Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırm 2 yılı aşkın bir süredir bu tarifeyi kullanıyorum. 1000 dk - 1000 sms - 10 GB interneti vergiler dahil 38 TL'ye teklif ettiler. Kabul etmedim. 50 gün sonra %20 indirimim bitecek. Umarım diğer operatörler haziran ayında güzel tarifeler çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 2 Mayıs 2019; 11:45:45 >
  • taşıma yapana 2gb verdiği kampanya linkini bulamadım, yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

taşıma yapana 2gb verdiği kampanya linkini bulamadım, yardımcı olur musunuz ?

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce bende yaptım arayıp fiyat değiştirmediler , sanırım operatör degistiricem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb 500dk 500sms 21tl ye aldım 3. aramalarında bilginize
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    Pahalı neden aldınki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Pahalı neden aldınki
    Bana uygun geldi hocam, net ve arama ihtiyacımı karşılıyor ne kadar az o kadar iyi mantığıyla kabul ettim.
    Daha ucuza tarife önerebilir misin?
  • faturasızdaydım birkaç gündür arıyorlardı açtım vergiler dahil telsiz kullanım hariç 29 liraya 1000/1000/10GB veya 25 liraya 1000/1000/6GB teklif ettiler 29 olanı kabul ettim. az önce bakıyorum faturam 36 lira ve taahhüdüm görünmüyor arıyorum sistemimiz güncelleniyor göremiyoruz bilgilerinizi diyorlar. taahhüt verip de benim gibi taahhüdü yansımamış görünen var mı aranızda ?
  • benimde taahhüt bitti. aradılar aynı paketi 40 tl dedi. yok ali sami dedim kapattım.
    şimdi ne yapmam lazım? faturasıza geçip orda beklemek mi yoksa direk turkcelle mi geçelim?

• Altın 4 GB 750 DK 1000 SMS 18 liradayim.Surekli ariyorlar istemiyorum iste 15 GB 35 TL.Illa vereceksen 1000 GB 35 TL ver kabul edeyim.6 GB a utanmadan 25 tl diyor 7 tl fazla verip 2 gb niye alayim akil var mantik var

• Az önce aradım.taahütüme 21 gün varmış bitmesine.biraz pazarlıkla 8 gb 25 aldım.üzerine de 5 gb 15 tlye eklettim.ilk 3 ayda 15 gb internet hediye etti.yani 40 tl ye 13 gb internet ce 1000 dakka aldım.35 tlik kampanyayı istemiştim ama bu da iyi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: emembi

Az önce aradım.taahütüme 21 gün varmış bitmesine.biraz pazarlıkla 8 gb 25 aldım.üzerine de 5 gb 15 tlye eklettim.ilk 3 ayda 15 gb internet hediye etti.yani 40 tl ye 13 gb internet ce 1000 dakka aldım.35 tlik kampanyayı istemiştim ama bu da iyi gibi.
    ben vergiler dahil 45tl ye 20gb internet 1000dk 1000sms kullanıyorum.Daha iyi teklifler alabilirsiniz.
  • quote:

Az önce aradım.taahütüme 21 gün varmış bitmesine.biraz pazarlıkla 8 gb 25 aldım.üzerine de 5 gb 15 tlye eklettim.ilk 3 ayda 15 gb internet hediye etti.yani 40 tl ye 13 gb internet ce 1000 dakka aldım.35 tlik kampanyayı istemiştim ama bu da iyi gibi.
    Arayıp ne dediniz? Taahutum bitiyor bana uygun hangi tarifeniz mı var dediniz. Yoksa direk 35 TL'lik tarife yi mı istediniz

• greenman G kullanıcısına yanıt
    Biraz konuşunca bunu verdi.13 gb yeter diye üstelemedim.

• ravanel R kullanıcısına yanıt
    Taahhütüm bitiyor. Faturasıza ya da başka hatta geçsem ne olur dedim. O da başladı tekliflere.35 liği vermedi çok mok diyince bunu kopardım

• quote:

Taahhütüm bitiyor. Faturasıza ya da başka hatta geçsem ne olur dedim. O da başladı tekliflere.35 liği vermedi çok mok diyince bunu kopardım
    Eyvallah üstat sağol. 4441444 ü mü aradınız

• ravanel R kullanıcısına yanıt
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

faturasızdaydım birkaç gündür arıyorlardı açtım vergiler dahil telsiz kullanım hariç 29 liraya 1000/1000/10GB veya 25 liraya 1000/1000/6GB teklif ettiler 29 olanı kabul ettim. az önce bakıyorum faturam 36 lira ve taahhüdüm görünmüyor arıyorum sistemimiz güncelleniyor göremiyoruz bilgilerinizi diyorlar. taahhüt verip de benim gibi taahhüdü yansımamış görünen var mı aranızda ?
    Bi hata olnali bende 29 +vergi geliyor

• Taahhütüm bitti yalnizca 1 kez aradılar teklif çok yuksekti kabul etmedim bir daha arayan olmadi. 2 gun once ben aradim bana ozel teklif yokmus mevcut kampanyalardan en uygunu da 8gb netli icin 45 tl dediler. Faturasiza gecmek istedigimi soyledim talebim alindi bakalim

• Arkadaşlar bı soru;

3 gün önce taahhudum bittiği için Avea faturalidan, faturasiza geçtim.

Avea son faturama 1 yıllık telsiz kullanım ucretini ekleyecekmiş.

Şimdi lifecelle geçsem nasıl olacak?

Keşke 1k 1k 8gb 32 TL yi kabul etseydim :(
    3 gündür fena şekilde mağdurum. Çük gibi kaldık ortada.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.