Şimdi Ara

Yeni Yil 8GB Tarifesi 29TL-(TürkTelekom) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
106
Favori
438.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi hattıma yaklaşık 2 ay önce bugünde bi tanıdığın hattına 8 gb 1000 dk 1000 sms 25 liraya anlaştım 12 ay taahhütlü birde telsiz ücreti ekleniyor hepsine oldugu gibi.Yapmanız gereken çok basit 4441500 ü arıyorsunuz 2 ye sonra 0 a basıyorsunuz mh ile görüşüyoraunuz taahhütüm bitmişti benim bugün yaptıgının da bitmişti bitmese de olur tahminim ama sonra sizde ilk başta 4 gb 40 lira iite dk sma su kadar yüksek fiyatları cekiyor hattımı faturasıza geçirin diyorsunuz diyor yok cayma bedeli ıvır zıvır o da yoksa 30 lira geçii bedeli falan ondan sonra bugün yetkili birime aktarıyorum dedi aktardı kadın ilk 3 gb 500 yada 750 dk 200 sms mi ne 19 lira dedi baska yokmu bana özel kampanya dedim kontrol esiyorum dedi 8 gb 1000 dk 1000 sms i 25 liraya önerdi kabul ettik yaptık taahhütü.Benim ev dışında çok oldugg için yetmeyecegini biliyordum kendiminkinde bu arada yetlili birime aktarmadı 3-4 gün sonra aradılar öyle teklif ettiler hiç merak etmeyin kesin olur.15 gb a yükseltme aldım 19 lira sonra 5 gb 15 lira ilk 3 ay ayrıyeten 5 gb daha hediye ediyor birde uygulamada gece 12 den 6 ya kdar 30 gb aldım 9 lira o taahhütsüz zaten baya uyguna geldi bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: buray16

Nasıl verdiler acaba benimde taahhüt bitiyor arayıpmı aldınız faturasıza geçirinmi dediniz.

Alıntıları Göster
    Hocam nasıl gececeginizi yazdım detaylı olarak

• Az önce aradı mh, aynı paket indirimli 44tl teklif etti veya 15gb olanı 55tl dedi.15gb 35tl olan pakete geçmek istediğimi söyledim o pakete geçiş yapamazsınız dedi.

En sonunda 20gb 1000dk 1000sms 55tl den 12ay daha anlaştık
    İyi mi ettim bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

Kendi hattıma yaklaşık 2 ay önce bugünde bi tanıdığın hattına 8 gb 1000 dk 1000 sms 25 liraya anlaştım 12 ay taahhütlü birde telsiz ücreti ekleniyor hepsine oldugu gibi.Yapmanız gereken çok basit 4441500 ü arıyorsunuz 2 ye sonra 0 a basıyorsunuz mh ile görüşüyoraunuz taahhütüm bitmişti benim bugün yaptıgının da bitmişti bitmese de olur tahminim ama sonra sizde ilk başta 4 gb 40 lira iite dk sma su kadar yüksek fiyatları cekiyor hattımı faturasıza geçirin diyorsunuz diyor yok cayma bedeli ıvır zıvır o da yoksa 30 lira geçii bedeli falan ondan sonra bugün yetkili birime aktarıyorum dedi aktardı kadın ilk 3 gb 500 yada 750 dk 200 sms mi ne 19 lira dedi baska yokmu bana özel kampanya dedim kontrol esiyorum dedi 8 gb 1000 dk 1000 sms i 25 liraya önerdi kabul ettik yaptık taahhütü.Benim ev dışında çok oldugg için yetmeyecegini biliyordum kendiminkinde bu arada yetlili birime aktarmadı 3-4 gün sonra aradılar öyle teklif ettiler hiç merak etmeyin kesin olur.15 gb a yükseltme aldım 19 lira sonra 5 gb 15 lira ilk 3 ay ayrıyeten 5 gb daha hediye ediyor birde uygulamada gece 12 den 6 ya kdar 30 gb aldım 9 lira o taahhütsüz zaten baya uyguna geldi bana göre.
    Artık sadece talebi alıp kapatıyor hocam...Aktarıp yeni teklif yapmıyor hatta 1 defa arıyor kendi kafasına göre bir tarife teklif ediyor kabul etmezsen direk faturasıza çeviriyor!

• Dün aradım taahhüt bitmiş farketmemişim. Akilli saat için kullanılıyordu 4gb 500dk 500sms 19 tl oldu. Ben 19tl ye 2gb a razıydım, 4 gb oldu daha iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: abide85

Artık sadece talebi alıp kapatıyor hocam...Aktarıp yeni teklif yapmıyor hatta 1 defa arıyor kendi kafasına göre bir tarife teklif ediyor kabul etmezsen direk faturasıza çeviriyor!

