Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wade96

Nerede çıkıyor bu tam olarak uygulama içinde acaba?

Alıntıları Göster
    bu msj nereden geldi uygulamamı mail mi
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Uygulama icinde size ozel kisminda cikiyor. (Sil supurun oldugu yerde 3. Olarak)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: getbusy06

aradım mh yi faturasıza atın beni dedim baska bi yere aktardı oradakı arkadasta nıye faturasıza geçmek istiyorsunuz dedi bana uygun bi paket onerılmedi deyince 8 gb 1000 dk 1000 sms 25 tlye size uyar mı dedi. ok dedim gçetim. ilgilenen olursa diye bilgi amaçlı yazdım.
    mh'ne nasil ulasiyorsunuz, ben bi turlu ulasamdim. farkli bir numarasi mi var?
  • türk tlkm şebeke içi sınırsız tarife olanı varmı acaba eskiden vardı şimdi bakındım göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinlik34000

türk tlkm şebeke içi sınırsız tarife olanı varmı acaba eskiden vardı şimdi bakındım göremedim
    Kamu tarifelerinde bir kaç tarife var ve fiyatları uygun. Whatsapp da ücretsiz.

Emekli yada 50 yaş üstü abonelere sunulan tarifelerde de operatör içi sınırsız interneti az ve ucuz tarifeler var.
    Hatta bu tarifelerden birinde tarifedeki internet bitince 128 kbps hız ile internet sınırsız ücretsiz.
    Emekli tarifeleri değişik başlıklarda sunulmuş,googledan yazarak ayrı ayrı ulaşılıp incelenebilir.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Emekli 500 Tarifesi > Faturasızdan Faturalıya > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/emekli-500-tarifesi-faturasizdan-faturaliya.aspx

Ailece tarifeleri de operator içi uygun olabilir. Detayları okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar fırsat 8 gb tarifesini kullanıyorum 40-45 gün sonra tarifem bitecekmiş, 37.5 tl ödüyorum kampanya bitince ücret 59 tl olacakmış ama biz size 49 tl aynı paketi kullandırabiliriz dendi bu ne saçmalıktır yahu. başka tarife önerecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

arkadaşlar fırsat 8 gb tarifesini kullanıyorum 40-45 gün sonra tarifem bitecekmiş, 37.5 tl ödüyorum kampanya bitince ücret 59 tl olacakmış ama biz size 49 tl aynı paketi kullandırabiliriz dendi bu ne saçmalıktır yahu. başka tarife önerecek var mı?
    Herşey tamamen aynı bende fırsat 8 gb tarifesinden beri TT dayım 37.5 ödüyorum. İlk aradıklarında 48 lira gibi bi fiyat demişlerdi ardından bugün hatta tekrardan aradılar fiyatı 38.5 a çektik dediler kadınla tam yarım saat konuştum fakat 1 kuruş aşağı indiremedim bende reddettim en sonunda kadın bıkıp "başka bir sorunuz var mıydı" dedi bende yok dedim kapattı sonunda :D vodafone a falan baktım 14 GB 45 tl gibi bi fiyat gördüm taahütte yok eğer TT ile devam etmezsem buna geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erho95

Herşey tamamen aynı bende fırsat 8 gb tarifesinden beri TT dayım 37.5 ödüyorum. İlk aradıklarında 48 lira gibi bi fiyat demişlerdi ardından bugün hatta tekrardan aradılar fiyatı 38.5 a çektik dediler kadınla tam yarım saat konuştum fakat 1 kuruş aşağı indiremedim bende reddettim en sonunda kadın bıkıp "başka bir sorunuz var mıydı" dedi bende yok dedim kapattı sonunda :D vodafone a falan baktım 14 GB 45 tl gibi bi fiyat gördüm taahütte yok eğer TT ile devam etmezsem buna geçmeyi düşünüyorum

Alıntıları Göster
    vodafone da o baktığım kampanyada 7 gb normal 7 gb seçeceğin sosyal medyalarından birinden yani 1gb daha düşük internet ama instagram çok kullanıyorsan mantıklı. 38.5 gibi bir teklif sunarlarsa kabul edebilirim.

