benden de okadar dinlemedim ama arkadaş diyorsa vardır bir bildiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel ama ben.. Ogün Sanlısoy'un Bende Özledim cover'na benzettim. Sadece biraz farkli ve hafif tonu gibi. Ozellikle giriş ve sonrasi icindir bu dusuncem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApsinteX

Guzel ama ben.. Ogün Sanlısoy'un Bende Özledim cover'na benzettim. Sadece biraz farkli ve hafif tonu gibi. Ozellikle giriş ve sonrasi icindir bu dusuncem.
    Böyle bi şarkının varlığından bire haberim yoktu :d.Şarkıda mi minör ve fa majör akorlarını kullandığımdan dolayı benzerlik olabilir metal ve rock müzikte pek kullanılan rifflerdir
  • homine kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=OBypQCJhhuA

Olabilir ben o kadar derinlemesine hakim değilim. :) Kardeşim de sizin dediğiniz sebeplerden benzerlik gösterebileceğini söylemişti. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok hareketsiz ya
    Aynı ritmi çok kullanmışsın ilk 30 saniyeyi 10 saniyede kesebilirsin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baslangıcı çok iyi ama tekrara düşmüşsün. Bunu düzelt güzel bir şey çıkacak ortaya
  • Cevap: "Yeni yazdığım şarkı eleştirilere açığım," demişsin ama, bu bir gitar solosu!! Şarkı yazmak deyince sözleri olan bir şarkı çalacağını sandım sen solo çekmişsin. Kavram kargaşası mı var yoksa bilgi eksikliğin mi anlayamadım.

Ayrıca Rock, Metal parçası. Bunu belirtirsen herkes tarzı ise girer dinler değil ise girmez açmaz.

Giriş bölümü bana çok fazla geldi. Bir an önce melodiye başlaması bekleniyor.
    Melodiye başladıktan sonra, 0.32'den itibaren ise yavaş yavaş müziğin volümü genelinden düşük hale getirilmiş. Sanki biri radyonun sesini kısıyor gibi. Bu da saçma aynı yükseklikte devam etmeli bana göre. Bana bol bol sample ile yapılmış hissi yarattı. Birden bire bitmesi de bir garip. Aslında bana göre vasat bir gitar solosu. Deneysel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 20 Ocak 2019; 16:14:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.