Bildirim
Yeni yılda AMD işlemcilerini beklemelimiyiz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı ikilemde bende kaldım
H81+i5 4590 mi
Msi g43 + fx 8320 mi
Sabaha kadar kafamı bitirecek bu soru -
quote:
Orijinalden alıntı: SessizCral
Aynı ikilemde bende kaldım
H81+i5 4590 mi
Msi g43 + fx 8320 mi
Sabaha kadar kafamı bitirecek bu soru
biraz daha ekleyip anakartı güçlendir intel al uzun yıllar başın ağrımasın. -
H81M-PLUS ve i5-4460 yeterli olmaz mi? -
intel al amd pişmanlıktır.quote:
Orijinalden alıntı: egypt
H81M-PLUS ve i5-4460 yeterli olmaz mi? -
i5 ile 6300 kıyaslanmaz i5 ile 8350 filan kıyaslanır sizin yapacağınız oyun oynamak ise.quote:
Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll
intel al amd pişmanlıktır.
Alıntıları Göster
amd fx mimarisi eskidi am3 için artık yeni işlemci çıkar mı çıkarsa nasıl çıkar belli bir şey yok ortada şu aşamada her şekilde bu gün intel almak daha mantıklı beklemene gerek yok.
ama forumun zihniyeti aynı arkadaş.
Arkadaş " intel al uzun yıllar başın ağrımasın." biri bunun mantığını anlatsın?
AMD almanın neyi pişmanlık yaratır onu da anlatsın ...
amd nin uzun çalışmadığına dair bir bilgi mi var elinizde ?
amd aldınız da pişman mı oldunuz ?
2002 senesinden beri eve amd işlemcili sistemler aldım athlon xp, sempron, turion, athlon x2 ve fx 8350, her dönemde markayı çok sevdiğimden dolayı baktığım kriterler çerçevesinde ideal bulduğum için aldım en aşağı 3 4 sene götürdü bu işlemciler beni, 8350 yi alalı 2 seneyi geçti memnunum, o gün i7 2600 alsam da memnun olacaktım ama amd daha ucuzdu ve ilgilendiğim konuda AMD bi tık daha performanslı idi... işlemci veya sistemimde sıkıntı var mı ? yok hala güncel mi evet.
o zaman zaten ideal kullanım süresi 3 4 sene olan işlemcinin uzun vadesi nedir arkadaşlar?
şu an 3 senelik i7 950 ile yazıyorum bu satırları, kötü mü ? hayır, çalışıyor mu? evet . aynı dönemde 8150 alsaydım aynı memnuniyeti verecekmiydi ? evet
günün şartlarında hangisi mantıklıysa o seçilmeli 3 4 sene kullanılacak cihazlar için. i7 950 yi aldığımda nasıl ki amd mantıklı değilse, 8350 aldığımda nasıl amd mantıklı ise bu gün de intel mantıklı gerisi fasa fiso...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 20 Aralık 2014; 14:33:21 >
-
Peki dostum sende H81 anakart almayimi mantıklı buluyorsun yoksa H97 mi? -
ben beklıyorum amd yı 2015 de ıns ddr 4 le bırlıkte gelır yoksa tekelcı ıntele kalcazquote:
Orijinalden alıntı: egypt
Peki dostum sende H81 anakart almayimi mantıklı buluyorsun yoksa H97 mi? -
h97 daha mantıklı ve donanımlı bir kart. -
Haydi AMD, Mühendis_Murat'ın yüzünü karaya çıkar, Haydi yavrum ayrıldı gel -
amd alırsa ne gibi baş ağrıları olur -
quote:
Orijinalden alıntı: SCWS
amd alırsa ne gibi baş ağrıları olur
forumda araştırınız sayfalarca yazıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Haydi AMD, Mühendis_Murat'ın yüzünü karaya çıkar, Haydi yavrum ayrıldı gel
keşke, inşallah hep bekliyoruz da nafile oluyor. siz beni amd düşmanı felan mı sanıyorsunuz ? istatistiklere bakın daha fazla amd sistem öneriyorumdur bu neyin kafası ? böyle bir önyargınız varsa çok gereksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Aralık 2014; 17:40:01 >
-
Aynen hocam intel amd arasında kaldım amd almaya daha yakınım gibi -
bir kere 4590 fiyatının karşılığı 8350 hatta 9370 alabilirsin ama amd'de 8350 tavsiye ederim 4590 çarpanı kapalı amd 4590 göre overclock'a daha uygun ve çoklu çekirdek performansı 4590 göre daha iyi burayı incelehttp://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html tek çekirdekli eski uygulamalarda 4590 önde kararını kullanacağın uygulamalara göre ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 20 Aralık 2014; 17:45:02 > -
azminize hayranım nedir bu hırs ciddi ciddi para alıyorsunuz herhalde yoksa bütün gün intel iyi amd kötü yorum yazamaz insan evladı sıkılır bir gün değil iki gün değil 30000 küsür mesajın var 29000'i amd kötülemekle ilgili cidden merak ediyorum amcın ne intel sattırınca ne hissediyorsun, işsiz güçsüz müsün bütün gün burda saçma sapan yorum giriyorsun hayatda aldığın tek zevk herhalde intel işlemci sattırmak ekran başında kalk biraz beynin bulanmış intel diye bot musun değilsen psikoloğa git
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 20 Aralık 2014; 18:04:55 > -
Kardesim ben oyun oynuyacam,fx 8320 mı yolsa daha fazla ödeyip i5 4590 mı? -
oynayacağın oyunlar neler -
quote:
Orijinalden alıntı: SessizCral
Kardesim ben oyun oynuyacam,fx 8320 mı yolsa daha fazla ödeyip i5 4590 mı?
üstteki angry teenager ' a cevap vermeye gerek yok.
4590 kesinlikle 8320 ' e göre daha fazla oyunda daha fazla fps sunar bunu herkes bilir daha uzun ömürlü olmasıda cabası bunun taraf tutmakla alakası yok bunlar somut veriler. -
Gta v bf4 ve en yeni oyunlar...
Açmadığı oyun olsun istemiyorum
Multiplayer de oynayacağım tabi -
angry teenager biz ona bilgisayar başında kalkmayan ergen diyoruz forumun dilinin Türkçe olduğunu hatırlatmak isterim özenti bir ergen olduğun 30000 küsür mesajının yanında şurada kurduğun kısacık cümlelerden bile anlaşılıyor güzel kardeşim sana bir abi olarak dışarı çıkmanı arkadaş edinmeni hayatın sırf bilgisayardan (intel) oluşmadığını başka yapaılabilcek bir sürü şeyin olduğunu kısacası sosyalleşmeni tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 20 Aralık 2014; 18:24:17 >
Benzer içerikler
- i5 mi i7 mi
- intel speed shift technology nedir
- vt-d nedir
- tray işlemci nedir
- ryzen ne demek
- snapdragon 888
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
- snapdragon 8 elite antutu
- cpu sıcaklığı görme
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X