Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet onceki temsilci soyledigi halde taahhut yaptirmamis sanirim sonra aradigimda taahhudu onayimi alarak yaptilar simdi fatura 22 tl gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Lifecell 5 Gb Faturasıza geçtim.
    Haydi gel den 12 ay 2 Gb geliyor.
    Paycell den 6 ay 2 Gb gelecek.
    salla kazan Goller cepte
    Paycell den harcadıkça internet kazan falan 10 GB buluyor. Uğraşan İşi bilen daha da fazla internet alabiliyor.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Aynısını bende uygulayacağım hocam.

Bişey sormak istiyorum. Paycell kartı Turkcell müşterisi olmadan alamaz miyiz?
    14,90 edecek bı espirisi yok ama aylık 2gb olayı yüzünden alacağım sadece.

Hatırlatma.
    Paycell e 50 TL yukleyince de 1gb kazaniliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 3 Mayıs 2019; 0:0:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Fiziksel kart olarak para verip almanıza gerek yok. Fiziksel almanında avantajları var tabi. Günlük market esnaf vs alışverişlerinizi ordan yaparsanız 100 lira harcamaya sürekli 1 Gb vermekte.
    Sanal kart şeklinde aktif ederseniz sadece internet harcamalarından internet kazanırsınız. 15 lira kart parasıda vermemiş olursunuz.

Paycell için Turkcell olmanız şart değil diğer operatörlerde faydalanabiliyor diye biliyorum ama şartları onlarada aynı işliyormu öğrenmek gerek tam bilgi sahibi değilim o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

taşıma yapana 2gb verdiği kampanya linkini bulamadım, yardımcı olur musunuz ?
    Son 30 gün içerisinde numara taşıyarak gelip 35 TL ve üzeri paket alanlara haydi gel kampanyası kapsamında 12 ay boyunca her paket yenilenmesinde +2GB otomatik yüklenir. Yalnız kampanyada tarih detayı önemli,detaylara dikkat edin.12 Nisandan önce paket alanlar 1GB alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 3 Mayıs 2019; 2:24:21 >

Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Paycell Turkcell'e ait bir proje. Diğer operator numarasına da tanımlayabilirsiniz ama bir faydası avantajı yok,olmadığı gibi aylık 2 TL zararı var aylık kart ücreti sebebiyle.
    Normal olarak Paycell'in tüm kampanyaları Turkcell hatlarına özel. Çünkü Turkcell'e ait bir marka.
    @Maestro26
    @ONUR_345241

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Paycell Turkcell'e ait bir proje. Diğer operator numarasına da tanımlayabilirsiniz ama bir faydası avantajı yok,olmadığı gibi aylık 2 TL zararı var aylık kart ücreti sebebiyle.
    Normal olarak Paycell'in tüm kampanyaları Turkcell hatlarına özel. Çünkü Turkcell'e ait bir marka.
    @Maestro26
    @ONUR_345241
    Paycell i ücretsiz nasıl alırım ?
    14,90 kart bedeli ödemek istemiyorum.

Turkcelle geçiş sağlanınca tanımlarım numaramı.
    Sanal kart şeklinde açılış yaparsiniz. Numara tasindiktan sonra paycell uyeligi açın halledersiniz. Olmazsa özelden yazarsiniz bana

Hocam paycell app telefona yükledim. Sanalkart da oluşturdum.
    Lakin tl yüklemek istediğimde 0,99 ücret istiyor. (Turkcelle geçişim tamamlanmadı. 2-3 gün de anca geçer dedi yetkili)

Türkcell'e geçtiğimde bu ücret alınmayacak mı ?
    Hat taşınmadan yapmasaydın keşke.
    TL yükleme dediğin hattına TL yüklemek mi ? Yoksa Paycell hesabına TL yüklemek mi ?

