Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilenler cevaplarsa sevinirim. Şuan turkcelldeyim, turktelekoma geçeceğim. Ucuz ama bol gb lı paketlerden yararlanmak için önce faturasıza mı geçmek lazım yoksa faturalıya, bir yol gösterin
  • Hat taşımada kampanya yok anlaşılan.Ben de Türk Telekom’a geçmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

TT mobil faturasizdayim, selfy değil. Boyle bir teklif geldi. Tarifeye başka alım var mı bilmiyorum. Kabul etmedim henüz ama çok cazip bence.
    Nerede çıkıyor bu tam olarak uygulama içinde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Bende şimdi faturalıdan faturasıza geçtim Aslında Tt faturalıya direk geçiş yapmıştım hattımı keşke faturasıza geçiş yapsaydım şansım olurdu galiba 2 fatura dönemi geçti burada yazılanlara gaza gelerek 2 aylık faturalı hattımı faturasıza geçtim neden olarak 35 liraya 15 gb lı paket kullanan arkadaşlarım olduğunu söyledim sizin kullandığınız pakette avantajlı aslında Dedi (1000dak-1000sms-15gb 55 lira) olarak kullanıyordum bakalım süreçte neler bekliyor beni yapmam gereken birşey var mı yada bu paraya kullanmaya devam etmek için geri arayıp talebi iptal Mi ettireyim
    Evet beyler mutlu sona ulaştım bende 2 ay sonra Türk Telekom 1000-1000-15gb faturalı olarak hattı taşımıştım 55 lira fatura geliyordu forumda 30-35 civarına kullananları görerek faturasız hatta geçirmek için kayıt açtım 1 hafta sonra aradılar ve neden faturasıza geçmek istediklerimi sordular bende daha düşük fiyata verirseniz kullanmaya devam ederim yoksa taşıyalım dedim %25 indirimle 30 liraya herşey dahil 2.80 de telsiz kullanım bedeli hariç 12 ay boyunca indirimli kullanacağımı belirttiler ve mesaj geldi şimdi Degerli musterimiz, 12 ay Turk Telekom faturali mobil hat kullanma sozunuze %25 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir. Indiriminiz 12 fatura donemi boyunca mevcut tarifenizde gecerli olacaktir. B001 şuan güncel tutar 32.18 e düştü

• Hocam uygulamanın sag üst köşesinde bildirimlerin göründüğü hediye paketine tıklayınca sil süpür ve başka teklifler alt alta çıkıyor.

• Faturasıza geçiş talimatı vermiştim. Bugün aradılar 8 GB 1000dk 1000 SMS 34 tl dediler. Limit aşımında kapanıyormuş internet. 4 GB 25, 6 GB ise 32 tl dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Evet beyler mutlu sona ulaştım bende 2 ay sonra Türk Telekom 1000-1000-15gb faturalı olarak hattı taşımıştım 55 lira fatura geliyordu forumda 30-35 civarına kullananları görerek faturasız hatta geçirmek için kayıt açtım 1 hafta sonra aradılar ve neden faturasıza geçmek istediklerimi sordular bende daha düşük fiyata verirseniz kullanmaya devam ederim yoksa taşıyalım dedim %25 indirimle 30 liraya herşey dahil 2.80 de telsiz kullanım bedeli hariç 12 ay boyunca indirimli kullanacağımı belirttiler ve mesaj geldi şimdi Degerli musterimiz, 12 ay Turk Telekom faturali mobil hat kullanma sozunuze %25 aylik sabit ucret indiriminiz hattiniza tanimlanmistir. Indiriminiz 12 fatura donemi boyunca mevcut tarifenizde gecerli olacaktir. B001 şuan güncel tutar 32.18 e düştü

Alıntıları Göster
    hesap hatası var söylediklerinizde. 55 Liraya yüzde 25 indirim yapılırsa ;

55 TLnin yüzde 25'i 13,75 TL

55 TL - 13,75 TL = 41, 25 TL yapar.

fiyatı 30 TL olarak karşılıklı teyitleştiyseniz sorun yok elbette ama yüzde olarak söyledilerse rakam söylediğim gibi. inşallah 30 TL demişlerdir

•  Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom)

• Faturaliyim, tahut bitoyor diye faturasiza gecmek icin talep olusturdum, bugun aradilar. baya gec aradilar aslinda 5-6 gun sonra. Neyse bugun tekliflerde bulundu ama ya paket dusuk fiyat ayni yada paket ayni fiyat yuksek. Kabul etmedim. Kabul etmeyince faturasiza geciriyorlar mi yoksa baska teklif icin tekrar ariyorlar mi biliyor musunuz??