• sn mobil uzman tşk ederim.evet bende ögretmenim 6gb 29 ,4 gb 24 şebeke içi sınırsız aradım geçmek istiyorum dedim bana 29 a 39 dedi sadece geçişlere bu fiyat dedi.bende istemiyorum hazıra geçirin dedim.sonra kullandığım tarifeye 36,5 dedi 1000+1000+8gb .kabul etmedim .(yukarıda bir arkadaşa 25 teklif etmişler).bu sene galiba herkese bunu teklif ediyorlar.ama benim etrafım eşim, hep telekom sınırsız konuşmak çok önemli benim için .bakalım bir daha ararlarsa hazır karta geçirin diyicem 3 ay sonra istedigim tarifeye dönerim.
  • derinlik34000 kullanıcısına yanıt
    TTelekom faturasıza geçip kamuya geçmek istersen 90 gün beklersin,başka operatöre gidip geleceksen 90 gün beklersin.1000 dakika yetmiyorsa 40 TL bütçe ile başka operatörler sana uymaz.
    Başka operatöre mesela Vodafone internet hediyeli XL 7 GB + 1000 dk faturasız tarifesine hattını taşırsın,90 gün dolmadan mesela 5 gün sonra kamu hattına geri taşırsan 30 TL kampanya katılım ücreti verir kampanyalı fiyatlardan yararlanırsın. 90 gün bekleyip taşırsan 30 TL ödemezsin ama ben olsam 5 gün sonra geri gelir 30 TL verir kullanırdım. Bence değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 13 Nisan 2019; 4:10:32 >
    Bu yıl aramakta geç kalmışım taahüdümüzün bitmesine iki gün kalmış, aradım kontürlüye geçirin dedim kayıt aldılar. 1000 dk, 1000 sms 4 Gb indirimli 26 TL gibi bir tarife, eşim kullanıyordu. Son gün aradılar nedir dedi bayan? dedim çok pahalı. 1000 dk 100 sms 8 gb 25 TL verelim dedi hiç uzatmadım tamam dedim kabul ettim. Zaten uzatmaya mecalimiz kalmamış son gündü. Teşekkürler Telekom.
  • sn mobil uzman ben faturasıza geçtikten sonra geri dönüşü 3 ay biliyordum ,sayenizde bunun bir ay olduğunu ögrendim çok tşk ederim.o zaman beni 29 dan geçirmezlerse hazır karta geçirin diyicem ,bir ay sonra ilgili kamu tarifesine faturalıya geçiş yaparım .zaten şu an vodafon ve turkcell de dediginiz gibi bize uyacak bir şey görünmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Kamu tarifelerinde bir kaç tarife var ve fiyatları uygun. Whatsapp da ücretsiz.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/kamu-calisanlarina-ozel-tarifeler-yeni.aspx

Emekli yada 50 yaş üstü abonelere sunulan tarifelerde de operatör içi sınırsız interneti az ve ucuz tarifeler var.
    Hatta bu tarifelerden birinde tarifedeki internet bitince 128 kbps hız ile internet sınırsız ücretsiz.
    Emekli tarifeleri değişik başlıklarda sunulmuş,googledan yazarak ayrı ayrı ulaşılıp incelenebilir.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/emekli-500-tarifesi-faturasizdan-faturaliya.aspx

Ailece tarifeleri de operator içi uygun olabilir. Detayları okuyun.

Alıntıları Göster
    hocam aynen böyle birşey arıyordum,
    hatta internet sıfır olsa daha bile iyi.
    Şu an telekomda olan ve taahhütü biten hatta yeni tarife alacağız.