Paycell hesabına TL yüklemekten bahsediyorsanız eft/havale ile yükleme yaparsanız bir komisyon kesmiyor (Bankanın komisyon ücret tarifesi neyse o) Ben Enprara'dan yaptığım için banka tarafından zaten rahatım.

Paycell den hattınıza TL yüklemesinden bahsediyorsanız ondan ücret talep edilmiyor zaten.
  • 1000DK 1000SMS 8GB Fırsat tarifesini 27₺’dan kullanıyordum, taahhütümün bitimine 1 hafta kaldı, daha önce arayıp aynı pakete 38 lira teklif etmişlerdi. Bugün hat taşıyayım diye niyetlendim ama son kez kendim aramak istedim, %30 indirim ile Prime10GB tarifesine 36₺’dan teklif aldım ve haftanın son günü uğraşmamak için kabul ettim, umarım kârlı olmuştur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaybolanpena kullanıcısına yanıt
    Taahhudu biten bir aboneye 12 ay 36 TL ise çok iyi teklif. Nurmaranızı taşısanız diğer operatorlerde en düşük 10 GB 45 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 7 Mayıs 2019; 11:16:45 >
  • Evet, taahhüt yenilemek için bu teklifi verdiler. Çekim kalitesi kafamı kurcalayan bir sorundu ama fiyat/performans olarak güzel oldu.

• Türk Telekom'da lira paylaş servisi ile para talep ediyorum ancak lira paylaş servisiniz kapalıdır diye mesaj geliyor. Lira paylaş servisini Nasıl açabilirim.

Hocam paycell hesabıma 50 TL yüklemek istiyorum.
    Ödemeyi de enpara kredi kartim ile yapmak istediğimde 0,99 işlem ücreti alıyor.

Anladığım kadarıyla siz, enpara mobil uygulamasindan kkarti borcu öder gibi, vadesiz hesabınızdan yaptınız işlemi.

• Turkcell'den geçip hat taşıma fırsatından faydalanmak için tekrar Turkcell'e döneceğim.

1000 DK içeren Selfy yok sanırım. Faturasız da hangi paketler daha uygun ?
  • türk telekomdan beni arayıp selfy xlarge'ın ( 10 gb internet 5 gb sosyal medya 750 dk konuşma 5000 sms) fiyatının değiştiğini (35 TL'den 55 TL'ye) bu sebeple yeni taahhütlü bi paket önerdiklerini söylediler (15 GB 37 TL) taahhütsüz kullanırken 12 at taahhütle bu pakete geçmek istemedim, cidden artıyor mu fiyatlar ya başka var mı durumdan haberdar olan aynı paketi kullanan ?
  • Şu ilk sayfa ilk mesajdaki 1000dk 1000sms 8gb 29TL hala geçerli mi? Sms atsak gelir mi? Annemin tarifesini değiştirmek istiyorumda. Faturalı 1000dk 1000sms 8gb için aylım 56TL ödüyormuş, bana çok fazla geldi. İnternet ve dakikayı çok kullanıyor, ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 7 Mayıs 2019; 12:43:26 >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Yazınızı malesef anlayamadım. Evet 5 aydır operatorler zamları yansıtıyor. 15 GB faturalı tarifesini 35 TL'ye vergiyle 37 TL'ye teklif ettilerse gözünüz kapalı kabul edin. Millet o teklifi almak için mail yağmuruna tutuyor müsteri hizmetlerini.
    Şuan Sosyal X Large faturasız 44 TL,faturalı taahhutlu fiyat daha yüksek. Oda yeni gelenlere. Eski aboneye 65 TL civarı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 7 Mayıs 2019; 15:53:57 >
  • Şu an TürkTelekom da hat taşıyana sunulan önerebileceğiniz bir tarife var mı acaba? Fırsat webde prime tarifesini bulabildim ben en uygun. 1000dk 1000sms 10gb 12ay taahhüt verildiğinde 45 lira. İlk ay da ücretsizmiş.
    Tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir tavsiye var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.