Suanki paketim 1000dk 1000sms 8gb internet 26tl
    Bana onerdileri 6gb 27tl yada 8gb 35tl

• Banada aynısını önerdiler. 6 GB tı kabul ettim.

• Bir hafta önce faturasıza geçme talebinde bulundum . Önceden 30tlye 6gb internet ve 1000dk veren Bir tarife kullanıyordum. Bugün aradılar 1000dk her yöne 8gb internet ve 1000 sms veren tarifeyi 25 TL'ye öneriler. Kabul ettim. Tarifenin ismi Faturalıda 1000 8gb.

• memole M kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 2 ay önce, yukarda belirttiğim gibi indirimli sunulan paket 23₺ idi. tarifeyi, taahhüt bitiminde 4440905'i arayıp teklifi tanımlatmam gerektiği bilgisi verilmişti.
    bugün 1 yıl taahhüt vermek için aradım. 2 aylık %20 indirimli teklif sunulmuş, dün itibariyle bitmiş denildi. yani tarife 1 yıllık taahhütle 31₺ den uzatılacakmış. kabul etmedim..
    olayı kararlılıkla özet geçtim. 3 ocak günü, başka bir numaradan teklif sunulduğunu, 4440905'li mh'den teklifi teyit ettirdiğimi ve aylık(23₺) tutarını dahi hesaplattırdığımı ve aranılan günü ve dakika aralığını söyledim. konuşmaların incelenmesini talep ettim.
    bir daha kontrol sağladı.:) işlemlere baktı ve gelen msj ektedir. aylık 24₺ tutarında uzatmış olduk.

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom)

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 27 Şubat 2019; 9:49:29 >

• Faturasız hattayim, faturalı hatta geçip iyi bir teklif alabilmek için ne yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 27 Şubat 2019; 11:5:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion222

Bu mesaj silindi.
    Hocam varmı bir gelişme?Benimde aynı tarife 26 Mart ta bitiyor taahhüt.
  • www.sikayetvar.com
    Türk Telekom Yalan, Yanlış Bilgi Beyanında Bulundu!
    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-yalan-yanlis-bilgi-beyaninda-bulundu

• Arkadaşlar şu an 6GB 1000 dk 1000sms'li bir tarife kullanıyorum. Aylık ödemem 35 TL. Önerdikleri 7GB, 1000dk 1000sms, 37 TL. İstersen 7 liraya 6GB ek paket alabiliyormuşum.

Sizce kabul mu etmeliyim? Etrafımda 35 lira civarına 15GB prime tarifsi kullananlar var. Yukarıda da var galiba bazı arkadaşlar.

Faturasıza geçme talebi mi oluşturayım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saig10 -- 4 Mart 2019; 15:44:36 >
  • Arkadaşlar faturasız hatta geçme talebini nasıl oluşturuyorsunuz? Müşteri hizmetlerini aramadan da hallediliyor mu?
  • aradım mh yi faturasıza atın beni dedim baska bi yere aktardı oradakı arkadasta nıye faturasıza geçmek istiyorsunuz dedi bana uygun bi paket onerılmedi deyince 8 gb 1000 dk 1000 sms 25 tlye size uyar mı dedi. ok dedim gçetim. ilgilenen olursa diye bilgi amaçlı yazdım.
  • mayısda taahut bitiyor mevcut kullandığım 8 gb 1000 dk 1000sms 31,5 tl veriyorum 38 tl ile 10 gb olsun derseniz uzatalım dediler bende çok diyip kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade96

Nerede çıkıyor bu tam olarak uygulama içinde acaba?

Alıntıları Göster
    bu msj nereden geldi uygulamamı mail mi
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.