Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aceleyle 100 yazmışım doğrusu 1000 SMS olacaktı.
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Özel teklifleri sunan elemanları direkt arayabilecek bir numara bildiğim kadarıyla yok öyle olsa herkes arardı.

Bizim olay şöyle gelişti; Taahhüdümüzün bitmesine 2 gün kala önce normal müşteri hizmetlerini aramış sesli yanıt sisteminden bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanarak kontörlüye geçme talebimizi iletmiştik.

Taahhüdün son günü 0507 ile başlayan bir numaradan beni aradılar. İlk aramada telefona yetişemedim geri aradığımda yine telesekreterli sesli yanıt sistemi çıktı, yine müsteri temsilcisine bağlanarak arandığımı ama yetişemediğimi söyledim. O da sistemde benim için gözüken pek de iyi olmayan bir teklifi iletti. Kabul etmedim sizi tekrar arayabilirler dediler akşama doğru tekrar arandım bu sefer bahsettiğim 1000 dk 1000 sms 8 GB 25 TL teklifini almış oldum.

Sonuç olarak belli bir numaradan biz arayarak direk kampanyalı cazip teklifleri sunan elemanlara ulaşamıyoruz.

• eksen1 kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum ama beni arayan soran olmadı taahhüt de bitti. Sizin yorumunuzdan öyle bir numara bildiğiniz anlamı çıktığı için sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce aradım faturasıza geçmek istiyorum diye kadın bir adama yönlendirdi, adam saçma sapan 2 teklif sunup şak diye geçirdi faturasıza arayacak arkadaşlar geçmiş olsun telekom bu kapıyı kapatmış durduk yere faturasız olduk dun bakalım şimdi napıcaz tavsiyesi olan varmı?

12-13 yıllık aktif olarak kullanılan faturalı hattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 14 Nisan 2019; 18:13:19 >
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Ben faturasıza geçmek için aradım geçirmediler 2019 a ait vergi ödemesi yansır dediler.tahahütümde bitti şimdi 45 liraya veriyolar bu tarifeyi operatör değiştirmeyi düşünüyorum karar veremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eksen1 kullanıcısına yanıt
    45 tl dir o 45 tldir 25 olsa duramassın 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcnn1987

Ben faturasıza geçmek için aradım geçirmediler 2019 a ait vergi ödemesi yansır dediler.tahahütümde bitti şimdi 45 liraya veriyolar bu tarifeyi operatör değiştirmeyi düşünüyorum karar veremedim
    ne varsa yansıttılar sağolsun adam kime kızdıysa hıncını bizden aldı galiba, neyse sağlık olsun başka operatör bakıcaz artık, blöf için arayacak varsa boşuna aramasın telekom gemileri yakmış.
  • www.selfy.com.tr
    Sosyal Large Paketi | Faturasız Yeni Müşteri Paketleri | Selfy
    https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler/selfynin-sosyal-large-paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

https://www.selfy.com.tr/faturasiz-paketler/selfynin-sosyal-large-paketi
    Selfy’nin Sosyal Large Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 28 TL, mevcut Türk Telekom mobil faturasız tarifelerdekiler içinse 40 TL'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furbey40

Selfy’nin Sosyal Large Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 28 TL, mevcut Türk Telekom mobil faturasız tarifelerdekiler içinse 40 TL'dir.

Alıntıları Göster
    aynen türkcell lifecell anlaşılan en mantıklı olanı şuan için.
  • 35 tl ye 1000 dk 1000 SMS ve bittiğinde duran 15 gb internet verdiler bende kabul ettim. En mantıklısı bu gibi

• dj_citax kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız da verdiler ? faturasız'da falan durdunuz mu ?
  • Pazartesi akşamı aradım uygun tarife önermediler faturasıza geçeceğim dedim talep alındı aranacaksınız dediler.Çarşamba öğlen gibi 0507 li bir telesekreter aktarmalı şekilde aradılar 1000dk 1000sms 8gb tarifesini vergiler dahil 27,50 tl olarak sundular kabul ettim geçiş sağlandı

• Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam faturasizdim zaten. Türk telekom online işlemlerde çıktı bende kabul ettim. Arayın 444 1 500 u söyleyin sizi de yaparlar kesin

• icetea_16 kullanıcısına yanıt
    hocam benim mayıs sonunda bitiyor. aradım ben de. anlık geçiriyoruz dediler. talep oluşutuldu demedi. kabul etsem o an faturasıza geçirecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

hocam benim mayıs sonunda bitiyor. aradım ben de. anlık geçiriyoruz dediler. talep oluşutuldu demedi. kabul etsem o an faturasıza geçirecekti
    Mayıs sonuna daha 1 ay yani 1 fatura daha var,taahhut bitmesine 2 hafta kala başlayın işlemlere,şuan çok erken. Sakın şimdiden faturasıza geçeyim demeyin,kullanmadığınız ayın faturasını da ödersiniz,faturasıza geçiş masrafı da yansır. Faturasıza geçince paket de almak zorunda kalırsanız hepten zarar. 15 gün kala bize ulaşın panelinden yeni taahhut için esnek teklifler isteyin. O günden itibaren gerek mail ile gerek telefonla arayarak konuşun sorun,olmazsa 3 gün sonra bir daha konuşun. Baktınız fiyat iyi degil 5 gün kala numara taşıma başvurusu yapın. Çünkü uygun fiyat verilmezse numara taşıyarak daha iyi fiyat bulunabiliyor. 90 gün sonra geri gelir kampanyalı fiyattan yararlanırsın.

• teşekkürler
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Ben yıllardır 4 hattımı bu şekilde indirimli kullanıyorum hemen geçiremez bir mesaj altta arkadaşın yazdığı gibi taahhüt bitince arayın şöyle şu kadar yansır vs derler olur dersin arayacak arkadaşlar sizi derler bir iki güne arayıp teklif sunarlar hazır müşteriyi kimse kaçırmaz

• Bu terbiyesiz adamlar her tarifeyi tutturduğuna satıyorlar. Benim 49.90 dan taahhüt verdiğim 1000/1000 10GB tarifesini 32.90 dan kullanan biliyorum ki çok daha eski müşteriyim. BTK bu istediğini istediğini fiyattan öpme işini engellemeli. Bunun adı rekabet falan değil çünkü.
  • ozerkane O kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeyi bu fiyata alabilen yok.

Herkese eşit fiyat vermesi gerek. Belki şimdi daha ucuza kullanıyorum ama seneye bu fiyattan kullanamayacağım gibi başka birileri benden daha ucuza kullanabilecek.

TT kullandığım her hattımın tarifesi hep ekstra indirimlidir ki daha 4. 5. ayda alıyorum indirimi. Madem bu fiyata verebiliyorsun herkese direk ver. Dediğin gibi tutturabildiğine yüksek fiyattan veriyor.

Saçma politikalara sahip bir operatördür kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 24 Nisan 2019; 7:56:8 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.