Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom enteresan firma. 1000 DK 1000 SMS 15 GB için 39 TL geçmek istedim kabul etmediler sonra ki süreçte 1000 Dk 1000 sms 8GB önce 26 TL desinler sonra yok olmuyor dediler bende kızıp faturasıza geçtim dün aradılar ve 1000 dk 1000 sms 15 GB tarife artı 1 GB WhatsApp 12 ay boyunca 35 TL geçiş yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beni de bugün aradılar 1000dk 1000sms 8GB için 35tl dediler. 10GB için 60tl den bahsediyorlar. En son 1000dk 1000sms 6GB için 25tl teklif ettiler.

Uğraşmamak için kabul ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 TL'lik paket kullanıyordum, faturasız hatta geçirin dedim ertesi gün aradılar,

1000 DK - 1000 SMS - 8 GB 12 AY Taahhüt için 25 TL teklif ettiler. Teşekkürler telekom :D
  • Eşimin hattı için az önce aradılar

aynı standart kampanya :) 1000sms 1000 dk 8gb internet vergi+kdv vs vs 27 küsüre anlaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhi13

65 TL'lik paket kullanıyordum, faturasız hatta geçirin dedim ertesi gün aradılar,

1000 DK - 1000 SMS - 8 GB 12 AY Taahhüt için 25 TL teklif ettiler. Teşekkürler telekom :D
    Bize neden böyle teklifler gelmez acaba :)

Tarife ismi olarak ne olarak geçiyor hocam ?
  • Arkadaşlar ayın 25 inde taahhütüm bitiyor.en erken ne zaman arayıp faturasıza geçmek istiyorum demeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arlanmazz

Bugün aradılar beni. Konuştuk. Neden Faturasıza geçmek istiyorsunuz dedi? Bende dedim faturasıza geçip sonra faturaloya gececem 1000 dakika sms 8 gb internet veriyorsunuz. ama şimdi verirseniz faturasızda kalırım dedim. Hemen Kabul etti :D

bana da hayırlı olsun. Konuyu açan, yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...
    belki daha iyi bir teklif yapacaktı keşke onun söylemesini bekleseydin :D hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

Fatıralıdan faturasıza geçişte ekstra bir ücreti varmış.böyle bir şey duyan bilen var mı?
    30 tl kesiliyor ancak bu tutar faturasız hattınıza 30 tl olarak yükleniyor. Yani kaybınız olmuyor.
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Mantıklı 😀 ama adam yüksek bi teklif de verebilirdi. Ben söyleyince baktı bu olaydan haberdar direk geçirelim demiş olabilir😆😆

• iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 5gb 23 TL olan faturasız paket hangisi?

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Selfy Turuncu M500

• Beyler s.a,turkcell faturali kullaniyorum,taahhutum 15 gün sonra bitiyor,TT ye numaramı taşımayı düşünüyorum,en uygun yararlanabilecegim paketleri bilen,yada nerden bakabilecegimi bilen varsa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: iustumExtract

Selfy Turuncu M500
    Nerde bu paket ben bulamadim

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Valla bende araştırıyorum, öncelikle turktelekomdan aldığım teklif turkcell de direk iki katı, kimi kesimde tt nin cekim kalitesinden sikayetci. Bende kararsiz kaldim. Ama media markt yaz muhabbeti var 1000dk1000sms8gb 32₺ ona gecmeyi dusunuyorum..

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Müşteri alımına kapanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: cankara35

Valla bende araştırıyorum, öncelikle turktelekomdan aldığım teklif turkcell de direk iki katı, kimi kesimde tt nin cekim kalitesinden sikayetci. Bende kararsiz kaldim. Ama media markt yaz muhabbeti var 1000dk1000sms8gb 32₺ ona gecmeyi dusunuyorum..
    Dostum 18 yıl turkcell e domaldik, sırf çekim kalitesi,ses kalitesi muhabbetine-ki ewet vodafone kullananlarla konuşurken dediklerinin yarısını anlamıyorum- ama tarifem bitti,yeni tarifelere bakıyorum, bazı bir nebze iyi tarifeler var ama geçiş yapamiyoruz.niye gecemiyoruz? çünkü GNÇ tarifesindeyiz,ancak bir iki dandik GNÇ tarifesine geçiş yapabiliyoruz, başka tarifelere gecemiyormusuz.bugun tepem attı,s... Turkcell'ine, çekim kalitesinede int hizinada.40 tl verecem,2 gb int,750 dk konuşma alacakmisim...bak bak bak

• TT mobil faturasizdayim, selfy değil. Boyle bir teklif geldi. Tarifeye başka alım var mı bilmiyorum. Kabul etmedim henüz ama çok cazip bence.
     Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrgyStc -- 7 Şubat 2019; 21:54:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

TT mobil faturasizdayim, selfy değil. Boyle bir teklif geldi. Tarifeye başka alım var mı bilmiyorum. Kabul etmedim henüz ama çok cazip bence.
    Hala basmadinmi kabul butonuna,ne duruyosun kardesimmmm
    Çok iyi teklif, kaçırma

• 1000 SMS-1000 dakika -10 GB internet paketine alım kapanmış dediler. (Türk Telekom şubesi bana böyle söyledi en azından)

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Faturasiz hatta gecmek icin 30 tl ucret ve 27 tl vergi dahil toplam 57 tl para istediler benden. Suan 30 tl ye 10 gb 1000 sms 1000 dk kullaniyorum tarifem limit asimsiz asim oldugunda duruyor simdiki tarifem icin 35 tl fatura bedeli teklif ettiler

8 gb 1000 dk 1000 sms de paket asimi olayi varmis 27 tl ama asim isi sikinti...35 tl ye 15 gb 1000 sms 1000 dk tarifesi musteri alimina kapanmis

Taahut bitmeden cayma bedeli vs yok kalkmis sadece indirimleri geri istiyorlarmis ne yapsam bilmiyorum tavsiyeniz nedir ? Turktelekom selfyliyim baska operatore gecsem faturasiza ucretsiz gecis falan olabiliyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.