Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat kötü degil ama taahhut bitmesine 2 ay kala kabul etmek yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncem Turkcell Lifecell firsat 7GB ile vodafoneden 10 gb daha fazla internet kullanacaginiz yönünde. Çekim ve internet hızında arasında çok fark var. Vodafone çok sorunlu bir firma.
    Siz araştıran birine benziyorsunuz,detay yazmama gerek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 15 Mayıs 2019; 10:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine mail gönderin,durumu anlatın,şuanki fiyatların numara taşımsktan daha avantajlı olmadığını,uygun fiyat olursa taahhut yenileyebileceginizi belirtin ve uygun bir teklif isteyiniz. Mailin sonuna abone bilgilerini yazınız. Bol şans.

Alıntıları Göster
    mail attım donuş oldu bugun . verdikleri teklif . 1000dk 1000sms 4gb 25 tl 1000dk 1000sms 6gb 30 tl çok dedim kabul etmedim .
  • 2 yılı aşkın bir süredir bu tarifedeyim. 1000 Dk 1000 Sms 10 Gb interneti 38 TL'ye teklif etmişlerdi kabul etmemiştim, şimdi 54 TL'ye teklif ettiler. Yine kabul etmedim. Gittikçe fiyat yükseliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 16 Mayıs 2019; 11:58:17 >
  • Turkcell taahutum bitiyor 4.5 g. 1000dk 1000 SMS 47 TL tekli ettiler ama.evimde Turkcell zorbela çekiyor internet se hemen hemen çekmiyor gibi acaba hangi Telekom tarifesi benim için daha mantıklı olur fikir olan kardeşlerden tavsiye bekliyorum simdiden tsk. ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 28 Mayıs 2019; 13:7:58 >
  • Aynı tarifenin 10 GB versiyonunu 38 TL olarak teklif ettiler. Reddedip faturasız hatta geçiş talebi oluşturdum, umarım hata yapmamışımdır.
  • taahhüt bitmesine 10 gün kaldı bitince faturasıza geçmek istiyorum diyorum öyle talep almıyoruz hemen geçiriyoruz diyorlar. ne yapayım duruma göre lifecell 5gb'a geçeceğim
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    10 gün kaldığı operatör taşımak için ceza yemezsiniz. Mevcut operatör üzerinde kontörlüye geçersiniz ücret talep ediyorlar.
    Farklı operatöre geçin 10 günü beklemenize gerek yok. Ben dediğiniz gibi lifecell 5gb a geçtim 35 TL.

*122# veya *124# kodlarından birisinden taahhüt borcu sorgulanabiliyordu ordan bakın ceza çıkmadığını göreceksiniz.
    Zaten 5 gün falan sürüyor. İşinizi sağlama alın.

• 4007 kullanıcısına yanıt
    nasıl sağlama alabilirim? arayıp geçiş yapın mı diyeceğim?

72 saat içinde geçtiğinize dair aranacaksınız diyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 17 Mayıs 2019; 10:41:17 >
    3 gün dediklerine bakmayın. Bazen 7 günü buluyor. Faturasıza geçince mesaj geliyor zaten.

• bana 2 gün önce teklifte bulundular şuan geçtim 29 tl 10 gb 1000 dk 1000 sms tt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolpaçino Özgür

bana 2 gün önce teklifte bulundular şuan geçtim 29 tl 10 gb 1000 dk 1000 sms tt.
    daha önce faturalı mı kullanıyordunuz yoksa yeni mi geçiş yaptınız
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Acaba gectiginiz lifecell in avantajlari neler.toplam kac gb interneti var

• Arkadaslar bu tarifeyi kullaniyorum 25 tlye de.Esimi de geciricem faturaliya ama ona 2 gb internet yeter.malum evde wifi mevcut.soyle 15-20 lira araliginda bir tarifesi var mi turk telekom un

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

daha önce faturalı mı kullanıyordunuz yoksa yeni mi geçiş yaptınız

Alıntıları Göster
    yeni geçiş yaptım
  • Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    faturalı mı bu geçtiğiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

faturalı mı bu geçtiğiniz?
    evet faturalı
  • Benide 1-2 ay önce birkç defa hep ters zamanlarda aradılar açamadım. Taahhüt bitmesine 5 gün kaldığından biraz tutuştum ve durum vaziyet nedir diye sordum. Size özel teklifimiz yıldız 8gb tarifesi 8gb 1000dk 1000 sms 36 tl vergi ile 38.5 dedi. Fena gelmedi kabul ediyordum sonra fatura kesim günümde ara tekrar görüşürüz dedim ve kapadım. Başka tarifelerde aynı cazipliği bulabilir miyim bilmiyorum ama faturasıza geçicem edicem deyince görüşmeler çok uzuyor ediyor 5 tl indirim alsam yılda 60 tl yapar. Taahhüt bitince 1 ay tahatütsüz fiyat alsam zaten 30 tl fazla para ödeyecem ondan kafam karıştı ne kadar ücret koparmam gerektiği hakkında. Bide ben aramadan onlar arar mı merak ediyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    hocam faturasıza geçince 30tl ücret alıyorlarmış. 72 saat içinde sms gelir geçtiğinize dair dedi tam 1 hafta kaldı benim bitmesine. bunlarla uğraşmayıp turkcell'e mi geçeyim diyorum 5gb olana, tt'den memnunum ama pahalı oluyor. 10 gb olana 38tl diyor yani bi yol gösterir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.