Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Twitter'dan TTDestek'e yaz durumu, seni arayacaklar ve detaylı olarak görüşür durumu anlatırsın. Bölgeyi bi incelesinler, ufak bi revizyonla sorun giderilebilir.

Ben 3 bölge için yazdım 2 sini hallettiler 3. yü sallamadılar, ki zamanında evimde ki sorunu bildirdim sorun yok dediler hat taşıdım. Şimdi tekrar bildirdim ve istasyon kuruyorlar.

Kullanıcı olarak bildirim yapmazsak onlarda sorun olduğunu bilmez ve aynen devam ederler. Baktın birşey olacağı yok Turkcell'e geçersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodofone faturalı 5 gb 750 dakika 750 sms e vergi dahil 26 lira ödüyordum. 15 haziranda bitiyor tahahhüt.
    Var mı tavsiye edebileceğiniz operatör tarife.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uğraştık, ben ve benim gibi bir kaç arkadaş her yolu denedik, btk'ya bile yazdık. Gerekçe olarak 3g bölgede çok kullanıldığı için yoğunluktan yavaşlama var diyorlar. Şu an içinde yeterli talep olmadığı için baz istasyonu düşünmüyorlarmış ama sallıyorlar . Sabahin 5 inde sanayi bölgesinde kimse yokkende aynı .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    O zaman yapacak birşey yok, taşıyabiliyorsan taşı gitsin.

• 1 aydır 39 tl 8 gb paket teklif ediyorlar yokmu bir yolu güzel bir teklif alalım şunlardan
  • bsliali kullanıcısına yanıt
    Numaramı taşıyacağım diye kayıt açtırın. Faturalıda 1000 8 gb tarifesini sunuyorlar 25 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Casey_

Numaramı taşıyacağım diye kayıt açtırın. Faturalıda 1000 8 gb tarifesini sunuyorlar 25 liraya
    Onu sundular 1 yıl oldu oda bitiyor iste 😁 gene ayni taktığı yerler mi acaba 🧐

Hocam ben o teklifteyim şu an. Bende başka operatöre geçmeyi düşünüyorum. Saçma teklif sunduklarını görüyorum forumda. Malesef yapacak şey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Casey_

Hocam ben o teklifteyim şu an. Bende başka operatöre geçmeyi düşünüyorum. Saçma teklif sunduklarını görüyorum forumda. Malesef yapacak şey bu
    geçen 39 tl tekliften önce 36 tl ye prime 10 gb teklif ettiler kabul etmedim çok pişman oldum şimdi bekliyorum bakalım taahüt bitince teklif gelmez ise farklı sulara yelken açacağız mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 13 Haziran 2019; 21:39:0 >
    O tarifeyi geçen bana da sundular. Bulunduğum konumda rezalet bir çekim var o yüzden memnun değilim geçmeyi düşünüyorum bende

• 34tl yaz 8gb tarifesi kullanıyordum, geçenlerde aradılar 36tl prime kat kat 10gb teklif ettiler bende kabul ettim. prime avantaj ile 2yıl tivibu go süper pakette hediye oldu +T urktelekom muud 2 yıl ücretsiz aboneliğide var.
  • 8gb 750dk tarifesini 29tl ye kullaniyordum; taahhutum bittiginden faturasiza gececegimi soyleyince, ayni tarifeyi 31tl ye sundular. kabul ettim

• 2 hafta önce bitecek tarifem için 45 dediler. faturasıza geçmek istedim. tekrar arayıp 27liradan taahhütlü devam dediler, kabul ettim. 1 yıl daha devam.
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır tt kullanıcısıyım
    Uygun tarife paket yok.
    Arasam özel teklif verirler mi ?
    Hangi pakete baksam 50-60 tl

8-10 gb internetli paket lazım

• ktlyy kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyin bence. Taahhüdüm bitmişti geçen hafta. İki senelik tt kullanıcısıyım ben de. Arayıp faturasıza geçicem diyince ilk baş 5 gb internetli bi paketi 45 liraya yedirmeye çalıştılar, hayır teşekkürler diyince bu tarifeyi 29 liraya önerdiler. Denemekten zarar gelmez kanımca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün yaz fırsatı 8gb tarifesi için aradılar. 39 tl ye 8 gb itelemek içıin epey uğraştı ama kabul etmedim.

• 8 gb+1000+1000 33 tl faturalı ödüyorum.taahhüt bitmesine 1 ay kaldı dün aradılar 46 tl teklif ettiler vodafone blöfü yaptım bakalım ne olacak.önerisi olan varmı?

• esep kullanıcısına yanıt
    Aynısını denedim bende. Çalışanları iyi tembihlemişler hiç indirim tanımlayalım demiyorlar.

• 27 liraya 8 gb yaz tarifesini kullanıyordum. Aynı tarifeyi 29 lira olarak yenileyelim dediler. Kabul etmeyip faturasıza geçmek istediğimi belirttim. Beni ilgili servise aktardılar. Ordaki bayan 4 gb lık paketi 19 liraya önerdi. Ben blöfe devam edince anında faturasıza geçirdi. Şu an yeni tarife arıyorum. Sanırım vodafone geçeceğim. Blöf yaparken dikkat edin. Evdeki bulgurdan da olabilirsiniz.
  • murat can 2616 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sende daha nasıl bir teklif beklediysen 2 liralık fark için kaybeden sen olmuşsun. Karşında sağlam pokerci varmış galiba

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.