""Hatta bu tarifelerden birinde tarifedeki internet bitince 128 kbps hız ile internet sınırsız ücretsiz.""
    bu hangi tarife tam olrak acaba?

bireysel.turktelekom.com.tr
    Emekli 500 Tarifesi > Faturasızdan Faturalıya > Türk Telekom

hocam bu da iyiymiş, ama internet bitince patlayanlardan mı bu acaba?

aslında hiç internet olmayıp her yöne 500dk olsa sadece çok daha iyi. tabi bir de bu tariflere zaten faturalı TElekom kullanıcıs olarak geçebiliyor muyum onu tam anlamadım , orda yazılanm ilk cümleyi okudum ama

EDiT: anladıghım kadarıyla FAturasızdan gecmek lazımmış,
    e peki o zaman su anda faturalıdan faturasıza gecsem,, hopp hemen tekrar faturalıya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Nisan 2019; 1:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eksen1

Bu yıl aramakta geç kalmışım taahüdümüzün bitmesine iki gün kalmış, aradım kontürlüye geçirin dedim kayıt aldılar. 1000 dk, 1000 sms 4 Gb indirimli 26 TL gibi bir tarife, eşim kullanıyordu. Son gün aradılar nedir dedi bayan? dedim çok pahalı. 1000 dk 100 sms 8 gb 25 TL verelim dedi hiç uzatmadım tamam dedim kabul ettim. Zaten uzatmaya mecalimiz kalmamış son gündü. Teşekkürler Telekom.
    100 smsmi 1000 mi sn eksen?
    Dostum mesajı düzelttim,faturalıdan faturasıza geçersen 90 gün dolmadan Kamu tarifelerinden kampanyalı fiyattan yararlanamıyorsun. Ben hattı faturasıza taşıdım 35.gün indirimli kamu teklifi geldi ama o özel teklifmiş,bu istisnai durummuş. Normalde kampanyalar için faturasızda 90 gün dolmalıymış.
    Yalnız bir konuda kesin bir bilgi sunmak için müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Şöyleki: Hattını başka operatöre taşırsan ve 90 günü doldurmadan 5 gün sonra geri taşıyıp bahsettiğin kamu tarifesini seçersen 30 TL kampanya katılım ücretini verip numara taşıyarak gelenlere sunulan indirimli fiyattan yararlanabiliyorsun.
    Hattını faturasız yapsan da işlem ücreti 30 TL zaten ödeyeceksin. Bunda da 30 TL masrafın olacak. Aynı masraf,ama bunda 90 gün beklemeyeceksin. Süre kaybetmeyeceksin. Ayrıca faturasıza geçtiginde eski abone sayılacağın için faturasız tarifeyi yüksek fiyattan kullanacaksın. Faturasıza geçip beklemek 3 türlü zarar: 1) 30 TL geçiş ücreti. 2) Yüksek fiyattan tarife 3) 90 gün beklemek,yani 3 ay yüksek fiyattan paket kullanacaksın.
    Başka operatöre gidip 3 yada 5 gün sonra gelmenin masrafı ise 30 TL ve numara taşıma saatinde 15'er dakika sinyal kaybı. Kazancı ise indirimli fiyatlardan yararlanmak.

• evet teşekkür ederim mobil uzman.inanın müşteri temsilcileri bile sizin gibi konuya hakim degil..yalnız ben konuştuğumda tam emin degilim ama, sanki hazırkarta geçtiginde kesilen o 30 tl konuşma olarak yüklenecek gibi bir şey söyledi ama tam emin degilim..şimdi durum tekrar degişti:) eger 29 dan kabul etmezlerse 6 gb kamu tarifesini, yada kullandığım 1000+1000+8gb eski tarifeyi 25 den teklif etmezlerse ,artık vodafona falan geçicem ,o zaman mecburen açıp hazırkarta geçiş talebimide iptal etmem gerekecek herhalde..
  • eksen1 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi numarayı arıyorsunuz