Alıntıları Göster
    En son yaptıgımda aktardı yaptı benim tarifeyi 3-4 gün sonra arayıp teklif ettiler yaptılar hocam bana kolay kolay faturasıze geçirmiyorlar gibi geliyor

• Yeni kampanya teklif ederler mi diye bekledim baktım arayan soran yok.18gb 49tl aldım 750 dk 1000 sms

• Merhaba arkadaşlar 25 günüm var tahatutumun bitmesine faturasız geçmek istediği mi söyledim direk beni başka birime aktardı hemen geçmek istiyorsanız geçiş işleminizi yapıyoruz hattıma tanımlı kampanya da yok imiş sunu dedi yanlız son 10 gün kala araniliyorsu z bu blöf tutmayacak herhalde yardımcı olabilecek varmı yoksa hattımı tasiyimmi başka oparotor e su anki tarifem 8 GB 1000 dakka 1000 SMS 26 TL 2 GB ekstra alıyorum 9 TL den 37 TL veriyorum.

• intercorem kullanıcısına yanıt
    Bu hangi tarife

• müşteri hizmetleri 8 gb internet her yöne 1000dk 1000 sms 40 tlden aşağı fiyat vermiyor , hattımı fatursıza geçircem dedim 10 dakika içerisinde geçiyor dedi eskisi gibi bekleme yok dedi , tahaüt bitmesine 2 gün kaldı ne yapsam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: allin

müşteri hizmetleri 8 gb internet her yöne 1000dk 1000 sms 40 tlden aşağı fiyat vermiyor , hattımı fatursıza geçircem dedim 10 dakika içerisinde geçiyor dedi eskisi gibi bekleme yok dedi , tahaüt bitmesine 2 gün kaldı ne yapsam bilmiyorum
    şu an 32tl ödüyorum. bir ay sonra taahhütüm bitiyor. bugün aradılar 36tl ye yenileyelim dediler kabul etmedim. ben de kontörlüye geçme blöfü yapacaktım. artık tutmuyo mu bu numara

• Taahhüdüm bitti aradım mevcut tarife (mor medium) 30 dan 40 a çıkmış %5 indirimle 37 ye iniyor. 8 gb tarifeyi 55 tl den teklif ediyorlar. Kontörlüye geçirin dedim geçiş için 30 tl artı yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücreti alınıyor dediler. Bizim için operatör değişikliğinden başka yol kalmadı sanırım.

• Sıkıntı değil yeni operatör buluruz.

• telekomun yarisi arapti yamyamlik yapiyor vodofonu arayin 6 gb 750 dk 33 liraya veriyor ben gecicem herhalde hizini filan arastirim.. isin ilginc yani alt paketleri yani daha dusukleri daha pahali 42 lira cocukmu kandiriyorlar boyle satis politikasimi olur

bu tarifeleri yaptikca cok musteri kaybeder telekom alt yapiyi 3 senedir hic ellemiyorlar zaten

• müşteri hizmetlerinin bazen birbirinden bazense uygulamadan haberi olmayabiliyor. daha önce faturasıza geçme talebi oluşturmak için aradım. m.h. biz yapamıyoruz bayiye gitmeniz lazım dedi. eyvallah deyip kapattım tekrar aradım talebi oluşturdu idim. keza 30 tl +telsiz kısmını da söyledi bu husus yeni değil ancak son durumda faturasıza geçme talebi ile ilgili aramadım. taahhüdüm devam ediyor diye velhasılı tekrar tekrar denemekte fayda var m.h. tutarlı değil
  • valla ben temmuzda yenilettim. Faturasıza geçirin dedim, bıdı bıdı işte aynı şeyler her sene. Tamam öderiz dedim geçiş tutarını 60 lira fatura ödemekten iyidir dedim. Biraz uzun sürdü ama 6 gün sonra aradılar. PAhalı geldi faturasızda kalıp hattımı taşıyacağım dedim. Hemen aynı tarifemi 27 liraya veriyoruz isterseniz yenileyelim dedi yenilettim. 8gb 1000dk 1000sms

Ama şu anda başka operatör bakıyorum bozabilirim taahhütü. Geçen günkü 11 saatlik kesintiden sonra tepem attı. Araştırmalarım devam ediyor, benzer tarifeyi vodafone ya da turkcell de en fazla 35 liraya falan yakalarsam geçeceğim
  • Banada 45 teklif ettiler taahhüt vardı ek 7gb cezayı kabul ettim vadafona geçtim sen 4 hattım vardı şimdi 1 tane kaldı kendileri kaybetti.

• Son deprem bize gösteriyor ki, İstanbul ya da bir başka deprem bölgesinde olup ttkom da devam etmek artık mantıklı değil. 5-10 lira için hayati bir konuda riske girmek anlamsız. Ben ailemin iki üyesinin de hattını taşıtıyorum.

• Acil durumlarda kullanamadıktan sonra bedava verse neye yarar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün 26 günü kalan hat için aradım. İlk birim ile konuştuktan sonra faturasıza geçiş birimine yönlendirme istedim. Dil dökünce 500dk 500sms 4gb 19tl ve 1000dk 1000sms 8gb 25tl teklifleri geldi.

Bir tane de bimcell hattı var onu ttmobil faturalı yapıp hemen faturasıza geçiş istesek yer mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.