Şimdi Ara

YENİ YAZMAYA BAŞLADIĞIM ROMAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KONU ÖZETİ
    Gordion bir kabus günü’ne daha uyanmıştı. Kral dumbster yanında 50 kişiyle ormana girmiş hayatın en kötü savaşını yapmıştı. Döndüklerinde sadece 5 kişi hayatta kalmış onlarda zaten en iyi savaşçılarıydı. Ucubelere yine yenilmişlerdi. Her zaman olduğu gibi. Daha ne kadar dayanabilirlerdi ki? Zaten ucubeler insanlardan 2 kat daha iriydi. Onlar kadar korkunç ve iğrenç şeyler görülmemişti. Sadece hayvanlardan değil insanlardan da oluşuyordu. Fazlasıyla iri insanlara göre 2 kat daha güçlülerdi. Siyah derileri onlara gece daha rahat hareket etmelerini sağlıyordu. Ancak bir dezavantajları vardı, çok ağırlardı.
    Şehrin kapıları açıldığında kral dumbster tüm heybettiyle şehre girerken halkının gözündeki korkuyu görebiliyordu. Kral dumbster halkını cesaretlendirmek için konuşmaya başladı:
    - halkım! Şimdi korkma zamanı değil yaklaşan fırtınaya karşı en büyük silahınız cesaretiniz olacaktır. Biliyorum eğer bu acıları şimdi siz çekmesseniz ilerde çocuklarınıza anlatacagınız bir hikayeniz olmayacak. Şimdi size soruyorum:
    burda saklanıp başkalarının hikayelerini mi dinleyeceksiniz yoksa cesurca savaşıp kendi hikayenizi mi yazacaksınız?
    Halk bu konuşmayla yeniden cesaret kazanmıştı. Kral dumbster askerlerin gözünde küçük umut ışıgını gördü.

ARKADAŞLAR İYİ VEYA KÖTÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laressa -- 27 Haziran 2013; 11:10:55 >

• Kusura bakma ama ben beğenmedim. Yani bu mesajında ne yazdığın belli değil konuyu yazmışsın desem değil,kitabından kesit yapmışsın desem değil.Üslup sorunlu sanki.Anlatım çok yavan
  • tm tşkürler yinede düzeltmeye çalışcam :)
  • bu bana ait roman yani yazmaya çalışıyorum bide konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laressa -- 26 Haziran 2013; 17:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Kusura bakma ama ben beğenmedim. Yani bu mesajında ne yazdığın belli değil konuyu yazmışsın desem değil,kitabından kesit yapmışsın desem değil.Üslup sorunlu sanki.Anlatım çok yavan

SON DEVLET
    KONU ÖZETİ: orta dünya iki’ye ayrılmıştır insanlar ve mutantlar bu olay çerçevesinde kral dumbster ülkesini korumak için elinden gelen her fedakarlığı yapmıştır. Fakat scorpion bu kadar kolay pes etmiycektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.