Hazırkart Turkcell'e ait bir marka ve anlatımdır. Turk Telekom faturasızı demek istiyorsanız faturasız hat ifadesini kullanmalısınız yanlış anlama olmaması için.
    Faturasıza geçtiginde 30 TL yuklerler ama onunla paket ve ek internet ek konuşma paketi alamazsın. Sadece dakikası 57 kuruştan konuşursun SMS atarsın. Yani konuşursan 50 dakikada biter 30 TL. Bu 30 TL'nin bir avantajı yok. Bence git gel yapacaksanız Turkcell'e geçin,hiç paket almadan ilk dergilik yuklemenize 1
    haftalık 1 GB,ilk bip yüklemenize günlük 1GB internet gelecek. Surpriz nokta şansınız varsa 1.surpriz nokta 1 GB günlük verir,2.surpriz nokta heryöne 1 haftalık 250 dakika verir. Goller cepteyi yüklediginizde 500 mb internet gelir,Ucretsiz goller cepte 1 maç oynarsınız her golde 100 mb gelir. Hat taşındığı gün Salla Kazan yaptırır,ondan her yöne Bip 1000 dakika ve 3 saatlik 1 GB internet verir. Internet açık olmak şartıyla heryönü normal arar konuşursunuz. 25 yaş altı bir yakınınız varsa GNC yapar çatlattan haftada 2 kere 1 GB internet alırsınız paket yuklemeden bile.
    Ayrıca hat taşınınca paycell uygulamasını yükleyince paycell sana 50 TL hediye veriyor,onunla goller cepte super paket alıp haftada 5 maç oynayıp en az 1 GB alabilirsin. 50 TL ile haftalık 1 GB alırsın.50 TL bitmez,30 TL daha kalır,1 GB biterse bir daha haftalık 1 GB alırsın hediye bakiye ile. Yine de 20 TL hediye daha kalıyor,onunla internet bitince yine 1 GB yine alırsın 12 TL gider hediye bakiyeden.
    Bakın bütün bunları sadece hattını faturasız turkcele taşıyarak hiç bir ücret ödemeden,tl yüklemeden yaparsın, 1 haftayı rahat çıkarırsın. Bu şekilde 2 ayı rahat çıkaranlar var eğer surpriz nokta şansını kovalarsan.
    Yalnız bütün GB hediyelerini ilk gün tak diye alma,mesela bip yükledin günlük 1 GB geldi,surpriz noktayı 1 GB biterken yap,yoksa günde 1GB yetiyorsa diğer 1 GB boşa gider. Sırayla günlere yay. Goller cepteyi 3.gün yükle mesela. 2.gün 2 surpriz nokta al biri günlük 1GB,biri haftalık heryone 250 dakika heryone gelecek ve 1 haftalık dakika ihtiyacın karşılanacak.
    Turkcellde 5. gün dolarken hattı Telekom Kamuya taşırsın,90 gün dolmadan geri geldiğin için kampanya katılım ücreti 30 TL yi öder 6 GB 29 TL'den,8 GB 34 TL'den yararlanırsın.

KOLAY GELSİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 13 Nisan 2019; 20:3:24 >

• çok teşekkür ederim sn mobil uzman, verdiginiz bilgiler tüm formdaşlarıda aydınlatmış ışık tutmuştur eminim..o zaman eger tekliflerimi kabul etmezlerse istikamet, paket satın almadan direkt turkcell hazır karta geçmek ve dediklerinizi uygulamak turkcellde ..telekom faturasıza geçiş talebimide açıp iptal ettirmem gerekicek sanırım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinlik34000 -- 13 Nisan 2019; 17:12:30 >
    Ben forumda bütün yazılarımı herkesin faydalanacağını düşünerek yazarım. Yoksa uzun uzun anlatmam,zamanı oldukça değerli olan yoğum biriyim normalde.
    Yazımda ufak düzeltmeler yaptım,mesela ilk dergilik indirme hediyesi günlük değil haftalık 1 GB ve bu 1 haftayı doldurmanız açısından eğer video izlenezseniz önemli. Whatsapp mesajlaşmaları için (ses ve video hariç) 2 haftayı bile rahat götürür 1 GB internet. Turkcell hediye sistemi karışıktır ama kafanız karışmazsa zevk alarak hediyeleri alırsınız kazanclı çıkarsınız. Tabi bu ilk ay numara taşıyarak gelenler için,ilk aydan sonra hediye sadece salla kazan ucretsiz 1 maç goller cepte var. Diğer hediye sistemi bana göre şaçma ve sıkıcı. Eşek sudan gelirse,balık ağaca çıkarsa,fil takla atarsa,abone kendi kulağını öpebilirse gibi şartlarla hediye sunar. Boş vakti olanlar uğraşır durur.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.